../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifביקורת../images/Emo3.gif
-דבר ראשון, אין בכלל תיאורי רגשות בפרק שלך. כלום, כאילו הם רובוטים, אתה רק כותב "הם כעסו" "הוא התרגז" וכו', אתה צריך לכתוב גם באיך זה מתבטא. -לא נראה לי שיהיו קיצוצים שם, אל תשכח שזו יפן ולא ישראל. ולפי איך שנראה הביצפר שלהם, לדעתי לא חסר להם כסף. וגם אם יש קיצוצים, למה שתהיה להם שביתה? [או שבעצם המורים שובתים? (שוב מזכירה, זו יפן לא ישראל(] -"אז יש לך היום יום חופש מפלצת, אה?", שאל טויה. "כן ואני לא מפלצת!" ענתה"
הנה דוגמא לזה שאין רגשות. מה היא לא התעצבנה? אלא הוא ירד עליה במקצת. -."ביי סאקורה" ענו טויה ואביה יחד
לא נראה לי שאחרי הנ"ל טויה יגיד "ביי סאקורה" אלא "ביי מפלצת" יותר מתאים לדעתי... -אם יש קיצוצים, איך יכול להיות שטויה עדיין לומד?
-"אני יכתוב לשאורן, מזמן לא דיברנו, מאז שעזב לפני חודש." אמרה סאקורה למי היא אמרה את זה?
לעצמה? לאביה? לטויה? למי? אתה צריך לכתוב אל מי היא מדברת... הקוראים לא יכולים לנחש לבד
-מוזר לי ששאורן הסמיק בגלל איזשהי ילדה בשמלה. אלא הוא אוהב את סאקורה לא?
- "עכשיו נחזור לסאקורה.." אתה לא צריך לכתוב את המשפט הנ"ל. -"אבל אולי המוח שלו עובד יותר משל שתינו??". לא הבנתי את פשר ההערה הזו:X -"סאקורה מתקשרת ויוקיטו עונה" או, כאן אתה מזכיר לי את סיוון, המשפט הזה הוא..אמ...כמו סיכום "היא התקשרה הוא עונה". לא כותבים ככה בפיק, אלא "סאקורה הרימה את השפורפרת וחייגה אל יוקיטו" -אמ... בסדרה, אחרי שסאקורה מגלה שיוקיטו הוא יואה, היא כבר מפסיקה להסמיק ממנו. ומבינה שהיא בכלל מאוהבת בשאורן, ככה שסאקורה היא קצת ooc בפיק שלך. -"אוקיי, אני בא",
להת'". "להת'"
"להת'" זהו סלנג עברי. ככה שסאקורה/שאורן/מי שלא יהיה שגר ביפן או כל ארץ אחרת, לא יכול להגיד את זה:X -"אז מה הסיפר, סאקורה?" שאל יואה
לא יודעת, לא נראה לי שיואה היה "מדבר" ככה, זה הוא לא צורת הדיבור שלו, אולי "מה העניין?"^^" -יואה השתנה בחוץ?! למה לעזאזל?! הוא אמור להחביא את כוחותיו מישהו היה רואה אותו לא? [אם לא הבנת מאיפה הבאתי את זה הנה ציטוט: "עדיף שנשב. זה לא דבר שנוח לספר בעמידה ליד הדלת"] - "אולי דיי?!" התעצבן יואה
יואה הוא אדיש, הוא לא מראה את חולשותיו או את רגשותיו, ככה שהוא לא יכול להראות שהוא מעוצבן/כועס עלל סאקורה, וחוצמזה הוא אף פעם לא ייצרגז על סאקורה משום שהיא השליטה שלו. -"כבר אמרתי לך שיש לו רגשות אחרי למר קלאו?" שאל קרו את סאקורה והפסיק את יואה
יש לי בעיה עם הפסקה הזו, איך יכול להיות שקרו יודע? וזה בכלל לא מתקשר לקטע של הקלף... -"או לי" חשבה סאקורה. "אסור שהוא יגיע הנה בקרוב. אכתוב מכתב נוסף מחר ואשלח לו" חשבה
היא מתכוונת לשאורן? כי אם כן גם את זה אתה אמור לכתוב, הקוראיםלא אומרים לנחש לבדם דברים כאלה
, ולא נראה לי שסאקורה אי פעם תגיד "אוי לי"
-אמ... יואה הוא גם השומר של הקלפים, אין דבר יותר חשוב לו מאשר לעזור לסאקורה לתפוס אותם. נכון, הוא הבטיח לטויה לשמור עליה, אבל במסגרת תפיסת הקלפים. אז זה occ מצד יואה להגיד לסאקורה שלא תלך לברר מה הוא אותו הקלף - "תוריד אותי כאן ואני כבר אסתדר. תודה על ההסעה, יואה" אמרה
הסעה? מה זה הוא עשה לה טרמפ?
-"כנפיים רבי עוצמה"
כנפיים ברי עוצמה?
-"הקלף ירק אש מפיו בדיוק כשראה את מכסה המנוע של הרכב שבו נכנס הקלף"
לא הבנתי את הפסקה:X - אחרי זמן מה של איזה חצי שעה – שעה איך היא/אתה יודע כמה זמן זה לקח? היא הביטה בשעון כדי להעריך כמה זמן זה לקח לה?
אולי "היה נראה לה שזה לקח שעה עד ש..." -"יש!, לכדתי אתו סוף סוף ומזלי לא נדרסתי. הנחת אותי בבקשה!"
איך היא יכלה להידרס אם היא הייתה באוויר?
- "ואם הוא שיקר?" ענתה
סאקורה היא טיפוס שמאמין בכולם, לא נראה לי שהיא הייתה מאמינה שמישהו שיקר לה
אמ.. זהו, יצא די מגילה^^" בהצלחה