תגידו.. מי אתם אומרים על העקיפה המכוערת

XמXלה

New member
תגידו.. מי אתם אומרים על העקיפה המכוערת

שעשו אלירן ואיציק ללירן ורונית?

Jason2

New member
זה מירוץ

ההנחיה שלהם היתה לזהות מי בתמונה ולהגיע ליעד הסופי. הם זיהו את התמונה עם עזרה מאנשים ואז לקחו הימור ונסעו אחרי הזוג שלפניהם. באותה מידה הזוג היה יכול להוביל אותם למקום אחר ואז הם היו מאבדים זמן יקר. הרבה פעמים המירוץ מוכרע בתחרות ריצה ליעד.

משחק לא ספורטיבי מצידם

במירוץ האמריקאי הם היו נענשים על זה. אבל כנראה שבישראלי מותר. עדיין, זה לא ספורטיבי מצידם. בעיקר אם זה יימשך הלאה שיטת הרמאות הזאת שלהם.

חוטהשני

New member
לא נכון...
בעונה 9 היה פרק בו כמה זוגות הגיעו לאותו מקום יחד והזוג האחרון רץ מהר ועקף את הזוג שהיה לפניהם...
(אמנם הזוג שהגיע אחרון לא הודח וגם זכה בסופו של דבר במירוץ
אבל באותו פרק אני זוכרת את המירוץ של הצוותים לנקודת הסיום ונתנו שם עקיפות חבל"ז...)

גם שם מותר לעקוב אחרי זוגות - בתנאי שזה לא חלק מהמשימה (הם פתרו את התשובה זה לא שהם לא פתרו אותה...)

תמידכאן

New member
אבל זה משהו אחר לעקוף כשהגעתם ביחד לעומת

לעקוף את מי שהוביל אותך לפיטסטופ..

חוטהשני

New member
אין מה לעשות זה מירוץ.... סה"כ גם ראו שלרונית לא היה קל לרוץ - לכן אני בהחלט לא מבינה את הכעס....

אכזבה כן - אבל כעס ממש לא...

תמידכאן

New member
אותי זה לא מכעיס, את רוניתלירן זה מכעיס ובצדק

גם אם זה מירוץ לא צריך להתנהג בכזו חזירות.

מצד אחד

זה באמת לא ספורטיבי. מצד שני, כל המשימות שדורשות מחשבה קצת, איך להגדיר זאת בעדינות, גדולות עליהם בכמה מידות. אז הם גילו תושיה, אחרי שכמעט נסעו למלטה, ועקבו אחרי זוג החכמים שידעו שהם יובילו אותם למקום הנכון. והם רוצים לנצח, אז הם דפקו ספרינט וניצחו. נכון אפשר לעשות זאת בדרך יותר יפה וספורטיבית, אבל רון שחר צדק שאמר שהגיעו במקום השני, הם אכן הגיעו שניים.

Jason2

New member
וכמו שאמרתי

לקחו הימור שיצא מוצלח אבל יכול היה לצאת אחרת וגם זה קרה.

JAMES DEAN

New member
יש לי שאלה אלייך:

נניח את והפרטנר שלך למירוץ נתקעים ורואים זוג אחר שמתקדם מהר
היית נשארת במקום ומסתכלת עליהם או עוקבת ועוקפת אותם?

אני חושבת...

קודם כל, מבחינת המשחק והפורמט זה חוקי לחלוטין. אין מה לעשות, זה לתפוס טרמפ על גבם של אחרים,
אבל רבים עשו זאת לפניהם ועוד רבים יעשו זאת אחריהם...
מצד שני,
אני מניחה שאיציק ואלירן ידעו שבהם במקום בין הראשונים ולכן אין סיכוי שהם יודחו,
ולכן היו צריכים להתנהג טיפה "בכבוד" ולאפשר ללירן ורונית להכנס ראשונים לשטיח
אם לא מתוך הגינות, לפחות מתוך שיקולים אינטרסנטיים, הרי לירן ורונית הם זוג חזק שבטח עוד יגיעו עד שלבי המשחק הסופיים! וחבל להיות "בצד הרע" שלהם...

Jason2

New member
יש משהו בזה

במיוחד בפורמט הישראלי בו חייבים לתת סיבוב פרסה בכל לג.
אסטרטגית זה לא היה מהלך כל כך נכון.

omer719

New member
מה שלא אהבתי, זה שהם הצטדקו בסוף.

עשיתם כבר את המעשה?
תגידו - זה מירוץ וזהו. אבל גם צריך לעשות דברם בחוכמה, לא היה להם ספק שהם יישארו במירוץ, הם יכלו לצאת ענקיים בפני רונית ולירן ופשוט לחכות שנייה ולתת להם לעקוף, ואולי ככה בונים יחסים טובים, כי ללא ספק איציק ולירן יזדקקו לעזרה בהמשך המירוץ... או שהם פשוט יעופו.

אולי מסריח, אבל כשר

וכמו שאמרה הטניסאית המצליחה מריה שרפובה "טוב.. כנראה שאני לא אמא תרזה" . בשביל לנצח צריך גם להיות קצת מניאק לפעמים ולשלוף ציפורניים.

הבעיה היא לא שהם עשו את זה

הבעיה שהם לא מפסיקים לעשות את זה מתחילת המירוץ. קודם הם עקבו אחרי טליה וקובי, ואז הם אפילו לא פתרו את החידה, סתם עקבו אחריהם במונית למלון, אח"כ הם עקבו אחרי רומי וקורל, ואחרי זה הם עקבו אחרי לירן ורונית. אז או שזה המירוץ למיליון או שזה עקוב אחריי. השועל לא אוהב רמאים, ובטח לא שמרמים שוב ושוב. אז נכון שהם מצחיקים וקטעים איתם מרוב שהם סתומים. אבל זה לא מחפה על הרמאות שלהם. למזלם ההפקה בינתיים מתעלמת מזה, אך לשועל אין ספק שעוד יגיע השלב שהם ייענשו בגללו.

Jason2

New member
אבל הם לא יודעים לחשוב לבד.

זה או לעקוב אחרי אחרים או להסתובב סביב עצמם (וזה לא קשה לדמיין את זה). יום אחד הם יאכלו אותה בגלל זה והם יעופו ולא צריך עונש בשבל זה.

choco2602

New member
רק שיעופו כבר..

הם זוג נעליים ברמה נוראית. הם לא עשו משימה אחת של חשיבה ולו הפשוטה שבפשוטות לבד.
הם לא יודעים להגיע מחדר לחדר, שאפילו לא דורש מחשבה. הם רק עוקבים אחרי אנשים ומתחקים כמו קופים- נמאס.

אני חושבת שבשלב שהם עשו את זה זה היה מיותר

זאת אומרת, הם ידעו שהם בין הזוגות הראשונים ושיש עוד הרבה אחריהם.
אז בסדר, נעזרתם בזוג אחר לפתור את הבעיה של הניווט אז תנו להם את הכבוד שמגיע להם על השטיח.
למה היה נחוץ לעקוף אותם?
אין שכל אין דאגות. יתחשבן בהם בהמשך.

למעלה