רונית השכנה החדשה שלנו דפקה בדלת באמצע הסקס זרקתי על עצמי חלוק ופתחתי את הדלת ואמרה שנפל לה משהו למרפסת שלנו. הלכתי להביא לה. כשנכנסתי לחדר בעלי נשק אותי ולקח אותי למיטה והזדיינו בטירוף זה היה כ"כ טוב עד שלגמרי שכחתי שרונית מחכה בסלון. אחרי כמה דקות נרגענו ויצאתי לעשן פתאום ראיתי את רונית מחכה בסבלנות בסלון...
כולם עם חרמנומטר בקוו האדום? ואם זו לא הייתה רונית? הא? הא..? טריפל איקס? מה לגבי, טוב אני ממחזר את עצמי, ופנטזלה תזיל ריר, מה לגבי הבן של השכנים טריפל..? בן שבע עשרה? גם הוא שמע?
אני חושבת שאנסה להזמין אותה, כי אני מה זה מתה להזדיין בשלישיה, מה גם שכל פעם הפיטמות שלה נראות זקורות וגדולות שזה לבד מגרה אותי תמיד, ולכן היה לי כ"כ מעניין שזה קרה לי אתה. אני צריכה למצוא איזה דרך לרמוז לה... (אולי לעשות הרבה רעש)
לפני כמה שנים תוך כדי סקס טוב היא צעקה זה באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא...........השכנים יצאו למרפסות ולא ידעו מי בא?..??????רק אני ידעתי מה בא באמת
הייתי אצל מישהי ולא אחשוף את שמה... לא רק שהשכן מהבניין ממול צעק לה...."היי **** תסתמי את הפה שלך".... ככל הנראה גם היושב במרומים שמע את תחנוניה אליו "ho my goddddd" בין לבין יצאתי חרש באותו ערב....