תגידו מזל טוב

תגידו מזל טוב

היום אני הצטרפתי רשמית ל"נוער הליכוד" (דרך הגב, יש לנו ב-31.3 פעילות ברחובות שבה אנחנו נעזור לשכונות במצוקה), והיום הצטרפתי תנועת בית"ר מעו"ז ת"א (המעו"ז הקודם שלי ראשון לציון-ביאליק נסגר).

הָרוזן

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif

אני מאחל לך שתצליח שם בפועלך!

בטוחני שתוסיף כבוד רב למפלגה../images/Emo45.gif

מי יתן וכל בני הנוער יהיו דעתנים ומלאים כרימון במידע עובדתי מוצק כמוך.

הנה משהו טוב יותר

הצביעו מקסים עליון: כי הליכוד עושה שלום בחוכמה. יפה יותר, לא?

דרך אגב,

אני תומך במסירת סיני. אני מאמין שארץ ישראל ההיסטורית היא שתי גדות לירדן, סיני לא נכללת.

דרך אגב

מכיוון שנעלמת לי לאחר פנייתך להנהלת הפורומים, אני אשמח אם תענה לי על השאלה הבאה: מדוע כשלאנשי ימין בפורום יש טענות לגבי דבר מה שנכתב - הם פונים אליי במסר אישי; ומנגד, כשאותו הדבר קורה אצל אנשי שמאל - הם פונים מיד להנהלת הפורומים? על מה זה מעיד לדעתך?

על מה זה מעיד? לא יודע.

שכשאנשים עושים משהו שנראה לא נכון בעיניי זה מאוד מכעיס אותי. אז אני פונה למישהו גבוה יותר.

מקס עליון - יש לך רעיון אולי?

על מה זה מעיד? אתה הרי פנית אלי כמה פעמים ולא הלכת להנהלה...

שמע,

מלך המשיח הוא בחור טוב וחבר טוב שלי ואני לא רוצה לפגוע בו, אבל להתלונן ועוד להנהלת הפורומים על מנהל פורום שרק אמר את דעתו זה מעשה לא הוגן. אתה מתייחס לכל חברי הפורום בכבוד ונותן לכולם לומר את דעתם, ואין מה להתלונן על מנהל פורום כמוך.

השיר שכתבת פה היה מאוד טיפשי.

וההמשך שמגן נתן "מי שלא קופץ שמאלן" המשיך את הפסטיבל.

על יאסין?

העלתי את השיר בצחוק. האמת היא שלא אני כתבתי אותו, ילדה אחת נתנה לי אותו באייסייקיו ואני העלתי אותו לפורום.

MS6

New member
אני מצטער בשם כולנו אם נפגעת

שמאלן יקר. אבל אולי שכחת לכן ארענן את זכרונך: זהו פורום הליכוד. זהו לא פורום יחד, אז מן הסתם למנהל הפורום תהיה זיקה מסויימת לימין. אז כשהוא אומר "מי שלא קופץ שמאלן" אנחנו לא קופצים על הכורסאות בבית. נ.ב אם העלבתי אותך בטעות אני מצטער... בבקשה אל תגיד לגננת

למעלה