תגידו משהו...

haych

New member
תגידו משהו...

יש סיבה לזה שבאמצע החיים ירד לי פתאום מס הכנסה? *אני משוחררת פחות משנתיים. *בחודש שעבר הרווחתי בנטו יותר מאשר החודש, ולא ירד לי כלום. כששאלתי את הבוסית, היא אמרה משהו על תקרה מצטברת, כאילו לא של כל חודש בנפרד אלא חיבור של כמה חודשים. מה היא ממציאה פתאום? משהו שקשור לשנה החדשה אולי?

איפה אקונומיקה כשצריך אותה?

אה, היא בחופש. חכי עוד יומיים
האמת שאין לי מושג, אבל מה שהבוסית אמרה לך לא ממש נשמע לי הגיוני. בפורום דיני עבודה או בפורום מיסוי והחזרי מס בטח ידעו לייעץ לך יותר. רק תעדכני אותנו בתשובה

RReuTT

New member
אין אצלכם מנהלת חשבונות?

אצלנו למשל עם כל בעיה הכי קטנה שיש לי לגבי המשכורת אני ישר פונה למנהלת חשבונות והיא מסדרת לי את הכל.

haych

New member
אין, ויותר מזה-

העבודה רק מנסה לגנוב אותנו. בגלל זה אני לוקחת כל מה שהמעסיקה שלי אומרת בעירבון מוגבל.

RReuTT

New member
איכס.... גועל נפש....

אני הייתי עושה על זה כזה בלאגן..... מדובר פה במשכורת החודשית שלך! תעשו עם זה משהו!

RReuTT

New member
עכשיו הכל ברור....

תמיד ידעתי למה אני לא מוכנה להגיע לחברת כ"א... ידוע לך שהם מרוויחים עלייך? ז"א שהם מקבלים אחוז מסויים מהשכר החודשי שלך?

iritki

New member
זה תלוי כמה הרוחחת שנתית

ההקלות הן לשנה שלמה. כלומר את יכולה להרוויח עד סכום מסויום ברוטו לשנה שעליו לא מורידים לך מס, כנראה שעברת אותו...

haych

New member
מה זה שנה?

שנת עבודה או שנה מינואר? כי אם זה מינואר, אז זו שנה חדשה...

haych

New member
נו, אז זו שנה חדשה...

איך יכולתי לעבור את התקרה השנתית אם זה החודש הראשון בשנה?

א ו ר3

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo70.gif

הסתכלתי היום בתלוש משכורת שלי.. ושמתי לב שמורידים לי 90 ומשהו שקל על ביטוח בריאות... עכשיו השאלה היא - זה לא קצת הרבה..?
ואני גם חיילת משוחררת פחות משלושה חודשים ...

א ו ר3

New member
כן זה רק בריאות

על ביטוח לאומי אני משלמת 12 שקלים לחודש ...

למעלה