תגידו מזה הדבר הזה?

matanush39

New member
היי גל...../images/Emo8.gif

שאלה: האם A (המאוורר הבלתי מזוהה הזה) מתאים ל-B (מאוורר הלוח) ? תשובה: ממש לא נראה לי...איזה מאוורר זה בכלל ? מאיפה לקחת אותו? הסיבה שאני חושב שהוא לא מתאים היא בגלל הצורה שבה הוא בנוי, הגודל שלו ואני גם שם לב שאין מתחתיו איזור מגע....

IceMaster

New member
היי מתן!!

אםם אני עובר פה על הרשימה אם תוכל במפשפט לעזור לי לסכם את ההבדל (חוץ מהמחיר) בין: DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR ל DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ומה היית בוחר? http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7800gtx_tdhvivo_1.html או http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX78X256V-B.htm (סורי.. אין לי מקומות בקישור P= ) בכרטיס של LEADTEK נראה לי שמקבלי 2 משחקי מחשב דייי חמודים אבל יוצא שהוא עולה 100 שקל יותר... לאמשנה.. נגיד והם היו עולים אותו מחיר .. ולא היו משחקים מה היית בוחר? מה דעתך על המאוורר הזה בשביל המעבד? הוא שקט ונראה טוב עם 2500 סיבובים Akasa Crystal 12 LED multiple colour 80MM AK-175 או שעדיף פשוט 92? יש מצב שתמצא לי (אם אתה רואה לנכון) אחד יותר טוב?

matanush39

New member
אהלן גל....../images/Emo8.gif

אוקי..אז בוא נראה במה אני יכול לעזור לך...
בסדרת ה-NFORCE4 LANPARTY, של DFI, יש 3 דגמים: א) LanParty UT ULTRA-D ב) LanParty UT SLI-D ג) LanParty UT SLI-DR לפי הסדר, לוח א' הוא הזול ביותר ולוח ג' הוא היקר ביותר...ולהבדלים:
ההבדל בין לוח א' ללוח ב' הוא שללוח ב' יש SLI ולוח א' לא....
ההבדל בין לוח ב' ללוח ג' הם: 1) ללוח ג' 8 יציאות SATA (ארבע מהן SATA2) ול-ב' יש רק 4..! 2) לוח ג' מגיע עם ערכת כבלי DATA המגיבים באור אולטרה סגול ולוח ב' לא! 3) לוח ג' מגיע עם פאנל חיבורים קדמי (FrontX) המכיל חיבורים חיצוניים כמו חיבור SATA,FIREWIREE,OPTICAL ונורות איבחון..ולוח ב' לא! 4) לוח ג' מגיע עם תיק נשיאה למארז ולוח ב' לא! בעניין כרטיסי המסך..אתה מסתכל כאן על שתי חברות מרכזיות ובעלות מוניטין, GIGABYTE ו-LEADTEK..ללא שום קשר ל-BUNDLE שמגיע עם הכרטיסים הנ"ל, ת'כלס, כך את זה שיהיה לך הכי זול... ההבדל הטכני העיקרי בין הכרטיסים של החברות הנ"ל הוא ש-LEADTEAK עשתה OC קטן לכרטיס שלה..(העלתה את מהירות הליבה ב-20MHZ ואת מהירות הזכרון ב-50MHZ) הדבר גורם לכרטיס להתחמם יותר...(והשיפור הוא ממש ממש מזערי..) דרך אגב, ה-BUNDLE של LEADTEK הוא אחלה..אתה מקבל את המשחק SPLINTER CELL 3 !! (אחד המשחקים הגדולים אחי..) בעניין מאוורר המעבד, אתה מדבר על המאוורר שאתה שם על ה-XP-90 ? בכל מקרה, המאוורר שבחרת הוא בהחלט איכותי...אבל אני בכל זאת מעדיף שתשים 90-92MM..אני מציע 2 מוצרים של ThermalTake: א) SMART FAN UFO 90MM ב) SMART CASE FAN 90MM BLUE שני המאווררים הנ"ל (במיוחד ה-UFO) איכותיים מאוד, זרימת האוויר בהם מאוד טובה, הם מכילים לדים ומחירם 90-95 שקלים... אם יש לך עוד שאלות, אז תרגיש חופשי לשאול...

dndboy

New member
שאלה

'ראתי שיש שני דרכים בהם עובר המידע מן הזכרון אל המעבד. מה המהירות המקסימלית שהלוח אם מעביר (מידע מהזכרון אל המעבד? memory bus front bus או משהוא כזה עם כיוון אויר =) הרעיון הוא לדעת את מגבלת ה OC שהלוח אם מציב האם המעבד מנצל את תפוקת הזיכרון ב 1:1? ולהפך? הזיכרון הוא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1424&products_id=8338

matanush39

New member
היי ICE...../images/Emo8.gif

וואיי..כבר מאוחר, נראה לי אני צריך ללכת לישון? טוב אז אני רק אגיב כאן... תשמע..לא הבנתי את השאלה שלך...מה הקשר בין המהירות המקסימלית שבה הלוח מעביר מידע מהזכרון למעבד ולמצוא את מגבלת ה-OC של הלוח אם...? את מגבלת ה-OVERCLOCK של לוח האם..אנו צריכים למצוא ע"י פרוצידורות מסויימות שנבצע בעזרת פרמטרים מסויימים בביוס ובעזרת ניסוי וטעייה.. המחלק 1:1 אומר בעצם שמהירות הזכרון נמצאת באותה מהירות של ה-FSB..(המצב הזה, הוא המצב האופטימלי, שבו אכן, אין שום "עיקובים" בין ה-FSB והזכרון והמעבד יוכל לקבל מידע בצורה "השלמה" ביותר...). במצב 1:1 כאשר תעלה את מהירות ה-FSB, כך גם תעלה מהירות הזכרון... אם יש לך עוד שאלות..אז שאל!

למעלה