תגידו מישהוא מכיר??

• פותח הנושא 1661
  • פורסם בתאריך

1661

New member
תגידו מישהוא מכיר??

תגידו מישהוא מכיר איש קבע (רצוי חימוש) בבה"ד 1?

TRANSFER

New member
כן, יש את טאיטו, נגד "מפתחות"

רס"ג ברוש- איתי. רס"ג ארז- ברח לי השם שלו. מכיר את הטבחים. מפקד בה"ד 1, מג"ד ארז וברוש וגם דקל. סמג"דים של הגדודים כמה מ"פים ומפק"צים. קמ"ן[אני לא יודע אם הוא נכנס לקבע].. נגד באפסנאות... מכיר עתודאי בפסיכולוגיה של הבה"ד.[אני לא בטוח אם הוא נכנס לקבע] בטוח מכיר עוד כמה רק להבהיר משהו, להכיר בשבילי זה לזהות בפנים כלומר אם אראה אותו ברחוב אדע מאיפה הוא ומה תפקידו. מה המטרה של הבקשה שלך?

TRANSFER

New member
ת'אמת בכל איזור הפלת"ח יש הרבה

נגדים, יש שם אופטיקה, נשקייה, אפסנאות צוערים, מפקדה ועוד כמה... רק לאחרונה ראיתי שם מישהו שנראה כמו רוסי לפי מיטב ידיעתי הוא עבד בנשקייה ולא באפסנאות.. לא יודע איך קוראים לו. שכחתי איך קוראים לנגד באפסנאות, אני זוכר את הפנים שלו כי הוא היה צריך לעלות אותי מת"ש על מעיל דובון, בסוף הסתדרתי איתו איכשהו, היו לי 2 מעילי א' אז ביקשתי ממנו שבמקום המת"ש על הדובון אני אביא לו מעיל א' והוא הסכים. הוא צבר ממוצא מרוקאי[נדמה לי או בכל אופן מזרחי]

1661

New member
המטרה היא...

יש לי הצעה גם לאישאר בקבע בבה"ד 1 עכשיו ריצתי שהם יתנו לי מידע על הבסיס מתאים שבתות (אחד לכמה זמן שבת נגד תורן) תפקיד הנגד תורן אחד לכמה זמן וכל מה שיכול לעזור לי.. ליפני שאני עושה או לא עושה את הטעות וחותם שם.

oleg_kh

New member
תשאל את מי שהציע לך מה אתה מתבייש

או שתכנס במייל תעשה חיםוש בה"ד 1 תראה מישהו מתאים שאל אותו..

1661

New member
מתביש לא...

אבל אתה יודע אי אפשר לאמין לקצינים הם אומרים לך משהוא אחר ובפועל קורה משהוא אחר אני קיבלתי את המידע ממי שהציע לי (הקח"ש של בה"ד 1) אבל בכול אופן מעדיף לישאול נגד שבפעול מבצעה את המטלה מה קורה משטח ולא מה שאמור ליקרות...

oleg_kh

New member
סבבה

כמו שאמרתי אם אתה עכשיו בשירות פעיל תכנס למייל תראה מי יש בבה"ד 1 ותשאל אותו (איזה נגד חימוש) איזה רמה זה שם בכלל?

deathcaster

New member
ידידי

בוא נתחיל מזה שאם תלמד לכתוב כמו בן אדם, תוכל לכתוב מכתבים נורמליים לכל מיני גורמים שיכולו לקדם את רצונותיך. בחיאת דינאכ, בן 21 , לא הגיע הזמן לדעת לכתוב ?

1661

New member
שמע ידידי

אתה יודע יש לכול מיני אנשים בעיות... ויש כאלה שיש להם בעיות בכתיבה לבעיה הזאת ניקראת "דיסלקציה" אז בבקשה מימך תירגע כי לא כולם מושלמים בעולם הזה... וזה לא שמישהו בן 21 לא "יודע" ליכתוב!!!!! אז תתנהג יפה!! כי זה ממש לא יפה מה שאתה עושה! אל תישפוט אחרים ליפני שאתה יודע מיהם ומה הם!

deathcaster

New member
אז תשמע לי ידידי

את ההודעה הזו כתבת בצורה כמעט מושלמת... אז בד"כ כלל אני קולע בול.... אני שופט אותך כי אתה כותב בצורה עצלנית, ואם אתה שואל שאלות, אז כיף לקרוא את ההודעות שלך אם הן קריאות , ועובדה, שאתה רוצה , אתה יכול.... BONG !!!

למעלה