תגידו מי פה ?!?!?!
ק קושקושית מתולתלת New member 29/6/06 #4 אולי משחק טוב? ככה סתם אין ממש מה לעשות... אני בנתיים בערוץ 2
ק קושקושית מתולתלת New member 29/6/06 #6 היי כולם!!! להתפקד!!! ../images/Emo195.gif גם הסמוים סמויות... נו יאללה תתחילו להרעיש, משעמם לאייל!!!
היי כולם!!! להתפקד!!! ../images/Emo195.gif גם הסמוים סמויות... נו יאללה תתחילו להרעיש, משעמם לאייל!!!
מ מר קו23 New member 29/6/06 #7 אם זה ככה שאפרת פה מה יהיה כשאפרת תהייה בד.אמריקה.......... (רמז עבה)
ק קושקושית מתולתלת New member 29/6/06 #8 ../images/Emo201.gif <אפרת זה אפלטוני לגמרי> עד אז יהיה לנו מנהל שיביא משמעת לכל המבריזים האלו..
ק קושקושית מתולתלת New member 29/6/06 #21 איפה שרק נוח לך אהה ו... אל תתיחס לאותיות הקטנות הם לא משמעותיות
L liormk New member 29/6/06 #24 ניסיתי לחתום בסוף הדף, אבל יש באג בתפוז, כל פעם שאני מוסיף הודעה לסוף - היא קופצת לראש העמוד! מה עושים?
ניסיתי לחתום בסוף הדף, אבל יש באג בתפוז, כל פעם שאני מוסיף הודעה לסוף - היא קופצת לראש העמוד! מה עושים?
ק קושקושית מתולתלת New member 29/6/06 #27 ../images/Emo6.gif כנס לשרשור המצחיק <אמור להיות שירשור בדיוחות> ותוסיף בדיחה זה יעזור