תגידו , קרה לכם פעם ,

תגידו , קרה לכם פעם ,

שכול השכבה שלכם היתה פשוט מורכבת מקבוצות , אבל אתם לא הייתם חלק משום קבוצה? ומי שרצית להיות איתו בקבוצה לא שם עליכם !? ושכול שישי בערב פשוט ישבתם בבית? ואני מנסה להבין , מה לעזאזל לא בסדר איתי !? מה? אני פשוט לא מוצאת . לא מבינה. מה? מה עשיתי לא טוב? למה אני צריכה לשבת בבית ביום שישי בערב? וואווף , לא רק יום שבת. ז"א , יש לי חברים. בבית ספר - אני לא לבד. אבל יש כ"כ הרבה אנשים שפוגעים בי כל הזמן. שפשוט, מתנהגים כ"כ מגעיל. והידיד הכי טוב שלי !? פתאום הכוסיות של השכבה שמות לב אליו , אז הוא נהיה ילד של מותגים , ילד סנוב , שעובר לידי , אפילו נתקע בי מדי פעם , ופשוט לא רואה אותי. לא שם לב אלי. וכל מה שהיה בינינו (הינו פאקינג הידידים הכי טובים - ידעתי עליו הכול והוא הכול עלי. ) והיום ? היום אני כאילו לא לרמה שלו בכלל. וגם חברה הכי טובה אני לא מוצאת. או קבוצה. ואני מרגישה כ"כ .. אוף. לא מבינה את זה. אני מרגישה כ"כ לבד. כל החברים שישי לי - הם חצאי חברים. שלא פעם קרה והם פגעו בי - ואפילו לא ידעו את זה. ואני מרגישה לבד , ומטופשת. אייפ ;\ מה לעשות? מה? אייך יוצים מזה לעזאזל?

אני מכירה את הרגשה כל כך מקרוב..../images/Emo7.gif

10 שנים אני חייתי ככה בדיוק. אבל, אני אישית כבר למדתי להסתדר עם זה... שישי-שבת מבלים בבית ביחד עם השיעורים ועצמך. זה כל כך לא כיף! אני כל הזמן שמעתי על כמה שהם נהנו במסיבה ההיא וכמה היה כיף להשתולל עם ההוא. אבל השנה זה קצת ישתנה. התחלתי לצאת. יזמתי פגישות. אני יודעת שלא מדובר עליי אלה עלייך אבל תדעי שאת לא לבד. את מוזמנת להצטרף לחוג כלשהו. תמצאי לך תחום עניין שמעניין אותך ותתחילי להשקיע בו.. תפתחי חברויות עם אנשים שאוהבים את אותו תחום... אבל רק אל תשארי בבית. בנוסף, תתחילי ליזום!!
בדיוק כמוני.. תגשי אל מישהי שנראת לך נחמדה בבית ספר.. נסי לברר מה היא אוהבת ותצאי לה לצאת לקניון או סתם להיות בבית של אחת מכן.. ובאמת, אל תשבי רק בבית ותמררי כמה רע לך כי מניסיון זה לא עוזר הרבה!! בהצלחה קרן:)

sh53

New member
יכולות להיות לכך כמה סיבות

יכול להיות שאת צריכה ליזום יותר כדי לשנות את המצב, את יוזמת? יכול להיות שאלה חבורות "סגורות" שטוב להן איך שהן והן לא כל כך מעוניינות בחברים חדשים ואז את יכולה לחפש חבר'ה שגם מחפשים חברה ואז זה יתאים לכם להיות יחד. מצד אחד יש לך חברים בבי"ס ומצד שני את ביום שישי לבד, חסר בהודעה שלך מה קורה עם החברים האלה בשישי שבת? האם ניסית ליזום איתם בילויים? אם כן - מה הם ענו? ה אנשים שפוגעים בך - מי הם? האם את מנסה לענות להם ולעמוד על שלך? אולי אם תעני, אז יראו אותך באור אחר? כיותר חזקה? ואולי זה יעזור לך לשנות את המצב החברתי גם לגבי יום שישי? כתבת גם בסוף שחלק מהם אפילו לא יודעים שהם פגעו בך, אולי דווקא כדאי לספר להם שמה שעשו/שאמרו מאוד פגע בך? בקשר לידיד ניסית לדבר איתו פעם פנים מול פנים בלי אנשים מסביבכם?

ל י ל ו 16

New member
זה נשמע מוכר ../images/Emo210.gif

ממש כמו סיפור חיי וחלקית עם הקטע עם הידיד ....... אבל זה יותר בגלל תסבוכים שלי אישיים
זה הדבר הידיד שלפעמים יכול לעודד

RossandRachel

New member
להשיג חברים אמיתיים

זה כל כך קשה...בעיקר בגילאים האלה, של הנעורים... אל תסמכי על אף אחד שיהיה חבר אמיתי, ואם את מוצאת מישהו אחד נדיר כזה, תדעי שגם זה עלול להתפוצץ פתאום. אל תתביישי להתקשר לאנשים ולבקש להצטרף אליהם ליציאה ביום שישי

העיקר אל תתיאשי

גם אני יודעת מה ההרגשה ועם בא לך אז אני יכולה לעזור לך.....זאת הרגשה כל כך לא טובה בקיצור אם את רוצה ובא לך אז אני יכולה לעזור לך או משהו כזה....וגם אם לא בואי ניתן לך כמה טיפים:דבר ראשון אל תשבי בביית כי זה רק פוגע בך...ואין מצב כזה שאף אחד לא שם עלייך ...

למעלה