תגידו מזל טוב...

guysha

New member
תגידו מזל טוב... ../images/Emo20.gif

זה קרה לפני שלוש שנים, החלטתי לשים הצעה במכרז של המדינה על אופנוע חדש בארץ, freewind הידוע כ- XF650, לא ידעתי עליו הרבה, אבל אחרי נסיעת מבחן קצרה בסוזוקי הבנתי שהגורל הפגיש ביננו ועם גורל לא מתעסקים... הסיכויים לזכות במכרז נטו לאפס (5500 ש"ח מתחת למחיר ההנחה של סוזוקי) אבל הגורל רצה והגורל קיבל... אחרי 21 ימי עבודה מתישים, אני מושיב את ישבני על חברי החדש ( שמאותו יום נקרא coyote ) וזהו..... אהבה... ומאז בכל שנה, כמו חבר טוב, אני דואג לחגוג לו יומולדת, כדת וכדין עם טקילה ותוסף דלק... אז תגידו מזל טוב... coyote בן 3 !!! ואל תתפלאו אם במהלך השישי שבת, תראו חבורה של מאושרים חוגגים יומולדת לאופנוע בפארק הירקון, זאת פשוט הדרך שלנו להגיד לחבר i love you

guysha

New member
תודה ! גם לאופנועים שלכם יש שמות?

או שהקטע של לתת שם לאופנוע, הוא רק אצלי? guysha תוהה האם שפיותו מוטלת בספק...

guysha

New member
אז מה השמות לאיזה אופנועים?

מה השמות של האופנועים ? ה GPZ שהיה לי נקרא SWAN ה CBR נקרא BEE וה XF נקרא coyote עכשיו תורכם... ו MZ אני לא בחורה...

אני קורא לה קטי

לחרב שלי (קאטאנה)... אופנוע עוד אין לי.. אבל אני באמת חולה רוח.. אז זה לא נקרא.. אריאל.. חולה על רוח.

psichi

New member
ג´סי? מה עם שמות עבריים?

ל-GS שלי קוראים, בשמו המלא, פוקיפוקיפוקון, או בקיצור "פוקי". לכו חפשו.

dmx_must_fly

New member
שמות וחולים הולכים ביחד

כמו רוח ווירגו. ל KLR שלי קראו וורומי ולנוכחי שלי קוראים לאקי. לאקי על שם המדבקות שאיתן הוא יצא מהמפעל של LUCKY EXPLORER

TheJoCKeR

New member
אני דוקא קראתי לו פרדי לזכר

פרדי מרקורי, שמאז שמת מאיידס, השאיר חותמו עלי... וגם על שם פרדי קרוגר - כינוי הולם לחיה הקרבית שהיה... תבדקו בתמונה... הג´וקר, שם נר לזכרו
(הוא נמכר, לא התרסק)

למעלה