שלום לכולם... לירוי... תודה על ההתעניינות והדאגה הנה אני כאן נותן אות חיים מהשרשור ההוא הבנתי שעלמה ואני נהיינו הממונים על הפיסטינג כאן בפורום... חייב להחמיא לעלמה ולומר שהיא פיתחה מיומנויות בלתי מבוטלות בענייני האגרופים בתחת ואני אם הייתי מנהל פורום הייתי נחפז וממנה אותה ליועצת לענייני פיסטינג... אחר צהריים טוב לכם כולם...
הייתי שמחה על פורום שכזה.. סקרנות עצומה יש בי. ואל תאמינו לעלם..אני ממש לא מומחית לפיסטינג..זה פשוט הרהורי ליבו (ורקטומו) שמדברים מגרונו.. אבל יש שיפור ושכלולים.. ואם קסאנאדו יעמוד בגבורה באימה אשר אוחזת בו למשמע התיאורים, אשמח לשתף ולמה שרשור שמוסיפים לו תגובה לא מוקפץ למעלה? ערב מצוין לכולכם
וואלה אין לי שמץ. פורום BDSM ישראלי נורמלי טרם ראיתי על גבי האינטרנט. הדבר הכי קרוב לזה הוא הפורום של ניו-בוי (באיזה אתר שלא זכור לי שמו) וחרף תוכן הודעותיו המושקעות הוא מאוד לא ידידותי למשתמש. יש גם את הפורום של אילן בגו-גיי אבל הוא מורכב מ-99% הודעות סטייל "עבד כנוע וצייתן מחפש אדון גברי וקשוח עם כלי גדול". אישית לי זה מאוד עושה את זה אבל מצד שני זה ממצה את הגירוי המיני שלי אחרי ההודעה השלישית בערך.