תגידו,מעניין אתכם לדעת

ערן1987

New member
תגידו,מעניין אתכם לדעת

כמה הכניסו סרטים של ניקול קידמן בקופות? אם כן תגידו,אני יכול לתת לכם מידע על הרבה סרטים שלה(גם על "קולד מאונטן")

shiray

New member
האמת?

שאותי אישית זה לא הכי מעניין כי אני בכלל לא מחובבי הבלוקבסטרים (זה אפילו מגיע אצלי לתיעוב במקרים קיצוניים...), ואם יש סרט שמעניין אותי לראות כמה הוא הרוויח אני בודקת אותו ספציפית... אבל זו רק אני, אולי מישהו אחר מתעניין?

ערן1987

New member
אם אנשים יענו

אז אני אדע.. כרגע חוץ ממך אחרים לא ענו

galileo2003

New member
האמת היא ש-

מעניין אותי לדעת כמה סרט הצליח אבל אני לא ממש מבינה באחוזי/מספר הכנסות לקופות של סרטים. מספיק שיגידו לי אם הסרט הצליח או לא.. אז יהיה נחמד אם תגיד לי פחות או יותר כמה סרט (של ניקול) הצליח.. ואם בכלל הגיע לקולנוע!

ערן1987

New member
הנה מבחר סרטים שלה(הכל בארה"ב)

1)האחרים:הכניס 96.5 מיליון,אחת ההצלחות הכספיות הגדולות ביותר של ניקי 2)קולד מאונטן:נכון לעכשיו הוא הכניס 78.8 מיליונים. עכשיו נשאר לו להכניס "רק" עוד 25 מיליון כדי להתחיל להרוויח(78 הושקעו בהפקה-תשלומים וכדומה)ו-25 מיל' בהפצה(פרסום וכדומה) אין סיכוי שהסרט ירוויח,אבל הוא צפוי להגיע לכ-90 מיליון דולר.. נקווה לטוב 3)מולין רוז':כמה שזה נשמע מוזר הסרט נכשל בקופות.. ההשקעה הכוללת שלו הייתה 70 מיליון והוא הכניס 57.3 4)השעות:השקיעו בסרט 33 מיל' והוא הכניס 41.6 ככה שהוא הרוויח כמות נכבדה 5)הכתם האנושי:פשוט פדיחה מהלכת. עזבו את הביקורות שהסרט קיבל,השקיעו בו 35 מיל' ובארה"ב בלבד הכניס רק 5.3(+14 מיל' בשאר העולם,אבל זה עדיין לא מכסה כמעט כלום).. כשלון טוטאלי! 6)עיניים עצומות לרווחה:רק בהפקה שלו השקיעו 100 מיל' והוא הכניס רק 55.6 מיליונים.. גם סרט כושל 7)פיסמייקר:השקיעו בו 85 מיל' והוא הכניס רק 41.2 8)באטמן לנצח(אם בסרט הזה היא שיחקה):הסרט הכניס 184 מיליון! הסרט הכי מצליח שבו ניקול השתתפה בעצם(זה היה בין הסרטים שבגללם סרטי קומיקס תופסים) זהו לבינתיים.. אם תרצו עוד תגידו

למעלה