תגידו ראיתם

סוג ב

New member
../images/Emo207.gif הכירות

יש מצב אתה מספר לנו מי ומאיפה באת? תמיד נחמד לדעת מי הם החברים החדשים ולקבל אותם בברכה (או שלא בברכה)

sorry, wrong guy

אל תסמכי על איך שאציג עצמי.וירטואלית אני מטר שמונים חתיך ומסוקס בן למשפחה חרדית מגדולי הדור שהעיסוק המתמיד שלי בשאלות אקסיטנציאליות גרם לו לערער במוסכמות ולצאת בחוכמה.ובפועל?אני יכול להיות מטר עשרים ושארית בעל פנים של שבט הנבי מאווטר נולד למשפחה מסורתית והתחרד מתוך רעב בלתי מוסבר לגעפילטע פיש וקוגל אטריות ושם לעצמו למטרה להשיב בתשובה שלמה לאמנו שבשמים את כל האנוסים והחרדים בעל כוחם.

סוג ב

New member
אם אתה מצפה שאתייחס אליך ברצינות

תענה ברצינות. זה שזה הצחיק את מיסטר זה מאוד נחמד, אבל זה לא אומר שזה הצחיק גם אותי.

ל-"לצאת בחוכמה" יש שתי משמעויות.

ואני שמח על השאלה.ראשית המונח "לצאת בשאלה" חסר פשר בעיני.הוא נוצר כתגובה לחזור בתשובה.אבל התשובה המדוברת אינה מלשון תירוץ אלא מלשון שיבה.אני מעדיף* את המונח "לצאת בחכמה" כי הוא מבטא את הסיבות ליציאה כלומר,השימוש בחכמה וגם,בעיני, את הדרך החוצה.לא צריך לעשות מעשים פזיזיים ולפגוע בסביבה במקום שאין צורך.לשקול כל צעד ולעשות אותו בנחישות.זו יציאה חכמה. *כמובן שאני לא נלחם בטחנות רוח וגם אני משתמש במונח המקובל.

לחוד

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שפתיים ישק משיב דברים נכוחים. אני הייתי שם את הדגש על החכמה - "להתנהג בחכמה", בלי להגדיר את מעשה היציאה (טוטלית או חלקית, בורחת או מתוכננת) כחכמה. לא כל הביברין שוים, ובמקרים רבים אין באמת ברירה אמיתית לעשות משהו גדול, וחייבים להסתפק בחופש היחסי, שגם אותו צריך לרכוש בעמל וביזע. שוב, תמיד אפשר לחתוך ולברוח, אבל לאחר מעשה לגלות שחוץ מהפגיעה הסיבתית שהסבת לאשה ולילדים (ולמשפחה המורחבת), גם חלק ממך מת ומושמד, או ליתר דיוק - בוער לנצח בלי מנוחה.

לא חשבתי להצחיק אותך.לזה יש לי דרכים אחרות.

רק חשבתי לבטא את חוסר נכונותי להציג את עצמי בעיקר מפני שזה לא אני.או שאת קראת מה שאני כותב ומוצאת ענין בזה או שלא.להציג את עצמי קשה-מה לעשות אני ביישן. וחוץ מזה בעולמינו הוירטואלי לא כדאי יותר מידי לסמוך על מה שניק טוען ביחס לעצמו ואת זה כתבתי בהומור כלשהו שמסתבר שלא היה מן המוצלחים...

סוג ב

New member
בוקר טוב גם לך

לא ציפיתי לשם, משפחה, גובה, מידת נעליים ומראה כללי. יותר בכיוון של: אני נשוי/ רווק/ גרוש/ אלמן, אנוס/חילוני/מחב"ת/ שבבניק, קורא סמוי/חדש, הגעתי דרך כתבה/ חברים/ במקרה.. לא מסובך.. רוצה לנסות שוב?

סוג ב

New member
אם היית יודע כמה מסרים מסנגרים קיבלתי...

איך שאל אותי היום חוזבל"ת? 'קמת על רגל שמאל?'

למעלה