תגידו, משהו יודע מה נסגר

• פותח הנושא wisp
  • פורסם בתאריך

wisp

New member
תגידו, משהו יודע מה נסגר

עם החלק השני של הספיישל שיצא ב2004...אני מחכה כבר שש שנים לטורניר הזה בין יפן\סין\קוריאה... ולא, אני לא רוצה לקרוא את המנגה...רוצה לראות את החלק השני של הספיישל הנהדר הזה(שעה וחצי). חיפשתי באינטרנט (toriyama's world וכיוצ"ב) ולא מצאתי בשום מקום מידע בנוגע לחלק השני של הספיישל... אם משהו יודע משהו שיכול להחכים אותי בנושא-תודה רבה!

Goggle Girl

New member
אין חלק שני.

כל הפואנטה של הספיישל היא להראות שיש סיפור מעבר למה שהאנימה מראה, ולגרום לך להיות סקרן מספיק בשביל לקרוא את המנגה ולהשלים את התמונה הכוללת, אם לא מקריאה של המנגה מההתחלה וריענון הסיפור (והשלמת חורים קטנים שהושמטו במעבר לאנימה), אז מנקודת הסיום של האנימה להמשך המנגה. זה לא בא לספר סיפור, זה בא בתור טיזר.

Mor L

New member
אם כבר מדברים על הספיישל

ראיתי בערוצים שמיום חמישי מתחיל יויו האקושו, אז מתי בדיוק ישימו את הספיישל בערוץ הילדים? בשבת אולי?...

Mor L

New member
מה??

מתי שמו את הסרט של סאקורה? ישימו אותו שוב?

LinkinAnanas

New member
כן, נכון.. זה באמת היה בבוקר

ביום שבת שידרו אותו, נראה לי.. או ביום שישי... אני ממש מקווה שישימו אותו שוב כי פיספסתי אותו (חוץ מכמה שניות לפני שהסרט נגמר ><;..) אבל מה, שידרו אותו רק פעם אחת אז חייבים לשדר שוב.. אני מקווה :/

LinkinAnanas

New member
סליחה על הספאם אבל שכחתי להוסיף..

שידרו אותו ממש מזמן.. ציינתי ששידרו אותו ביום שבת או משהו כזה כי יכול להיות שגם את הספיישל ישדרו ביום שבת/ שישי/ מתי-שייגידו...

Mor L

New member
השאלה היא

האם בכלל יודיעו מתי ישדרו אותו?...

Mor L

New member
ברוץ הילדים אמרו

שישדרו "כנראה בסוף אוגוסט"...... לא להאמין להם. מחר בשישי בשעה 11:00-10:00 בערך ובשידור חוזר ב-15:00 עד סביבות 16:00 יש שידור של בחירת הקהל מה לראות - צריך לבדוק בטלוויזיה באותו הזמן כדי לוודא שהם לא שמים את הספיישל אז.

Mor L

New member
אל תדאגי

בדקתי ביום שישי את הטלוויזיה והם לא שידרו אבל צריך לעקוב אחרי האתר והערוץ שלהם...

למעלה