תגידו, מלך או לא מלך?

תגידו, מלך או לא מלך?

חנוך דאום צריך להגיד ברכת הגומל לאחר הקטע הבא:
https://www.facebook.com/photo.php?v=684559224899107&set=vb.441951892493176&type=2&theater

האיש הזה ענק!
לעמוד מול שני חברי הפמיליה ולהגיד להם את מה שהוא אמר,
צריך אחת מהשניים, או שהוא מטורף עם קבלות, או שיש לו
גדולות

לא מלך!

קודם כל, אחלה תכנית יש לו. וגם התכנית הזאת הייתה מצחיקה וגם ממנה נהנית (להוציא קטע קטנטן באותו ויכוח)

למה לא מלך?
כי עשו מהחבורה הזו יותר ממה שהיא. עשו עליה יותר מדי כתבות, כתבות המשך, כתבות צבע והפכו אותם לגדולים מהחיים, עד שזה הגיע למצב שאם מישהו אומר להם את האמת בפרצוף הוא מלך.
נו באמת... זה לא רציני.
לעומת זאת, הייתי רוצה שהוא יאמר בטלוויזיה את האמת על הפוליטיקאים שיושבים איתו במוצ"ש (או ישבו. התכנית הזו עוד קיימת?) בערוץ 10.
אם משם הוא יצא חי... אז שילך לברך הגומל.

שרוני68

New member
איך לא מלך, איך?

זה מה שהוא כתב בצהריים והרס אותי מצחוק:
"אין לי בעיה עם זה שיובל המבולבל הוא הקול החדש של וויז, אבל שמתי את הכתובת של הפסיכולוגית שלי והוא לקח אותי בדרך אחרת, חישב כל הזמן מסלול מחדש, התחרפן לגמרי. מפה לשם, מישהו מכיר מסעדה טובה בנהרדע?.."

לא אוהבת להסביר, אבל אני חייבת להסביר לאלו שאין ילדים, או לכאלו שהילדים שלהם לא צופים כבר ביובל המבולבל: יובל אוהב לחרוז חרוזים עם כל מני מילים משונות, אחת מהן זו "נהרדע"

אין ספק ש...

הבחור יודע להצחיק. יש לו את זה. לטעמי, בגדול (ואני מתכוון גם ארוך וגם עבה
).

אבל בכל הקשור למלך ועוד בסיטואציה שיחפה ציינה... נו, שיהיה.

יכול להיות שמה שאתה אומר זה נכון

אבל אני לא ראיתי את כל הפרק ובסיטואציה הזאת שאני ראיתי, לנוכח פניהם המאיימות של שני החברים האלו, אז כן נדרש אומץ להגיד להם את מה שהוא אמר, ולא רק זאת, אלא הגיע הזמן שמישהו יגיד להם את מה שחושבים עליהם האנשים הרגילים מן הישוב.
מסכימה איתך שעשו עליהם יותר מדי כתבות, יותר מדי כתבות צבע ובאמת הפכו אותם לגדולים מהחיים, ולכן דווקא כאן טוב שבא מישהו והוריד אותם קצת, כי הדברים שהוא אמר מכוונים יותר לצופים מאשר לשני ההיפופוטמים שישבו מולו.
זה מזכיר לי את מה שכתבתי לא מזמן בהקשר לפרסומת של הוט. פשוט עושים גלוריפיקציה של כל המאפיוזים הקטנים האלה, גם אם הם אחלה אנשים, הם מתנהלים כמו משפחת פשע והתקשורת מנפחת אותם עד לדרגה של מיני אלילים המככבים בפרסומות. אז הגיע הזמן שגם הצופה שנורא נורא צוחק מהפרסומות הללו, ומתלהב מהמפיונרים הקטנים האלה, יבין מה הצופה הרגיל חושב עליהם. לכן מבחינתי הוא מלך, כי אני לא הייתי מעזה להגיד להם את מה שהוא אמר ועד עכשיו אף אחד לא העז להגיד לחברה האלה בפרצוף את מה שהוא אמר. לגבי החברים שלו בערוץ 10, אין לי מושג על מה אתה מדבר אז אני לא יכולה להגיב על זה.

