אוקיי, מקובל..... ../images/Emo13.gif
מאיפה נתחיל.....אמממ ריצופים, אריחים, כיורים, כל הסניטציה, ברזים - נגב קרמיקה סניף ב"ש, שירות מעולה ומחירים מצויינים. דלתות - פנים וחוץ, שריונית חסם, סניף ב"ש, שירות מעולה! חשמל, טלפון, טל"כ, רשתות, תאורה - אני
אלומיניום - עידן האלומיניום ב"ש (אבי הגדול!) 12-14 מפתחים כמדומני, כולם בידודיים, תריסי רפפה אלומיניום משוך, 3 חלונות בלגיים, כל השאר 7000 קליל, פנורמי קליל 9000 אינסטלציה+ביוב+ניקוזי גגות - צ'רלי הגדול (אין מה לפרסם יותר מזה, הוא לא עובד עם השוק הפרטי, רק בפרוייקטים גדולים, עשה לנו בגלל שהוא כמו משפחה אצלנו) מעקות - זיו שחף, יופי של עבודות! מטבח, ארונות אמבטיה, מראות - פנל מטבחים, מעולים מעולים מעולים! מיזוג אויר - יש לו מזל שאני לא זוכר את השם שלו. ריצוף חוץ +רעפים - אקרשטיין סניף ב"ש, בסניף שירות מצויין, מובילים - תלוי על מי נפלתם, היה לי אחד זהב ואחד להקיא עליו (עבודה אני עשיתי) אביזרי ממ"ד - רב בריח, שלא תדעו, כל מילה נוספת מיותרת אספקת בטון - בר בטון - עמדו יפה בזמנים, איכות בטון מעולה (תוצאות בדיקות של 38 מגפ"ס ומעלה לבטון ב-30) שאיבת בטון - פומי, שירות מצויין, עמידה בזמנים, מפעילים מקצועיים, מחירים טובים. אספקת טיט - הנסון - היו בסדר גמור, חומר באיכות מעולה חומרי בניין שונים (בלוקים, מלט, וכוליי....) - דג'ורנו סניף בית אשל ב"ש, שירות מצויין. חומרי חשמל - קשטן - מעולה, מחירים מצויינים, שירות נהדר, קיבלו בחזרה ובחיוך כל ציוד שלא היה לי בו שימוש וזיכו לוח חשמל - קצנשטיין אדלר - מעולה ברזל - נקנה ממספר מקומות, לא סגרתי עיסקה גלובלית, פשוט בכל שלב הצגתי כתב כמויות ולקחתי אצל מי שנתן את המחיר הכי טוב, אם זה משנה, הם היו אלימלך מקס, כיפוף ברזל דרום והספק של החומרי בניין בחורה (ישוב בדואי) שאיני זוכר את שמו. אבן הבאתי מחברון בימים שעוד היה אפשר להביא (1999) צרות - משרד המהנדס שלנו, הצרה הכי גדולה שהייתה לנו בבניה, מנהל משרד שעבד על העובדים שלו כנראה, השאיר אותם לי משכורות, לקוחות זועמים ונעלם לו לרומניה, עוד אחד מאותם מקרים שאפשר לומר עליהם צרת רבים חצי נחמה.....במקרה שלי לקח שנתיים להוציא טופס 4 רק בגלל הסיפור הזה. אדריכלית - שוש אלון (עבדה בזמנו באותו משרד) - עשתה עבודה נהדרת, ואין לי כלפיה שום טענות, להיפך, מאוד סובלנית, יצירתית, עשתה עבודה יפה מאוד ומקצועית מאוד, היום יש לה משרד פרטי ואני ממליץ מאוד לכל מי שבונה באזור. עבודות עפר ואספקת חומרים בתפזורות - האחים סמי, שירות מעולה, מקצועי, זהיר, סובלני, אני ממליץ מאוד. כל מי שרוצה פרטים נוספים וספציפיים לגבי כל איש מקצוע מאלו שצויינו לעיל מוזמן לפנות במסר אישי.