תגידו משהו...

תגידו משהו...../images/Emo62.gif

זה נכון שבתור נשואים הבילויים שלנו היו יותר אינטמיים <לא מצאתי מילה אחרת...> ושקטים ועכשיו כגרושים יש יותר רצון או צורך 'לכבוש את רחבת הריקודים'? זה באמת צורך או רצון לעשות דווקא מסיבה כזו או אחרת? נפל עלי מין מוד פילוסופי שכזה

הילה301

New member
לא השתנה לי.

בתור נשואה, ביליתי יותר במסעדות, סרטים, בית ונסיעות. עכשיו אני יוצאת למקומות שיוצאים החברות והחברים שלי. אבל האמת היא שאני לא ממש טיפוס של רחבות ריקודים, ויעידו כל אלה שדרכתי עליהם אתמול

rrredshay

New member
עניין של תקופות...

יש תקופות שבא להשתולל, ויש תקופות שבא לשבת בבית עם ספר טוב, חבר או חברה טובים... כשאתה נשוי, אתה קצת יותר מוגבל באופציה השניה (או כמו שהיה בנישואין שלי... גם בראשונה...)

האמת היא שכן,

כשהייתי נשואה (וזה אחד הדברים שיותר הפריעו לגרוש שלי) לא כ"כ התלהבתי מכל היציאות הרועשות, מצד שני, אף פעם לא הייתי מאלה שקורעים את רחבת הריקודים, אחרי הגירושים, השתניתי לגמרי... אני אמנם לא חיית מסיבות אבל יש לי יותר חשק.

שרשירית

New member
חחחחח הצחקת אותי ../images/Emo178.gif

בתור נשואה לא היינו מפסיקים לבלות - טיולים (סיני 3 פעמים בשנה), חברים, פאבים, הצגות, קולנוע, מסיבות טבע
בכל הארץ (צפון דרום), דיסקוטקים, פסטיבל בראשית/שנטיפי/סגול/כל אירוע שיש, מצעד הגאווה/האהבה/כל מה שזז... היינו מעודכנים בכל טרנד הכי חדש וחדיש שיש. לא היה רגע דל והבית היה כמו תחנת רכבת והמקרר כמו קיוסק. ככה אני אוהבת את החיים שלי. הדברים התמתנו עבורנו מאז שעברנו לרמת הגולן אז היה שינוי כי לא היה לאן לצאת
אבל בכל פעם שהיינו מגיעים למרכז היינו שמים את הקטנצ'יק אצל ההורים שלי והולכים לקרוע את העיר כאילו לא עזבנו מעולם. אינטימיות הייתה כל הזמן, כי כל הדברים עשינו בזוג. והיתה גם אינטימיות בין לבין. יש שטוענים שהשגרה אוכלת והורסת, אנחנו לא נתנו לה הזדמנות לדפוק על הדלת
אתה מבין שבעצם עכשיו אני אדם רגוע יחסית

שרשירית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה בטח יקרה לפני שאמות, מעניין איך ההרגשה תהיה

א פרסקי

New member
זה עניין של תקופות

נכון שיוצאים יותר למסיבות אבל אני אחד יותר של מקומות שקטים וזה לא שאני לא אוהב לרקוד לפעמים רוצה לקרוע את הרחבה זה תלוי בצוות הוואי
ובידור

עונה

אני מאז ומעולם אהבתי את רחבת הריקודים-והיא מחזירה לי תמיד אהבה, כמה שאני לא דורכת עלייה היא תמיד מזמינה אותי שוב אלייה
כשהייתי נשואה דווקא רציתי מסיבות אבל הוא תמיד היה עייף......ולא רציתי לצאת לבד, היום כגרושה, גם אם אני במערכת יחסים אין לי בעיה לצאת עם חברים גם בלי החבר לפעמים...למדתי משהו לא??

לא חושב כמוך

לפעמים יש עניין של עיתוי. אני בטוח שכולם כאן מפרגנים לבן/בת הזוג שלהם לצאת לבד. יש גם כאלה שדוחפים את בן/בת הזוג שלהם לצאת לבד

kleo patra

New member
../images/Emo45.gif

עיתוי זה הכל בחיים, יש עיתוי לצאת, יש עיתוי ל
כ"א ועיתויו .

ברור

עיתוי גרוע בתוספת רצון לעשות דווקא ישיגו בדיוק את ההיפך. לגלות לך סוד? בכל מקרה לשמור על הכבוד הכי חשוב.

אני מהממת??????? חחחחחח

את מותקית
לא מצליחה להתחבר למסנ... א פרסקי כתוב לי שגיאה 81000314

למעלה