תגידו מזל טוב

תגידו מזל טוב

עכשיו אני יו"ר נוער העבודה בראשל"צ. אני מקים קבוצה של נוער העבודה בראשון מיוזמתי האישית. האמת, פעם הייתה בראשון קבוצת נוער של העבודה - אבל היא התפרקה, ועכשיו אני מקים אותה. פורום יור"ים של נוער העבודה הקרוב יהיה הבכורה שלי בפורום יור"ים.

../images/Emo41.gifאתה על באמת? ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif

יש לי הרגשה שעוד חודשיים תהיה ראש המשמרת הצעירה של הת'נזים ועוד חצי שנה תהיה בכלל בחקירת שב"כ על פעילות חבלנית במסגרת כ"ך

Robert Peterson

New member
למקס :תוסיף ל3 הסיסמאות את "הציונות

ושיהיה לך בהצלחה.תחזרו למורשת האמיתית של הציונות הסוציאל- דמוקרטית ותתחילו לדאג ליהודים לא לפלסטינים בגלל זה איבדתם שלטוןוהפסדתם 3 מערכות בחירות. שלפלסטינים ידאגו סעודים, מצרים , ירדנים וכו'.יש להם שפע אדמות שאפשר לאכלס מיליארד אנשים ומאות מיליארדי דולרים ואוצרות טבע , אז למה אנחנו צריכים לעשות "וויתורים כואבים" . הם כבר הכאיבו לנו מספיק! מקס! הבעיה היא לא הכיבוש , אלא הטרור ואי נכונות של הצד השני ללכת לשום פשרות. כדאי לך לחשוב על זה.

אז אולי...?

אולי תחנך את הפעילים ואת שאר היו"רים בסניפים אחרים לקצת ציונות ואהבת המולדת והעם? חשוב לתמוך באחינו המתיישבים היהודה ושומרון שימשיכו ליישב את הארץ כמו שעשו החלוצים כאשר הקימו את הקיבוצים, ועידוד בניית הגדר שכ"כ חשובה לבטחון התושבים.

the man is back

New member
אז למה שלא תצטרף ליחד?

או למה שלא תצטרף לאנרכיסטים שמכים את צבא "הכיבוש".

אני לא מבינה למה אתה כ"כ בעד אוייבי

אוייבים.. למה אתה לא אוהב אותנו? למה את רוצה ברעתנו? יש לך מדינה שדואגת לך, לביטחונך, למה אתה מחזיר רעה תחת טובה? למה אתה יורק לבאר שממנה אתה שותה?? למה אתה מקטין לנו את הגבול?, לא מספיק שאר המדינות הערביות שיש להן הרבה מקום בשביל אחיהם שנימצאים בארץ?? ומשהו לליכודניקים... אם חשבנו שהשמאל הוא מתון - טעינו. הוא הרבה יותר קיצוני ממה שחשבנו...

the man is back

New member
זה בדיוק הפרדוקס של השמאל!

לפי דעתי מדובר בתסמונת נפשית שנובעת מהתאוריה הקומוניסטית שעל כל העמים מוטלת החובה להתאחד נגד הקפיטליסטים המושחתים.

MS6

New member
לא...

אבל מקס המגוחך הוא בלי ספק בדרך לשם.. לפי החישובים שלי הוא אמור להצטרף לברית הנוער הקומוניסטי שבוע הבא.

למעלה