תגידו מישו פה דתי? סתם מעניין אותיי...
T tal iero New member 27/8/07 #16 0_0 לאמפי הכי לא דתי!! לפחות לא יהודי.. לא ראיתם איך הוא עושה מדיטציה בפרק של הפסיכולוג? חחח הוא אייל תאינלדי =]=]
0_0 לאמפי הכי לא דתי!! לפחות לא יהודי.. לא ראיתם איך הוא עושה מדיטציה בפרק של הפסיכולוג? חחח הוא אייל תאינלדי =]=]
T The Lost Teletabie New member 26/8/07 #4 הכי קשור!! מה קרה לך!? ידוע שגיגלס לא נוסע תבשבת... וספלנדיד אופה חלות ושיפטי חובש כיפה. היא פשוט בהסוואה של כובע. ובכלל.... כל חסיד שתשאל יגיד לך שאחרי אלוהים, הוא מתפלל לHTF כל בוקר, צהריים וערב.
הכי קשור!! מה קרה לך!? ידוע שגיגלס לא נוסע תבשבת... וספלנדיד אופה חלות ושיפטי חובש כיפה. היא פשוט בהסוואה של כובע. ובכלל.... כל חסיד שתשאל יגיד לך שאחרי אלוהים, הוא מתפלל לHTF כל בוקר, צהריים וערב.
T The Lost Teletabie New member 26/8/07 #8 אני יודע... לא הגבתי לך. אני לא דתי. האמת, היום אכלתי בשר וחלב! ועכשיו אני שם לב...
Y yoorinet New member 26/8/07 #7 התכוונתי לאנשים בפורום!... סתם...! מעניין אותי..! ברור שלא לדמויות מהטפ XD...
D Damn Regret New member 26/8/07 #9 נאמ,לא..ו..../images/Emo153.gif צריך לפתוח או משהו, זה לא ממש קשור להפי טרי פרינדס
Y yoorinet New member 26/8/07 #11 אופסי... ../images/Emo32.gif את זה שכחתי.. טוף נו עכשיו נשים [כאילו שיעזור במשווו... אבל בכל זאת]