תגידו.. קרה לכם פעם. . . . .

שלוק29

New member
תגידו.. קרה לכם פעם. . . . .

שפגשתם או דיברתם עם אדם שלא הכרתם מעולם ואז ברגע של שטות כשנשאלתם שאלה כלשהיא עניתם ב"שקר" כזה מן שקר שלא ניראה לכם מזיק או אחד כזה שיפה את התדמית שלכם בעיני אותו אדם, וחשבתם לעצמכם "ראבק.. אני שונא לשקר אבל מה יש לי להפסיד הרי אין לי איתו כלום ובעוד שתי דקות ניפרד או ננתק את הטלפון ולא ניפגוש את האדם הזה לעולם" אבל. . . לגורל היו תוכניות אחרות עבורכם, וביום אחד פתאום אתם מוצאים את עצמכם בראיון עבודה ולמחרת עובדים אצל אותו אדם (עם שקר קטן בלב) או בקשר אחר למשל רומנטי... עם אותו אדם. ואז שקר גורר שקר והכל משקר אחד קטן ודיבלי. . . עכשיו הקטע הוא שאם תספרו לו אז תצטיירו בעיניו כשקרנים ואתם ממש לא כאלה זה הרי היה אדם שלא היה אמור להקשר בצורה זה או אחרת לחיים שלכם! ואם תמשיכו בקשר תהיו חייבים להמשיך את מסכת השקרים בכדי שלא תיפגעו בה או בכדי שלא יזרקו אותכם מהעבודה. . . וזה הולך ונהיה גרוע יותר כאילו מתנקם בכם. . . מה הייתם עושים?

שאנל 25

New member
ואם אתה מכיר אותי קצת...

היית צריך להבין שזרקתי את המידע במיוחד בשבילך(ח.ח.ח).

שלוק29

New member
לאאאאא. . . .

אני שאלתי שאלה רצינית. . . בלי קשר לכלום (טוב.. עם קשר אלי)

שאנל 25

New member
מספרים ת`אמת

לשקר אין רגליים.אמר מי שאמר,וידע מה שאמר.אל תקח סיכון שיגלו את זה לבד,..נכונ שצריך אומץ לענין.אבל זה שווה.

קרה גם קרה...

והנס היה שזה היה וירטואלי אז השקרים היו קלים לשליפה... ואט אט טוויתי את השקרים לכיון האמת... אבל זה מיותר ומעצבן!

שלוק29

New member
יותר מעצבן ממיותר...

אבל זה לא משנה ממש. . . כי שקר נישאר שקר בין אם הוא מעצבן ובין אם הוא מיותר. . . . איכססס. לפעמים אני נגעל מעצמי

EYNATI

New member
בדרכ אני נמנעת מלענות לכם בדיאלוגים

אבל....... זה קרה ....... לפעמים משקרים ממקום תמים , לא רע, אלה שבאותו רגע הוא נכון ולכן ..... תנסה לראות את זה בעיניים אוביקטיביות. אם אתה יכול להבין מאיפה הוא נובע ולקבל את זה אז סבבה אם לא ( התשובה ידוע מראש)

שלוק29

New member
אהבתי את "המשקרים ממקום תמים"

ואגב אני הוא השקרן בסיפור הזה...

EYNATI

New member
אז אתה השקרן...

פשוט התשובה מכוונת למי שצריכה לקראו את זה ... פשוט , תהיה אנושי .... ותסביר גם לה את זה כולנן שונאים שקרנים אבל כולנו לפעמים ורק לפעמים משקרים .. אז אני מקווה שכן תצליח להראות לה שזה הגיע ממקום תמים ( בשאיפה שבאמת זה הגיע ממקום תמים ..) ב ה צ ל ח ה

JudyWn

New member
לא, לא קרה לי ../images/Emo150.gif

אני מניחה שזה יכול לקרות - אמרת משהו וחשבת שזה לא יזיק ופתאום זה תופס חשיבות כי הנסיבות השתנו. מכאן יש 2 פתרונות: 1. ללכת ולאמר את האמת - ברור שזה לא קל ואף אחד לא רוצה להיתפס כשקרן, אבל זה הדבר ההגון לעשות. 2. להמשיך את השקר - זה קל, אבל עלול להיווצר מצב בו תצטרך לעמוד מאחורי מה שסיפרת ופתאום תצא שקרן. תחליט מה אתה מעדיף.

למעלה