תגידו רגע

Music4Life

New member
תגידו רגע ../images/Emo189.gif

היי שוב...יש כאן מעריצות של מירי בשם: יפעת, נטלי, רעות..? צפיתי כרגע בוי דאו צא'ט עם מירי שהיא התארחה בתפוז לפני כמה זמן...והיא הזכירה כמה שמות של מעריצות שהיא כבר זוכרת ומזהה, תהיתי אם הן כותבות פה. מעניין... הבנתי שמירי נכנסת הנה וכותבת לכם הודעות מידי פעם, התוכלו לכוון אותי איכשהוא להודעות שלה שאני אוכל לראות מה היא כתבה, זה מעניין ומקסים לאללה מצידה

היי- היא גם הזכירה אותי../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

ברור שהן כותבות פה
.. כפרעליהן
ואממ הודעות שלה את יכולה למצוא בטאגליינס... היא כתבה פה הרבה פעממים..

עונההה לרגע#@%@

כןןן@#@% יש יפעת, נטלי ורעות
כפפפפפפפרות עליהן#%#@ אהאההאהאה
כן, היא ניכנסת וכותבת מדי פעם
את/ה יכול/ה לכתוב לה מסר לשמשתמש הזה
mirimesika ולבעלה
orizakh
אממ.. זהוו...
וכן, מירי היא מושלמת
כפרעלייה

Music4Life

New member
נכון, דניאל. זה השם ששכחת.

אני בת מתוקות...
אפשר לכתוב בלשון נקבה עכשיו חחחח בכל מקרה, אתם יודעים למה התחלתי להתעניין במירי? קודם כל, זה קצת כי שרית חדד שלנו
מאד אוהבת אותה..ואני תמיד מעצמי אהבתי את מירי אבל בקטנה. מאז שאני יודעת ששרית אוהבת אותה, אז יש לי קצ תיותר כבוד למירי ולאחרונה ציפיתי בצאט איתה והיא פשוט מקסימה אמיתית...
היא כמו שרית, איך אפשר שלא לאהוב אותה? כזאת חמודה, פשוטה, אמיתית, מצחיקה... יש לי המו הערכה לאנשים כאלה, שאין להם פוזות. שהם אמיתיים
כך מירי לדעתי... גם עניןי המעריצים שהיא מזהה כבר הזכיר לי מאד את שרית חדד...שאותנו היא מכירה מאד טוב והיא בקשר איתנו וכל מיני כאלה...אתם יודעים... וזה הכי הכי הכי מדהים שיש. שהאומנים מכירים אותנו המעריצים ובקשר. זה BEST
אז תמשיכו לאהוב אותה, לתמוך בה, לכבד אותה כי היא בנאדם שמגיע לו ממש! ותודה על המידע שנתתם לי. יש מצב שאני אכתוב למירי ואחפש הודעות ממנה. שיהיה סופ"ש נפלא מלא במוסיקה טובה

just dana

New member
מירי מכירה כמעט את כולנו..היא זוכרת

את כל מי שהיא רואה.. מ ד ה י מ ה !

Music4Life

New member
קראתי את התגובות שלה אליכם ../images/Emo45.gif

וואי וואי איזו חמודה!!
אני לא רגילה שככה אומנים מתייחסים כ"כ יפה וקרוב למעריצים שלהם כי אין הרבה. וכל מי שככה עם המעריצים מגיע לה ח"ח, זה אומר משהו עליו, שיש לו לב רחב, שהוא בנאדם מדהים
ואיזה תענוג זה גם הא? היא ממש ממש כותבת לכם כמו חברה..זה קטע מטורף בשבילי...איזה יופי...
חסתו עליה ועליכם

EVGIRL

New member
היי אני רעות../images/Emo9.gifואני כותבת פה../images/Emo6.gif

שניצללללל

למעלה