תגידו רגע..

Jack Sheppard

New member
תגידו רגע..

למה יש פה כל הזמן שונן-איי-יואיו-איאיואיאואי-יאויאו (מצטער , אני לא בקיא בשימות) , או בקיצור תמונות הומו-לסביות של הדמויות? זה ממש לא נעים להסתובב כאן , אני חושב שבגלל זה חצי-שומם פה ולא בגלל הפילרים לגמרי=\

A K I R A

New member
ם.ם; איפה יש פה שונן איי?

מממ אתה מנסה להגיד ששונן איי מבריח אנשים :O לדעתי, ההפך.

Riku FanBoy

New member
שונן איי וכל מערכות היחסים...

החד מיניות שאתם מראים פה, מיותרות מאוד לדעתי. לבחור ששאל, יש פה מלא שונן איי כי יש פה פאן גירלז, ופאן גרילז שווה שונן איי. זה חלק בילתי נפרד מהיותן פאן גירלז. אבל אני אישית חושב שכשמגיעים לפה ורואים יותר מדי שונן איי, חושבי: אוף... עוד פורום שמלא בפאן גירלז ושונן איי. אפשר לחשוב שחסר שונן איי באינטרנט שמביאים את הכל לפה. אני חושב שבאמת צריך לצמצם בכמות השונן איי פה ודחוף... ^^" גומן דה, אבל הגיע הזמן שאני אגיד את מה שאני חושב. חוץ מזה הכל טוב, ואיתכם? XD

A K I R A

New member
ממ(מגיעה לעיקר) אנחנו צמצמנו!!

צמצמנו את זה לשרשור שונן איי אחד בשבוע! אז דיי להגיד שיש פה יותר מידי שונן אי

Riku FanBoy

New member
אפשר להציע משהו?

אולי במקום אחד לשבוע, תעשו אחד וזהו? יענו תעשו אחד ובו תעמיסו את כל מה שיש לכם.

A K I R A

New member
כן... אבל אתה מבין... זה מתחדש :]

כל פעם נוצרים פאנארטים חדשים אז אי אפשר שיהיה שרשור אחד וזהו

Riku FanBoy

New member
ואחר כך מתפלאים למה אנשים אומרים

שיש יותר מדי שונן איי... אם אי אפשר לרכז נושא שיש בו כ"כ הרבה חומר במקום אחד, אז הוא נוטה להתפזר. ואם אי אפשר לשלוט בו אז רצוי להפסיק, זה לפחות מה שאני חושב. תחליטו עם עצמכם מה לעשות כדי שלא יגידו שיש יותר מדי שונן איי, העובדה שמעירים על זה אומרת שכן יש יותר מדי.

A K I R A

New member
מה לעשות גם ככה זה שוג'ו איי יורי

ויאוי כל הזמן נוצרים עוד ועוד פאנארטים. ואני לא רואה בעמוד הזה אפילו תמונת שונן איי אחת. אז... די. אין פה עודפי שונן איי. ומי שמעיר שיש פה יותר מידי אז הוא סתם הומופוב >_> ... סתם סתם~~~~!!!!!!!!!!!!!!
ושוב, אנחנו מרכזים את זה בשרשור שונן איי שבועי.

Jack Sheppard

New member
לא , לא לא

אל תעשו בכלל|: מה זה השטויות האלה , מה אנחנו בני 6? ברצינות נו , לכו לאתר שונן-משו ותאוננו כמה שבא לכן|: מה נסגר , לעזאזל |:

Jack Sheppard

New member
אז תנו לי להיות טיפה בוטה , אבל

אין להן מקום אחר לאונן בו מאשר כאן? -________- יש למשל אחת בשם Bakura , הסתובבתי פה בדפים של הפורום , כל הודעה שניה שלה - תמונה של שונן-משו , בלי קשר לתוכן ההודעה! פשוט סתם! אז תגידי לי יקירתי , קשה כל כך לשמור את התמונות הללו לעצמך? זה פשוט מגעיל , נקודה .

SasuNaru

New member
איזה פאקינג בולשיט T.T

באקי היא בן אדם אחראי והיא ממש לא שמה תמונות שונן איי סתם ככה. אולי מדי פעם כן, כל אחד אוהב להראות תמונות שהוא אוהב. התמונות קשורות לנארוטו, אז אין לך מה להגיד. אותי אם כבר צריך לסקול, כי אני שמה FMA וזה לא קשור לסידרה. אבל להאשים אותה? עברת את הגבול

Bakura

New member
../images/Emo96.gifשלום יקירי.~

איזה יופי, אני אפילו לא צריכה להיות מעורבת בויכוח כדי שיאשימו אותי. טוב, כל הודעה שניה שלי שונן איי? אז אני רוצה לינקים. תביא לי, בבקשה? שמאשימים, תמיד צריך להאשים עם הוכחות :}~ אה, וכן, קשה לי לשמור את התמונות האלה לעצמי. אני רוצה לפזר את האהבה שלי להומוסקסואלים בכל העולם :}~! אם אתה לא רוצה לחלוק בזה, אל תיכנס להודעות שלי ^_^ ((ההודעה נכתבה בצורה חצי צינית, כי חם לי T__T בואו תנחשו לבד איזה חצי ציני ואיזה לא. ))

sasuke girl

New member
שלום לך מר הומופוב יקר.