dibablas

New member
התחלתי לקרוא, מעניין

באופן כללי אחרי קריאת כמה שורות-זה ממש, ממש לא מפתיע אותי ודי לחכימא...
אני זוכר שראיתי איזו הרצאה אחרת שהראתה לכאורה שבאמת אנשים שאוכלים בשר חולים יותר מצמחוניים ואלה יותר מטבעונים, בהתחלה כשראיתי זה הרשים אותי, אבל לאחר מכן חשבתי על שני דברים:
א. הוא התבסס על מחקר מסוים, יש בכל נושא ותחום כל מיני מחקרים שכל אחד אומר אחרת
ב. גם אם מתבססים על המחקר הזה ונגיד שהוא צודק ב100%, מי אמר שאוכלי בשר חולים יותר בגלל הבשר ולא בגלל שנסיבתית אוכלי בשר אוכלים יותר דברים פחות בריאים מצמחונים בכללי?
בדקו כמה קולה למשל שותים אלה מול אלה או כמה גלידה?ועוד ועוד..

dibablas

New member
במקרה שלו כנראה ששני הדברים נכונים

כנראה כנראה, לכאורה.

dibablas

New member
תכל'ס בהסתכלות שניה

הוא בעצמו לא בדיוק טלית שכולה תכלת...

החבורה הזו היא כלום לעומת עשרות אלפי האוהדים

הנרמלים של בית"ר.
התקשורת אוהבת רעש, אוהבת רייטינג, אוהבת זבל, אז היא נותנת רק להם את כל תשומת הלב בתקשורת.
היא לא מראה את הרוב הנורמלי.

ותסלחי לי יחפונת, הם אולי חבר'ה שעושים נזק לאוהדים ולקבוצה (ויש מספיק מזבלות כאלו בכל קבוצה, תחקרי קצת)
אבל להגיד שחנוך דאום צריך להגיד ברכת הגומל? טוב שלא עשית מהם רוצחים.

בוקר טוב סוזי

איפה ראית שכתבתי מילה על אוהדי ביתר?
וברכת הגומל (לברך או לא לברך?) זאת השאלה שחנוך דאום שאל בפייסבוק שלו כאשר העלה את הקטע.
ואם את שואלת אותי, ככה שאף אחד לא ישמע, אז את אוהדי הפועל האדומים אני "אוהבת" הרבה פחות מאשר את אוהדי ביתר.
בואי נגיד שאני ממש ממש לא מסמפטת אותם במיוחד את הדור הנוכחי של אוהדי הפועל. לא את אלה של פעם מהתקופה של אריק איינשטיין.
ואם בכלל את רוצה לקרוא את דעתי על אוהדי הכדורגל בארץ באופן כללי, או על הכדורגל הישראלי בפרט,
אז אני לא מסוגלת לראות כאן כדורגל, ולא נהנית משום קבוצת אוהדים של שום קבוצת כדורגל.

לה פמיליה הם אוהדי בית"ר

אבל אם זה חנוך עצמו שציין את ברכת הגומל וזה לא בא ממך אז שילך לחפש.
למרות שהוא מנסה להתבדח ובאופן כללי הוא משעשע אותי.

שתביני, גם אני לא מתחברת לליגה הזו, לא נהנית ממנה וכבר לא צופה בשום משחק ,בטח שלא הולכת.
אבל תמיד כשיש מי שמתייחס לאוהדי בית"ר כמקשה אחת ומתייחס אל כולם כאל זבל מסריחים,אלימים גזענים לה פמיליה סטייל,
איכשהו זו עדיין נקודה שמביאה לי ת'סעיף.
כי המפגרים האלו הם באמת מעט לעומת כמות האוהדים שיש לבית"ר.

Aronsona

New member
שלום סוזי. ברור לחלוטין שאנשי לה פמיליה אינם

מייצגים את כלל אוהדי בית"ר כמו שברור לחלוטין שיש כמוהם בשאר הקבוצות גם כן.
ההתייחסות היא אליהם בלבד.

למעלה