תגידו רגע..

Adi Chan

New member
זכותינו.

שונאן איי זה פריבילגיה

Greenleef

New member
נרתע מיחסים הומוסקסואליים

בלי סיבה מיוחדת אבל לא הומופוב.. טוב, אם אתה אומר. אז איך לקרוא לזה? 'גזענות'? ..נו ברצינות -_- זה כבר טיפשי. אם כל כך קשה לך פה, יש הרבה פורומים אחרים לנארוטו. אבל אני לא כועסת.. אמא תמיד אמרה לסלוח לאנשים טיפשים. הם צריכים לחיות עם עצמם כל החיים. XP

aslm0

New member
כמו שאתה רואה זה בזבוז זמן

להסביר להם. זה כמו שאתה נכנס לאתרי סקס ככה זה בנות פה אי אפשר הם חייבות את זה

dndboy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo41.gifלמה אני לא יכול לנעול../images/Emo41.gif

נשבר לי מזה... שונן איי זה דבר לגיטימי לגמריי 1)זה לא סקסיסטי כי אף אחד לא אומר לך שלהיות סטרייט זה רע או שאתה חייב להיות הומו 2)אל תשווה משהו מסרטן לתמונות של בנים מתנשקים 3)להיגעל מהומו/לסביות זה כן הומופוביה 4)הפורום לא כזה שומם כמו שאתה מציין שהוא.. 5)חוץ מבכה ימים האחרונים אני נכנס לפורום כל הזמן וקורא הכל ואם יש יאויי או מהו על הגבול שלו זה נמחק עכשיו בקשר של עיניין הבגרות... אם אתה לא מסוגן להתמודד עם העדפות מיניות של אנים אחרים את הלא בוגר שבינינו כי אנחנו התבגרנו והבנו שגם לאחרים מותר העדפות מיניות משלהם ולא זהות לשלנו אני רק רוצה לציין שבמקרים כאלה אני מצטער שאי אפשר לנעול שירשורים במערכת של תפוז ;_;

A K I R A

New member
נעילת שרשורים=לסתום למשהו את הפה

:X זה מאוד לא נחמד ומגעיל. אז... טוב שאין את זה פה. ובמקרים כאלה פשוט.... עושים את מה שאתה עשית! D: לא נועלים>< תגידו לא לנעילה!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאממ יש מקרים שזה עדיף על

פשוט למחוק את כל השירשור נכון? לא תמיד צריך להשתיק אבל לא תמיד יש אפשרות אחרת

polichan

New member
זה אחד הדברים הכי טובים פה!

זה חמוד! וחוץ מזה זה עוד אחת מהפינות שהרבה אנשים אוהבים! אולי זה מבריח אותך..אותי זה לא והרבה אחרים! אני מרוצה מאור מהפורום!

shadow XD

New member
X_X כמה שרשורי תלונות יש כאן

בזמן האחרון... אנשים! תתחילו להסתכל על הצד החיובי בדברים! ^^ פינת השונן איי היא שבועית (אם גל זוכר לפתוח אותה בזמן....) ומרכזת את כל השונן איי ככה שלא בכל חור תוקעים תמונת שונן איי וככה זה לא משתלט על הפורום אני בטוחה שאם הפינה הזאת לא הייתה קיימת מצב הפורום היה גרוע אבל היא קיימת ואם לא נאה לך אז אל תסתכל בשרשור הזה אף אחד לא כפה עליך שום דבר ^^ (מצטערת אם חזרתי על דברים שאנשים כבר אמרו כי לא הייתי פה הרבה זמן ואין לי כוח לקרוא את כל השרשור אז אם מישהו בכלל יקרא את ההודעה.. סליחה אם מה שכתבתי כבר חרוש... אבל זאת דעתי! ^^ )

למעלה