תגידו מי שבמקיף ו....

pure_as_fire

New member
תגידו מי שבמקיף ו....

איך הולך שם העניין במגמת עיוני אני מתכוון התחומים שאפשר אממ נקרא לזה להתמחות בהם? להתמקד בהם??. נו הבנתם תכוונה לא??

אז מכיוון שאני במקיף ו´...אני יסביר

הכיתות העיוניות יכולות להיות אחת מהשתיים: כיתה עיונית שלומדים בה במגמה, או כיתה עיונית שמתחלקת להגברות. הכיתה העיונית שלומדים בה במגמה: זו כיתה שכל התלמידים בה לומדים את אותו מקצוע באותן השעות. המגמות שהבית ספר שלנו מציע הם: אומנות, צילום, טלויזיה ונדמה לי שזהו... כיתה עיונית שמתחלקת להגברות: כיתה שבה כל אחד בוחר שתי הגברות, למרות שלפעמים אנשים מעדיפים לבחור רק הגברה אחת על מנת שלא יהיה עומס.לכל תלמיד יש מערת שעות שונה, והוא לומד בשעות אחרות משאר התלמידים בכיתה. לדוגמא: מי שמגביר מחשבים ילמד עם תלמידים אחרים מהכיתה ומהשכבה שלומדים מחשבים. ההגברות שיש בבית ספר: מדעי החברה (פסיכולוגיה וסוציולוגיה), מחשבים, פיזיקה, כימיה, ביולוגיה, ספרות, תנ"ך, קולנוע,גיאוגריפיה ונראה לי שזהו... מקווה שהבנת ולמה זה בכלל מעניין אותך?

טאלנה

New member
ממ...

תראה, אני בתור מישהו בעיוני טכנולגי, מאוד ממליצה, זה 10 יחידות, אני אישית בחרתי בטלויזיה, וזה מאוד מעניין, ולא מתחרטת לרגע שבחרתי בזה.. אבל אם אתה לא בי´, לא חושבת שאפשר להצטרף למגמה, כי זה מאוחר מדי, נדמה לי... בקשר לעיוני רגיל, כן, מה שהיא אמרה, אבל גם יש תאטרון, וקולנוע, שזו יכולה להיות הגרבה ולא מגמה... וזהו נראה לי...

pure_as_fire

New member
בוא אולג תתבאס קצת

שאלתי כדי לדעת שהמקיף עדיין מפגר אידיוטי דפוק מסריח חסר יכולת חסר יתרונות חסר כול דבר שאני רוצה וצריך וכמובן בשבילי הכוונה... חס וחלילה שאני יחזור למקיף ו אני מעדיף להתאבד .... פשוט חשבתי שיש שם מגמת או תיגבור לאלק´ אבל אין לפי מה שאמרתם ככה שאני רק מבין שהבחירה שעשיתי טובה

אמ...

אם אין מגמת תגבור לאלקטרוניקה אז זה מקיף מפגר אידיוטי מסריח חסר יכולת? אין במקיף מגמת תגבור לאלקטרוניקה בגלל שזה לא טכני. זה אמור להיות בית ספר לאומניות.

טאלנה

New member
תירגע!

אני מאוד אוהבת את המקיף והא עובר שינויים, עד כמה שאני לא אוהבת את מה שעושים, אבל מנסים להכניס דברים חדשים למקיף, כגון הפסקות פעילות, מגמה חדשה, אולם ספורט חדש, וכו´... לפי דעתי המקיף מאוד התקדם, והעובדה שאין אלק´ לא עושה אותו דפוק... אל תשפוט דברים ככה סתם...

pure_as_fire

New member
לא קראתם תהודעה שלי טוב???

תסתכלו מה שכתבתי איפה שיש את המילה הדגושה זה לא אומר לכם משהו??? אם אתם מאושרים במקיף לאומניות תהנו אני רק אמרתי שזה לא מתאים בשבילי ובדקתי מה יש שם כששאלתי אותכם לבדוק שאני לא עשיתי טעות שהלכתי לטכני בגלל שאין במקיף ו את המגמה שאני רוצה......

Superdror

New member
לפי מה שאני הבנתי ממך

אתה תלמיד אלקטרוניקה, הדבר היחידי שאני יכול להגיד לך על המגמה הזו שמזל שאין את זה במקיף ו´. אצלי בבית ספר יש את זה וזה ממש מייגע, מגעיל, כל התלמידים שמסיימים אותה יוצאים מדוכאים! נראה לי שזה גם פוגע ביכולות המיניות שלהם
) דרור, שמח וצוהל! היאאההההההההה

pure_as_fire

New member
אתה שם?

לא נראה לי שאתה שם שמעת פעם על דבר שנקרא לא להגיב בנושאים שאתה לא מבין לא יודע ולא בטוח בתשובה שלהם אלא רק מביא השערות שבוא נאמר את האמת....תשלים לבד תקטע הזה.
->?!

Superdror

New member
קודם כל

אתה לא יודע אם אני שם או לא שם. שנית, אתה לא יודע אם אני מבין בזה או לא מבין בזה, אולי אני הנדסאי אלקטרוניקה בכלל ? ואגב, אני מבטיח לך שתכנית באלקרוניקה אני מבין הרבה יותר ממך, אבל בוא לא נתווכח על זה. השערות אני לא מביא, אני מדבר עם הרבה אנשים שלומדים שם ורואה מה הם לומדים וגם מבין מה יש במחברות שלהם למען האמת....... בנוסף, לפי הגיל שלך אתה רק בתחילת הדרך... אז אל תבוא ותשחק לי אותה מומחה בעניין המגמה שלך, אני בטוח שאתה עוד לא טעמת עשירית ממה שאתה אמור ללמוד שם... מצטער שאני תוקפני מעט, הטונים שלך גם היו תוקפניים לא פחות, ואם לא הבנת בהודעה הקודמת היה קצת הומור.....

pure_as_fire

New member
רוצה לדעת משהו שלמדתי?

שאם היית שם היית מציין את זה והיית מדבר בהרבה יותר הבנה ודוגמאות אם היית הנדסאי בחירה מוזרה לא לעשות כך אם אתה כן. תחילת הדרך אבל לא בהתחלה ממש כמו אלה שאיתי חזרתי מאוחר היום ואין לי כוח לפרט תשמע, לא מבין מה הקטע של לדבר עם אנשים שלומדים שם כול אחד ומה שהוא עשה כדי לעבור ולהצליח אתה בטוח שכול מי שדיברת איתו אמר שזה חרא ושבאמת דיברת עם אנשים ממגוון דעות ולא דווקא אלה שמשיגים חרא ואומרים חרא??? אל תדאג, אולי אני בתחילת הדרך מבחינת כיתה ומה שלומדים בכיתה אבל אני לא אחד שלומד מה רק שבכיתה כי יש לי מקומות אחרים ללמוד בהם באופן מעשי יותר.

Superdror

New member
קודם כל,

אם אתה מרוצה מהבחירה שלך, סבבה, מקווה שתדבר ככה גם בסוף הדרך. וכן, אני דיברתי עם תלמידים מכל הרמות... עלה והצלח ויאללה אני אלך לראות קצת את הפועל ב"ש :)

למעלה