תגידו רגע..

Jack Sheppard

New member
אני לא קיללתי אותך

אני תקפתי בחריפות את תגובתך הלא רלוונטית , ואני חושב שזה דבר לגיטימי ביותר . זה דבר אחד . עכשיו , שימי לב טוב . מה שאת אומרת לי פה בעצם זה כך : דמייני את עצמך אוכלת במסעדה , והרבה אנשים מסביבך מעשנים . את תבקשי מהם לא לעשן לידך , אבל מה הם יענו לך? 'אם יש לך בעיה עם עישון , אל תנשום פה|:' זה ניראה לך נורמלי? הגיוני? ל-א . כל מה שאתם יודעים לעשות חבר'ה , זה לתקוף בקבוצה . לא קל יותר פשוט להתחשב וזהו? בכל אופן , אני לא מתכוון לבלות פה בכלל - זה נכון . אבל זה רק בגלל התכנים הפוגעים שאתם מפרסמים פה , הלא , ל-א רלוונטים לגמרי , לנארוטו . אני אמצא לי מקום הרבה יותר סימפטי , אדיוס .

Adi Chan

New member
זו התשובה הכי מפגרת שראיתי בחיים

שלי. עישון לא שווה בכלל לשונאן. אני בתוטה ב-100% שתמונות לא יפגעו בך פיזית ולא יגרמו לך נזק בלתי הפיך. ואתם הילדותיים כאן. "איכס בנים מתנשקים עם בנים".

Bakura

New member
../images/Emo96.gif יש הבדל.

עישון זה משהו שאתה לא יכול להמנע ממנו אם הוא בסביבתך. לעומת זאת, אם יש הודעה, אתה רואה שיש בה תמונה, ואתה יכול להמנע מלפתוח אותה. בכל מקרה, להתראות.

draqo

New member
בקשר לנורמאלי לגבי העישון-

בישראל-כן..לרוב זה ככה,או שיגידו לך לעבור מקום...

Nora Shu

New member
ובכך, אם כך אז -

אתה באמת לא מבלה כאן בכלל. "מקום לא סימפטי" שהיית בו, מה, חמש דקות? יש פה שירשור אחד - תן לי להדגיש לך את זה: שירשור אחד - בשבוע בו יש שונאן-איי/שוג'ו-איי למינהם. בשאר השירשורים צצים פה ושם תמונות בודדות וממש, אבל ממש, לא בוטות. זה כמו שאתה תשים בשירשור על זוגות קאנונים את [נגיד] נארוטו וסאקורה, אבל אני אשים את נארוטו וסאסקה. זה לגיטימי. אף אחד לא מכריח אותך להסתכל, אף אחד לא מכריח אותך לאהוב, ואף אחד לא מכריח אותך להישאר כאן. חבל, זה פורום נהדר. תוקפים בקבוצה? זה שזו דעה כוללת לא אומר שתוקפים אותך כאן בקבוצה בכוונת תחילה. באת לכאן ופתחת הודעה שנגדה את דעתם של חלק מהאנשים פה. יש פה גם חלק שמבינים מאיפה אתה בא, וגם אני, למרות שאני מאוד חריפה בדעה שלי נגד, מסכימה איתך איפשהו על משהו. אבל זה שאתה ואומר שיש פה בכל פינה וחור בנים מזדיינים? הוצאת דיבה, זה מה שזה. וזה לא קשור לעישון פסיבי. לא מקום סימפטי... בסדר. ביי ביי!^^

SasuNaru

New member
הו ענת *.*

אני שלך *__* ניחע גו ענת~ גו ענת~ 3: אוקי סתם משעמם לי על הבוקר <3<;

Nora Shu

New member
*גונחת כמו כלבה הרה ועושה בך

את זממי*

Hotaru

New member
אם כבר מתגברים על חוסר בגרות ...

תסתכל בתגובה שלך... זה חוסר בגרות. יש לה זכות לחשוב מה שבא לה.. ואם אתה כל כך נפגע בצפייה בתמונות האלה,אל תיכנס לשירשורים האלה... מה הקטע בלהיכנס לשירשור שכתוב בו שיהיה תמונות כאלה ואז לבוא בטענות,אני לא מבינה..אולי תסביר לי ?

Bakura

New member
../images/Emo96.gif בנים שמתחרמנים אחד על השני?

כמו אלה?
טוב, מה אני אגיד לך, הצורה שהם מחזיקים ידיים פשוט יכולה להרוס את תמימותו של כל ילד. גועל נפש.

ashkeloni

New member
זה לא עניין של בגרות.

זה פשוט משהו שבנות 14-16 עוברות. להזכירך, הן עדיין בגיל ההתבגרות בשלב הזה, אז למה בדיוק אתה מצפה?

SasuNaru

New member
דווקא נראה לי שהשונן איי מחזיק את

הפורום T.T יש פה רק שירשור שבועי! אולי מדי פעם תמונות, אבל המ יש לכם אנשים?! תמונות סאסוקה סאקורה זה בסדר אבל סאסוקה נארוטו לא? לא נראה לי! זהו, עזבו אותנו כבר. בקושי יש פה תמונות שונן-איי בזמן האחרון אז זהו.

Nora Shu

New member
באמת~

את כל כך צודקת. היה פרק זמן שבו אילולא שירשורי OFF משונים והזכרי שונאן-איי למינהם, הפורום היה כבר ז"ל.

Jack Sheppard

New member
כשפורום לנארוטו חי

משירשורי OFF ושונאן-יאיאו - הפורום כבר ז''ל , יקירתי . (מבחינת נארוטו בכל אופן) .

SasuNaru

New member
אבל רוב התמונות היו קשורות לנארוטו

והוא לא מת, כל עוד ההודעות מתחדשות זה נקרה שהוא חי.

Hotaru

New member
תגיד רגע...

אתה הומופוב? מה הבעייה בזה שיש תמונות כאלה שלהם בפורום?יש אנשים שמאמינים שהם זוגות...אם לא בא לך להסתכל בשירשורים,אל תסתכל..אף אחד לא הכריח אותך. ואין פה את זה ~כל~ הזמן..זה פשוט פינה אחת בפורום.. ולא שומם פה >< מה הבעייה בזה?

Jack Sheppard

New member
אני לא הומופוב , זה דבר ראשון

אני נגעל מהומואים/לסביות? כן . פוביה , זו לא . תפסיקו עם התשובה המגוחכת הזו , 'אז אל תיכנס' . העניין הוא שאני נכנס להודעות שלא קשורות בעליל לשונאן-יאיאיאיאיאו הזה , ופתאום אני מוצא שם תמונה . אני לא צודק? תסתכלו בעצמכם בדפי הפורום , צ'יז .

למעלה