תגידו... (סתם רעיון מטורף)

Liroy26

New member
רעיון לגמרי לא מטורף

שיחות הועידה שאנאבל מארגנת בכל יום במסנג'ר בהחלט מספיקות לי אבל בכייף! תקבע יום ושעה ואנחנו שם!

amet

New member
אני ממליץ על שעות הלילה

אולי משעה עשר וחצי ואילך........ באמת הרבה זמן לא עשינו את זה כולנו ביחד יכול להיות מאוד נחמד אז מי בא????

Falcor28

New member
אתה השתגעת ? ../images/Emo8.gif

יום חמישי - תיאטרון מיוחד לסופשבוע הגאווה
בתל אביב.

יש מקום גם לסטרייטים?

שלום לכולם... לירוי... תודה על ההתעניינות והדאגה הנה אני כאן נותן אות חיים מהשרשור ההוא הבנתי שעלמה ואני נהיינו הממונים על הפיסטינג כאן בפורום... חייב להחמיא לעלמה ולומר שהיא פיתחה מיומנויות בלתי מבוטלות בענייני האגרופים בתחת ואני אם הייתי מנהל פורום הייתי נחפז וממנה אותה ליועצת לענייני פיסטינג... אחר צהריים טוב לכם כולם...

ז י ק ו

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

הנה כאן, תוכלו להגיש הצעה לפתיחה וניהול פורום פיסטינג לא נראה לי שהנהלת הפורומים תאהב את הרעיון.. אבל בכל זאת..

למה שלא יאהבו את זה

שינסו קודם זה דווקא כיף. אנטי מוכן לעשות פיסטינג לכל מי שלא מאמין... אני משוכנע שזה יהיה פורום שוקק חיים

גמני

הייתי שמחה על פורום שכזה.. סקרנות עצומה יש בי. ואל תאמינו לעלם..אני ממש לא מומחית לפיסטינג..זה פשוט הרהורי ליבו (ורקטומו) שמדברים מגרונו.. אבל יש שיפור ושכלולים.. ואם קסאנאדו יעמוד בגבורה באימה אשר אוחזת בו למשמע התיאורים, אשמח לשתף :) ולמה שרשור שמוסיפים לו תגובה לא מוקפץ למעלה? ערב מצוין לכולכם

../images/Emo13.gif BDSM - כן... סקרנות... בטח...

תאמינו למי שאתם רוצים אם קסנדו לא יתחלחל היא תספר עוד קצת... ואולי קצת תעדכן על ה"סקרנות" שלה

Liroy26

New member
למה לא מוקפץ?

וואלה אין לי שמץ. פורום BDSM ישראלי נורמלי טרם ראיתי על גבי האינטרנט. הדבר הכי קרוב לזה הוא הפורום של ניו-בוי (באיזה אתר שלא זכור לי שמו) וחרף תוכן הודעותיו המושקעות הוא מאוד לא ידידותי למשתמש. יש גם את הפורום של אילן בגו-גיי אבל הוא מורכב מ-99% הודעות סטייל "עבד כנוע וצייתן מחפש אדון גברי וקשוח עם כלי גדול". אישית לי זה מאוד עושה את זה אבל מצד שני זה ממצה את הגירוי המיני שלי אחרי ההודעה השלישית בערך.

Liroy26

New member
עעלללםםםם! ../images/Emo99.gif

סוף כל סוף אתה מראה סימן חיים! כבר התחלתי לדאוג שמה חתמת קבע במרפאות "פרוקטוליין".

לירווווווווווייייייייייייייי

אה... פרוקטוליין לא יראו ממני שקל... כמו שכבר אמרתי... קטן עליי... אכן...הרבה זמן לא ביקרתי כאן כיף לחזור...

למעלה