אם עוד פעם אני אשמע אותך מאשים אנשים סתם ככה בלי בסיס..אני אדאג לכך שכל חלק וחלק מגופך ההומופובי ישלח לכל ארצות העולם ועל כל חלק יהיה רשום: "כך יעשה להומופוב אשר עיצבן את ליאת" עכשיו אתה שואל את עצמך..איך לעזאזל זה אפשרי..טוב בוא אני אסביר לך..אתה העלבת את חברתי המתוקה באקי ואת כל חברי הפורום כולל המנהל בהאשמות סרק חסרות בסיס ודעות הומובופיות גסות ומעליבות.. ולי יש מסור חשמלי...שקיות נילון...לפחות 40 איש מאחורי מפורום נארוטו..ועוד 60 מהקהילה עצמה..שישמחו להכחיש כל קשר שלי למקרה המצער בו פניך נשרפות..ידיך מתנתקות מגופך עיניך מנוקרות..כאשר דילדו ענק תקוע בגרונך..ועל החזה של חרוט עם המון דם מסביב "יאוי רולז!!" אז בבקשה..תחזור לחור ממנו יצאת..

Envious

New member
אני לא מבינה מה כל כך מפריע לך ?

כמו שאקירה אמרה, אני לא רואה פה תמונות שונן איי, ובוודאי שלא יאוי, כי אחד החוקים לא מרשה לפרסם תמונות עם תכנים פורנוגרפיים. אתה בכלל מגיב בפורום שיש לך זכות להעיר לגבי דבר שהוא לא נכון ?

Adi Chan

New member
זה גם הפורום שלנו נשים מה שבא לנו.

כל עוד זה לא עובר על החוקים. די כבר להתלונן על פאנגירלס!

Jack Sheppard

New member
אוי , אני לא מאמין

זו הייתה התגובה הכי מפגרת שראיתי בחיים שלי . אנחנו צריכים להתבגר , אנחנו . שנפגעים מחומר סקסיסטי . לא נשמע קצת יותר הגיוני שבנות בנות 14-16 שמפרסמות תמונות של בנים מתנשקים ומתחרמנים אחד על השני וצועקות 'בישי בישי בישי' או מה שזה לא יהיה , זה לא נשמע לך טיפה , טיפ-טיפה - לא בוגר?24@!#?$%?2%@?56@%?@#$%^. אנחנו אלה שצריכים להתבגר?!?! צ'יייייייייז אני על סף התמוטטות עצבים

Nora Shu

New member
אז אולי כדאי שתירגע.

זה מאוד בריא להירגע. קודם כל, אין צורך בכינויי גנאי. אתה לא חושב שהתגובה שלי הולמת? זכותך, אבל למה לקלל ככה. זה מעליב וממש לא לעניין. שנית, אני לא מבינה איך החומר הזה פוגע. אני זוכרת שכל שנייה היו תמונות יאוי, אז נכון זה באמת לא הפורום שמתאים לכך ולכן יש חוק שאוסר על פירסום יאוי ויורי בפורום. אבל עדיין מגיע לפאנגירלז [וגם פאנבויז, כי יש לנו כאן כמה
] במה. אנחנו בהחלט גורם משפיע, שמדבר ומעלה נושאים. נגיד אתה חושב שסאסקה וסאקורה זה נהדר וקאנון והופ! יאללה שיתחתנו, סבבה, אבל זה לא אומר שלמישהו/י אחר/ת לא מגיע הזכות לדעה שונה. אז היא במקרה הומוסקסואלית. תתמודד. בקשר לתמונות שונאן-איי... אתה צוחק עליי, לא? יש שירשור שבועי שמוקדש לכך והוא עובד מצויין. יש אותו כי *צריך* אותו. לרוב יש שם תמונות מנארוטו, ולפעמים קצת יותר. זה קשור לנושא הפורום ואם יש צורך אליו, אז למה למנוע אותו? רק בגלל ש*אתה* לא אוהב שונאן-איי לא אומר שמותר לך לכפות את הדעה שלך על אנשים אחרים. והאמת - לא. זה שבנות בגילאי 14-16 מפרסמות תמונות של בנים שמתנשקים ומתחרמנים אחד עם השני וצועקות "בישים!" זה לא משהו רע, ולאו דווקא "לא בוגר". יש כאלו שנסחפות קצת [או "פאנסלאטס"] אבל מה רע בזה? אולי כולנו צריכים להתבגר ולהרגיע את עצמנו קצת. ^_^;

למעלה