תגידו משהו...

pusher

New member
תגידו משהו...

בתיקים,סקאלי לבשה ג'ינס רק ב-deep throat נכון?

the scout

New member
אמממ...אולי גם בchinga

וגם אם לא ג'ינס , אז בטוח שהיא לבשה חולצת טריקו מאוד חמודה של מדינת מיין.

1Shir

New member
בטוח גם בchinga

ולדעתי גם בעוד מקומות... בכל זאת ג'ינס זה המכנס הכי פופולרי בעולם.. לא?

adiville

New member
../images/Emo6.gif

בבוקר יום ב' קמה סקאלי פשטה את הפיג'מה לבשה מכנס / חצאית מחוייטת והלכה לעבודה ! פיג'מה מה פיג'מה מה פיג'מ פיג'מ פיג'מה מה !!!

pusher

New member
אוי,את פסיכית לגמרי!!!../images/Emo8.gif

עדי!!מתי עונה 4 של חוק וסדר??? אני מתגעגעת!

עונה 4??

באיזה ערוץ בדיוק את רואה חוק וסדר? או שאת מתכוונת לחיקוי העלוב (סלחי לי עדי) חוק וסדר כוונה פלילית? מקוי שולטטטטטט!!

adiville

New member
עינת....תרגיעי ../images/Emo6.gif

דטקטיב גורן.......ממממממממ...........
עונה 4 של כוונה פלילית שודרה מזמן. מחכים לעונה 5. אולי בספטמבר...

pusher

New member
יש לו שיטת עבודה ייחודית הגורן הזה

זה מה שכל כך מיוחד בו

גורן?

אבל הוא צ'אבי כזה... את האמת? אף פעם לא ראיתי ולו דקה אחת מכוונה פלילית, אני רואה רק מדור מיוחד ואת המקור- כי חומד, מקוי, אכן שולט...

adiville

New member
לא אמרתי שלא. מקוי תותח !!!

אבל גורן פצצת סקס. אני וצ'אבי זה מאוד הולך ביחד

פצצת סקס?

ואני חשבתי שלי יש טעם רע
רוצה צא'בי? לכי על ויק מאקי- גם צ'אבי, גם נוטף סמכותיות והכי הכי נוטף סקס אפיל... ותסלחי לי אם אני אמשיך להתעלם מכוונה פלילית נכון? אני עדיין רוצה מקוי (בקרוב עונה אחרונה שלו
)

בטח...

תראי את הרשימה: 12 שנה עם בחור אובססיבי וחסך רגשי קשה חצי שנה עם אסיר.. שלוש שנים עם שוטר מושחת (ויק מאקי מהמגן) 5 שנים עם עוזר לתובע מחוזי שלא רק שהוא עבר את אבא שלי בגיל הוא גם בעל חסכים קשים בילדות. 6 שנים עם זמר שקסי וזה בלי להזכיר את הבחורים שכן יצאתי איתם....

Gilliana

New member
רוצה את הצד השני של הרשימה?

הבחור האובססיבי - גאון וחלוץ מס' 1 בדרכו הבלתי נלאית למען מטרה הומניטרית ממדרגה ראשונה. השוטר המושחת - אין דבר שלא יעשה למען אנשי הצוות שלו התובע המחוזי - נוווווו, אני צריכה להיות אמא פולניה ולהזכיר לך שהוא עורך דין??? לזמר השקסי יש קול מדהים והשירים הכי יפים שיכולים להיות והאסיר (שהשארתי בכוונה לסוף), מעבר לזה שהוא גאון מוכח, נראה כמו מיליון דולר (והוא גם מהנדס!!!) נו, זה נקרא טעם רע?

חחחחח העניין הוא

שגם בלי הצד השני של הרשימה אני חולה על כל אחד ואחד מהם. אז זה לא באמת משנה לי.

Gilliana

New member
אבל זאת לא הנקודה

הנקודה היא להראות שהטעם שלך לר כ"כ כמו שאת עושה אותו ונראה לי שהצלחתי לעמוד במשימה.

למעלה