תגידו מישהו זוכר

• פותח הנושא HBK
  • פורסם בתאריך

HBK

New member
תגידו מישהו זוכר

מתאבק בשם קראש שהיה בWWF בתחילת- אמצע שנות ה90 מר פוג"י היה המנהל שלו כמה זמן ואחרי זה הוא נעלם הוא היה בערך בגובה של דיזל רק הרבה יותר מהיר טכני ועם יכולת בעיטה מצויינת , מישהו יודע מתי הוא נעלם מהWWF ולאן??

DDN

New member
בריאן אדאמס.

היה קראש בצוות הזוגות המצליח דמולישן והיה אלוף זוגות (אם אני לא טועה) אחרי זה הוא נהייה פייס, הפסיד לדוינק בהרבה קרבות, יוקוזונה כיסח לו את הצורה, והוא חזר כהיל ורק אז פוג´י אימן אותו, היה לו ריב עם מאצ´ומן, ולקס לוגר. הוא לא הצליח ממש בWWF ועבר לWCW, תחת השם האמיתי שלו (בריאן אדאמס) הוא הסתבך בבעיות פליליות (ביניהן סמים), חזר לWWF לתקופה קצרה והיה שותף עם פארוק וסאביו וגה, חזר לWCW. כשהNWO התפרקו, הוא הסתובב חסר מטרה עד שחבר לבריאן קלארק (אדם בומב מהWWF) והקימו את הצוות קרוניק שזכו באליפות הזוגות של WCW. קרוניק פוטרו מהWWF בגלל חוסר אמינות במשחק שלהם. ודרך אגב, הוא לא היה בגובה של דיזל. ממש לא. וכל היכולת הטכנית שלו הלכו לאיבוד מתישהו. . . ולא, אף אחד לא זוכר אותו.

HBK

New member
ניזכרתי בו שדיברתם פה

על יוקוזונה ואנדרטקר... גם אדם בומב היה מתאבק לא רע ואני יודע שלא ממש זוכרים את שניהם תודה בכל מיקרה

באבא2000

New member
שכחתם כמה דברים על בראיין אדמס

אחים שלי, קודם כל שהוא היה ממש מהוותיקים והתחרה גם ב wccw של הואן אריקים והיה שם ממש מוכר. באיזושהי תקופה הוא נפצע ועזב את ההאבקות והלך ללמוד ג´ודו וקרטה (יחד עם אחיו, שהיה אלוף קרטה). כשהוא חזר הוא התחיל לתת את הסופר קיק (בחיי שאני לא זוכר איך קוראים לה עכשיו, אבל זאת הבעיה של שון - הוא היה הראשון שראיתי בתולדות ההאבקות שנתן אותה (ותזכרו שמדובר על משהו כמו לפני 17 שנה). בקיצור, עוד שכחתם זה שהוא היה בקרב נגד דוינק שהגיע בפעם הראשונה הדוינק השני מתחת לזירה והסיפור עם יוקוזונה זה שהיה קרה רב משתתפים ויוקוזונה טחן לאדמס את הצורה והסיפור היה שכשהוא היה פצוע, רק מר. פוג´י צלצל לבדוק את מצבו או סטורי ליין מטופש אחר ולכן הוא הפל לרע ונלחם תחת שרביט של פוג´י לזמן מה. הוא היה שותף בקרב הרבעיות הגדול בתולדות ההאבקות עם לודויג´ בורגה ויוקוזונה ולא זוכר כרגע את הרביעי (אחד מצמד) נגד אנדרטייקר, סקוט סטיינר, לקס לוגר ועוד אמריקאי (אולי ריק סטיינר). בתאבון

אילן די

New member
קצת התבלבלת

המתאבק ב- WCCW שהיה נותן את הסופר קיק הוא לא בראיין אדאמס אלא כריס אדאמס. מתאבק בריטי מהיר שלא דומה בכלום לבראיין.

DDN

New member
הרביעי

היה אחד מהקוובקרס - לא זוכר מי. קראש נכנס לקרב אחרי שהקרוובקר השני נפצע.

Pazc1

New member
כריס אדמס - אדם בומב

לאדם בומב היה עוד כינוי , אם אני לא טועה הוא התאבק קצת תחת השם Wrath משהו כזה . זה היה לתקופה קצרה יחסית . וכריס אדמס נהרג על ידי חבר שלו . הם השתכרו והחבר ירה בו אחרי תיגרה שהייתה ביניהם .

למעלה