אהלן גל....../images/Emo8.gif
אוקי..אז בוא נראה במה אני יכול לעזור לך...
בסדרת ה-NFORCE4 LANPARTY, של DFI, יש 3 דגמים: א) LanParty UT ULTRA-D ב) LanParty UT SLI-D ג) LanParty UT SLI-DR לפי הסדר, לוח א' הוא הזול ביותר ולוח ג' הוא היקר ביותר...ולהבדלים:
ההבדל בין לוח א' ללוח ב' הוא שללוח ב' יש SLI ולוח א' לא....
ההבדל בין לוח ב' ללוח ג' הם: 1) ללוח ג' 8 יציאות SATA (ארבע מהן SATA2) ול-ב' יש רק 4..! 2) לוח ג' מגיע עם ערכת כבלי DATA המגיבים באור אולטרה סגול ולוח ב' לא! 3) לוח ג' מגיע עם פאנל חיבורים קדמי (FrontX) המכיל חיבורים חיצוניים כמו חיבור SATA,FIREWIREE,OPTICAL ונורות איבחון..ולוח ב' לא! 4) לוח ג' מגיע עם תיק נשיאה למארז ולוח ב' לא! בעניין כרטיסי המסך..אתה מסתכל כאן על שתי חברות מרכזיות ובעלות מוניטין, GIGABYTE ו-LEADTEK..ללא שום קשר ל-BUNDLE שמגיע עם הכרטיסים הנ"ל, ת'כלס, כך את זה שיהיה לך הכי זול... ההבדל הטכני העיקרי בין הכרטיסים של החברות הנ"ל הוא ש-LEADTEAK עשתה OC קטן לכרטיס שלה..(העלתה את מהירות הליבה ב-20MHZ ואת מהירות הזכרון ב-50MHZ) הדבר גורם לכרטיס להתחמם יותר...(והשיפור הוא ממש ממש מזערי..) דרך אגב, ה-BUNDLE של LEADTEK הוא אחלה..אתה מקבל את המשחק SPLINTER CELL 3 !! (אחד המשחקים הגדולים אחי..) בעניין מאוורר המעבד, אתה מדבר על המאוורר שאתה שם על ה-XP-90 ? בכל מקרה, המאוורר שבחרת הוא בהחלט איכותי...אבל אני בכל זאת מעדיף שתשים 90-92MM..אני מציע 2 מוצרים של ThermalTake: א) SMART FAN UFO 90MM ב) SMART CASE FAN 90MM BLUE שני המאווררים הנ"ל (במיוחד ה-UFO) איכותיים מאוד, זרימת האוויר בהם מאוד טובה, הם מכילים לדים ומחירם 90-95 שקלים... אם יש לך עוד שאלות, אז תרגיש חופשי לשאול...