תגידו רגע......

תגידו רגע......

מזג אויר סוער, מונע מימכם ללכת לרקוד
יש אנשים שאני פשוט לא מבינה אותם.. כאילו, אין מיטריה
מה, אנחנו עשויים מסוכר

לא תמיד זה ...

לפעמים צריך לנסוע זמן מה..ואני אישית לא "מתה" לנהוג בגשם שוטף עד ת"א...הכל תלוי מה מצב "ההתמכרות" שלי ,או בעצם עד כמה אני"רעבה" לרקוד..

אני לא מוותרת על ריקודים בגלל גשם

אני לא ימס בגשם ! דרך אגב, אתמול הייתי בבית דני, וכל הדרך לא ירד גשם איך שהגענו לבית דני התחיל לרדת גשם זלעפות, ויש איזה כברת דרך מהחניה עד האולם ועוד צריך לעמוד ולקנות כרטיסים וכל זה שגשם זלעפות בחוץ,כשנכנסתי לאולם כולי רטובה והמטריה נוטפת, הייתה שם עוד קבוצת אנשים במצבי . חייכנו ואמרנו לעצמנו אנחנו מטורפים יותר מהגשם.

../images/Emo45.gif אפילו גשם ומזג אויר סוער

לא גורם לי לוותר... שייכת לאותם משוגעים שהולכים לרקוד בכל מזג אויר....

מגיעה בכל מצב-

אולי מפני שההרקדות קרובות אלי, אולי מפני שלא מתייחסת לגשם מעבר לתפאורה רומנטית. אני להרקדה מגיעה גם כשחום הגוף שלי עולה על 38. אז מידת ההתמכרות שלי היא גבוה? אני מגיעה ומבריאה,

אנחנו לא עשויים מסוכר,מתוקים טבעי.

במזג אויר סוער,כאשר הגשם מרווה את האדמה החרבה זה קורה על פי רב במרכז,הגשם לא מגיע עד לערבה. בימים כאלה כף לרקוד ריקודים מהירים כי למרות הקצב המהיר,פחות מזיעים. הרי כל "המשוגעים"לריקודים, שעבורם הוא תחביב מצפים להעביר גם בגשם עוד ערב מרנין וחביב.

מודה באשמה!

לי קשה לצאת מהבית כשיורד גשם בחוץ. זה לא הפחד מלהירטב, כמו החמימות שהבית נותן כשבחוץ קר וגשום... קרה לא פעם שויתרתי על הרקדה בגלל מזג אויר. מודה באשמה.

../images/Emo41.gif אני לא הלכתי היום בגלל הגשם..

אוףףףף למה לא יורד גשם רק מאוחר בלילה ??? יש מטריה... לא עשוי מסוכר... מת ללכת לרקוד... אבל מבעס לנסוע בגשם הזה, וגם מסוכן.

ואני דוקא הלכתי, ועוד איך../images/Emo13.gif)

ירד מבול!!! הרחובות אצלינו נישטפו בכמויות אדירות של מים, ואי אפשר היה להיכנס לרכב, בלי לטבוע בתוך שלולית אימתנית
) ובכל זאת, האולם בגבעת השלושה היה מלא, מירי אקוני, מקסימה כדרכה, הרקידה אותנו,ללא הפסקה, והיה תענוג לרקוד ולשמוע איך הברד תופף לו על הגג, כשאנחנו בפנים חוגגים,עם טיפות המים
)

מזג אויר סוער

לא מבהיל אותי ולא גורם לי להתעצל לצאת מהבית לרקוד. ההנאה שלי כל כך גדולה שזה שווה כל רגע. לעומת זאת......כשלמדתי היה איזה כייף "להבריז" מהלימודים ביום סוער. ולפעמיםםםםםםםםםםם בא "להבריז" מהעבודה
אבל......לא "מבריזנית".

למעלה