תגידו, על זה שמעתם ?

תגידו, על זה שמעתם ?

נקסון עשו שינוי. ומי שיהרוג מפלצת שיש פער של 5 דרגות בין הרמה שלו לרמה של המפלצת הוא לא יקבל ניסיון ודרופים. או סיכוי מאד קלוש לדרופים וניסיון מאד נמוך. אני תוהה כמה מפלצות יש במייפל לדרגה 200 שאוכל לקבל מהן דרופים.
0 . האמת היא שאם זה באמת נכנס למשחק - אני פורשת. מי אמר שהאקרים לא הורסים לנו בגדול? איפה כל אילו ששומעים דברים? אייך זה שעוד לא שמעתם על זה?

שמעתי על זה בבאסיל, מדברים על זה הרבה

זה הדבר הכי מפגר ששמעתי. ז"א, שאם מפלצת לרמה 130 תפיל משהו שאני ממש ממש ממש צריכה, ואני ברמה 150 כרגע, אין לי שום סיכוי להשיג או EXP או מה שיותר חשוב באותו רגע-הדרופ. אני לא מבינה את ההיגיון בזה...
והאקרים ימצאו את הדרכים שלהם להשיג דברים, זה ממש לא פיתרון, נקסון יפסידו הרבה אם זה יצא לפועל לדעתי.

ומה בדיוק אני אמורה לעשות בדרגה 200 ?

אם אני צריכה איזה מרשם לאיזה חפץ? איזו מפצלת אני אמורה להרוג בשביל דרופים?

Guid

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ולוטן, לא להתרגש. סמדר שרשרה את ההודעה אלייך, אבל הפנייה הייתה אל נקסון...

מ י ל ר

New member
אבל עידן גלי

ושוב, לא הבנתי למה שהתכוונתש ארמתש הניק שלי פליילוש...

בכלל לא אמרתי שהניק שלך פיילוש,

אתה צריך שעות שינה ודחוף.
התכוונתי שיצאתי פיילוש כי חשבתי שראיתי את הניק שלך-אבל זה היה הראל ואמרתי "תצחק על הראל הוא אמר 300 מיל"...

מ י ל ר

New member
אה לול

ואני באמת צריך שינה, כול יום במשך השבוע הזה שינתי 4 שעות בלילה

לא נכככוווווווון

הם מתמסחרים פתאום? זה בול מה שקורה בדרגוניקה - בלי דרופים בלי EXP.. גם אני פורש אם דבר כזה קורה, זה אחד הדברים המסריחים... ועד שהם העלו את הדרופ רייט שלא צריך להרוג 1000 מפלצות לדרופ מעפן אחד! או שהורידו את הEXP הדרוש לעליית רמה ב10-15-25%..? זה מדהים.. יש לי תמונות מלבל 32 שצריך בהם 600k איאקספי בשביל לעלות רמה >< הם הולכים להרוס גם את זה! אני פשוט פשוט לא מאמין.

btekx

New member
אני מקווה שלא!

בטוח שהבלבלת (או ששמועות בעצמהם מבלבלים), ש5 רמות מעל דמות שלך פחות ניסיון/דרופים, אני לא חושב שזה כולל מתחת כלומר אם אני רמה 160, מפלצות 166 ומעלה מקבלים פחות ניסיון ודרופים כול מפלצות עד 165, כרגיל ללא שינוי אני בטוח!!

מ י ל ר

New member
זה לא הגיוני ../images/Emo2.gif

זאקום לרמה 150(או 120? אני לא זוכר) אין מצב שלא יפול ממנו כובעים יותר.. ההיגיון אומר לי שמי שהורג מפלצת מעל הרמה שלו או שזה סתם שמועה.. כמובן שאם זה באמת נכון, זה פשוט יהיה מוזר מידי.. כאילו, ממה אנשים יוכלים להתפרנס במשחק? הכול מתחיל מדרופים. נשמע מוזר מידי, אני לא מאמין לשמועה הזאת. ותודה על הידיעה אגב

|כןאין שום היגיון ב5 רמות מתחת לשלך

גם 5 רמות מעלך לשלך...אבל יש בזה טיפה יותר היגיון מ5 רמות מתחת. אי אפשר לעשות דבר כזה.

Guid

New member
אני לא מאמין שזה יצא לפועל...

יותר נכון- אני מקווה שזה לא יצא לפועל. זה באמת אולי הדבר הכי דבילי שהם יכולים לעשות למשחק....

למעלה