זה כמו שיש בדיקות אבהות, שאפילו שיש לכל אדם DNA שונה, אפשר להוכיח שיש קשר מישפחתי. DNA של תאומים לא זהה אבל רואים קשר מישפחתי. מקווה שלא חפרתי ושהבנת....=\ ניסתי
לפי מה שאני זוכרת הם לא דיברו על dna שונה הם דיברו על dna זהה כי הם אמרו משהו בסגנון של היא לא שרטה את עצמה כי אנחנו לא רואים עליה שריטות אז כנראה היא שרטה את התאומה שלה. כלומר הם דיברו שיש לשתהם או dna ו אני לא בדיוק מבינה בזה אבל ממה שהבנתי עד כה מכל הסדרות הללו שזה לא יכול להיות
גם אני לא חושבת שזה הגיוני כי זה פשוט לא יכול להיות מבחינה מדעית.... יש מצב שאת לא הבנת כי אני ראיתי את הפרק פעמיים ולא זכור לי מישפט כזה אבל יש מצב שביגלל שהן תאומות זהות אז יש להן DNA זהה..... אני לא זוכרת עוד מקרים בCSI עם תאומים זהים וDNA אז אני לא יודעת=\
זה היה כמו שאמרתי ונה שחלף לי בראש זה היי זה חא יכול להיות... אני לא זוכרת מקרה עם תאומים זהים אבל אני זוכרת בלאס וגאס שהיה אדם עם 2 מערכות של דנא בגוף שלו ושל התאום שמת.. בכל מקרה סתם סקרן אותי לדעת אם עוד מישהו שם לב לזה...
המקרה של תאום שבתוכו מערכת דנא שונה של התאום שמת הייתה בפרק האחרון של העונה ה4 בלאס וגאס ולא שאלתי רק הערתי הערה שנדמה לי שטעו בעניין הזה בפרק האחרון של ני יורק ואם זה הפריע לעוד מישהו חוצ ממני...