תגידו רגע....

תגידו רגע....

אתם אולי מכירים את להקת "ניו פאונד גלורי"? היא להקה ממש טובה...אני בטוח שמישו מכם בטח מכיר.... בקיצור אני חושב שצריך להקים לה כאן בתפוז פורום.....הם שווים את זה ממש..... אני מקווה שמישו כאן מכיר אותם ויודע על מה אני מדבר.....

shoohy

New member
אני חושבת שיש להם קומונה../images/Emo93.gif

shoohy

New member
קומונה-../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

זה כמו פורום אבל כל אחת יכול לפתוח את זה על כל נושא שבא לו^^" וכתבתי
כי זה האייקון המאומץ שלי

כע..זה רוק ו....

הם עושים מוזיקה ממש ממש טובה..אני ממליץ לך להוריד שירים שלהם תכתבי באימיול....new found glory ותהני....

SainTonix

New member
כן יצא להם אלבום חדש לפני חודש

והם היו לפני כמה שנים בסיבוב הופעות משותף עם גוד שארלוט.. הם לא משהו מיוחד..

זה שיצא אלבום אני יודע.....

והם דווקא כן משו מיוחד.....אני לא יגזים גם שאני יגיד שלפי דעתי הם יותר טובים מגוד שארלוט...אבל זו רק דעתי..... גוד שארלוט מן הסתם גם טובים ואני גם אוהב אותם...אחרת לא הייתי פה...

SainTonix

New member
אני לא מסכים לגבי האלום החדש לפחות

הוא כל כך חוזר על עצמו והסגנון נטחן חזק באלבום.. 3-4 שירים טובים.. אבל אלבום שלם על אותו פופ קל עם גיטרה בקלין? .. נמאס.. האלבומים הקודמים היו יותר טובים.

FIRE GODDESS

New member
שלום ליוני!

אנחנו מכירים את הלהקה, הם חברים של חברי גווד שארלוט ומופיעים איתם די הרבה, לפי דעתי הם טובים, למרות שאני לא ממש שומעת אותם , אל תחשיב את הדיסק האחרון שיצא לגווד שארלוט-הם לא היו במיטבם LOL אבל השתיים הראשונים היו סוף הדרך לטעמי! ניו פאונד לדעתי הם טובים אבל נחשבים אצלי כעוד להקה כי נוצר מצב של להקות שמוציאות שירים שהם סתם רעש ואני לא אוהבת סתם רעש. אבל בעקרון הם אחלה

SainTonix

New member
למה לא במיטבם?

הם פשוט שינו סגנון לסגנון יותר אפל וכבד.. זה לא אומר שהם לא במיטבם, זה עוד סוג של התפתחות של הלהקה.. עכשיו זה גם לא יהיה כמו מה שהיה עד עכשיו, הם לא ימחזרו את האלבום השני אלא הופכים לאינדי רוק הפעם.. מקווה שזה יהיה מוצלח ..

FIRE GODDESS

New member
לא יודעת הסאונד של השירים לא ממש

אהבתי את הסאונד זה היה קליל מידי הלירקס מדהימים

למעלה