תגידו! מה קורה? יש לי איזה מליון מטבעות של 1 שקל.מישהו רוצה לקנות?
R ran lir New member 18/3/04 #1 תגידו! מה קורה?../images/Emo108.gif יש לי איזה מליון מטבעות של 1 שקל.מישהו רוצה לקנות?
P python 4 New member 18/3/04 #2 חישבתי וגיליתי שיש לך מליון שקל. עצתי היא - תפקיד בבנק, ותהנה מהריבית.
R ran lir New member 18/3/04 #5 מה יש כאלה?../images/Emo108.gif בכל מקרה אני רוצה להפוך את הפורום לאקטיבי! מחר אני מתחיל ונראה מה קורה.עכשיו אני הולך לישון אני עייף.
מה יש כאלה?../images/Emo108.gif בכל מקרה אני רוצה להפוך את הפורום לאקטיבי! מחר אני מתחיל ונראה מה קורה.עכשיו אני הולך לישון אני עייף.
R ran lir New member 18/3/04 #6 לפני שאני הולך לישון.../images/Emo108.gif ראיתם את התוכניות על ענתיקות ב bbc ?אם לא ,אתם באמת מפסידים.
לפני שאני הולך לישון.../images/Emo108.gif ראיתם את התוכניות על ענתיקות ב bbc ?אם לא ,אתם באמת מפסידים.
P powo New member 18/3/04 #7 אני מכיר אישית אנשים שלא עושים כלום בגלל התוכנית הזאת ואז בא פלוגט ואז בכלל הכל מת.
R ran lir New member 18/3/04 #8 מממה זה לעושים כלום. הם לא עובדים או מה?זאת בסך הכל תוכנית מענינת לפריקים בענתיקות.טוף כבר מאוחר אני חייב ללכת לישון.ביי לכולם.
מממה זה לעושים כלום. הם לא עובדים או מה?זאת בסך הכל תוכנית מענינת לפריקים בענתיקות.טוף כבר מאוחר אני חייב ללכת לישון.ביי לכולם.