תגידו, פרק ב´ -

שירטל זה בסדר

גמני ממוטה גאה. גמני מצפה מילדי שימלאו אחר כללים מסויימים של נתינה. אמנם איני מגדירה זאת כחובות אלה כשיתוף פעולה אבל עדיין כל אחד מבני הבית שותף בעשיה,על פי יכולתו כמובן. אבל אני חוששת באמת שהדיון שלנו קצת חרג מעניני פרק שני אז מה עושים????????

העקשנית

New member
על ממוטות ופרק שני....אני דווקא ../images/Emo9.gif

חושבת שהדיון הזה מאד רלונטי לפרק ב´ או לכאלו שמחפשים להיות שוב בפרק ב´, מכיוון שכל עוד לא פותרים היטב את הבעיות עם פרק א´ עלולים לגרור את אותם דפוסים גם לפרק ב´, וכל עוד לא מבינים-מה לא היה בסדר בנו בפרק א´-לא מתקנים בפרק ב´, והילדים שלנו מפרק א´ באים איתנו גם לפרק ב´, וכל מה שקורה להם משפיע עלינו מאד מן הסתם-גם בפרק ב´. ודווקא הבעייה הזאת שהאלי הביא לכאן היא בעיייה אישית שאילו הייתה לו כבר אשה בפרק ב´-מן הסתם היה מתייעץ איתה, וכאן-הייתה לו הזדמנות אולי קצת להכיר אותנו ואת דעותינו והשקפותינו, וגם קצת להחכים ולהעזר. ולגבי הממוטה-לדעתי זאת סתם היתה יציאה של רגע בגלל העצבים...... ולא בגלל הנושא הספציפי דווקא , וחוץ מזה אני מסכימה בתאוריה ש.... רצוי לחנך את הנוער לערכים ולשיתוף ולמילוי חובות ולתרום את חלקם בבית-אבל...לפעמים.... יש רצוי ויש-מצוי....... לילה טוב

האלי

New member
האמת?

רציתי פשוט לקרוע מישהו. ומכיוון שהחוק אוסר את זה (באמת לא מבין למה) אז שפכתי עליכם... בלי להכנס יותר מדי, היתה לי שיחה איתה אתמול, והיא הסבירה לי שלא נעים לשוחח איתי. (לקחתי לתשומתי) אמרתי לה שגם אם לא נעים, יש דברים שצריך לעשות. ניסיתי להעביר לה כמה דברים בקשר לילדים, מאד בעדינות, כלום לא עבר. וזהו, החיים ממשיכים, תודה שהייתם כאן. (קראתי כל תגובה) שלכם, האלי.

למעלה