תגידו משהו...

• פותח הנושא jogy
  • פורסם בתאריך

jogy

New member
תגידו משהו...

פיפטי תמיד היה מעפאן?.. כי עכשיו כל שיר שלו זה בגישה :"אני המלך וכל הזונות שלי ואני מזיין את כולן כי אני שולט במועדון"...מעפאן כזה... הוא תמיד היה כזה?.. כי אני אוהב את הסגנון שלו ויש כישרון.....אבל אין רעיונות או מסרים בגרוש....הוא כזה לא אמיתי... ואני יודע שהייתה לו ילדות קשה... יש לו דיסק שהוא מדבר על זה...יש לו אלבום שהוא יותר מחובר למציאות בו.. יותר סטייל שיידי?...יש כזה דבר או שהוא תמיד היה פימפ קינג כזה?.. ואם יש, מומלץ לקנות?...

Envenom

New member
תמיד היה פימפ קינג ../images/Emo3.gif

שורת המחץ בסינגל הראשון שלו: "אני בקטע של לעשות סקס, לא לעשות אהבה". שזה לא הרבה יותר טוב מ- My Humps, נגיד (*מתחיל ריב בפורום*
)

jogy

New member
אבל ראיתי עכשיו כמה קליפים

של שירים שהוא מדבר על בילדות שלו ושומר על קשר למציאות דווקא, מה קוראים אותו keep it real... מישהו יכול לתת לי את ההיסטוריה של האלבומים של פיפטי ומה הנושא של כל אחד...אני מבולבל לגמרי... ובדרך המלצות לראפרים אחרים אם אפשר.....חחח

Under the GUN

New member
רשימת אלבומים

Power of the Dollar (2000) 50 Cent Is the Future (2002) Guess Who's Back? (2002) No Mercy, No Fear (2002) Get Rich Or Die Tryin' (2003) The New Breed (2003) The Massacre (2005) Get Rich Or Die Tryin' Soundtrack(2005)

Lil M

New member
טוהרררררררררררררררררררר

מיי האמבס זה שיר אחד כן?! ואתה יודע מה? שידברו על דברים שטחיים העיקר שיגישו את זה טוב. אההם פיפטי לא, אההם פיפטי הומו. ביי גבר.

Envenom

New member
ידעתי שזה מה שיהיה ../images/Emo6.gif

תאהבי אותם בכיף שלך, אני לא סובל אותם.. כמו שאני אוהב את קארל אורף ומארק מנסל ולך אין מושג מי הם

galileho

New member
אמממ לא מתחילה ריב כע.. אבל

זה בכלל לא אותו סגנון ... אבל אני לא אתחיל עם דיון על זה כי זה פורום אמינם לא פיפטי BEP

angela12

New member
....

"כי עכשיו כל שיר שלו זה בגישה :"אני המלך וכל הזונות שלי ואני מזיין את כולן כי אני שולט במועדון"..."
ירקתי את כל הצ'יריוס על המקלדת

jogy

New member
אז...

אין המלצה אחת אפילו לדיסק של פיפטי?... הו לא יכול להיות כל כך גרוע אם מרשל החתים אותו...לא?.. ומה עם אחרים?.. אני מנסה להכיר עכשיו יותר אמנים... למישהו יש המלצה....?.. אובי טרייס שווה משהו?.. וטאליב קוואלי? משהו?... ולמישהו יש קישור להורדת האלבומים הסודיים?..חחח חבר אמר שזה כמו קווסט כזה..חחח .."מצא את האלבומים החסרים"... מאיפה משיגים את כל אלה...OTW ואלה...?...אוף! אני רוצה קישור... חחח...יש לי הרבה דרישות.... תתחילו לרצות אותי...חח

KingpinEX

New member
יש לו שירים טובים

dont push me! places to go my toy soldier nigga! (eminem biggy and 50) יש לו שירים טובים שהוא לא מדבר על בחורות וכסף... אבל מה לעשות יש לו תמחלה הזאת שהוא חיב להתלהב על דברים שלאף אחד לא אכפ... יאלה אז יש לך למבורגיני... מעניין לי תזין.

jogy

New member
אבל באיזה אלבום הוא מדבר על הדברים

האלה?.. או ששירים כאלה באים פעם ב-...אצלו?

למעלה