תגידו מה קורה פה?

riktal

New member
תגידו מה קורה פה?

למה הפורום הזה כל כך נטוש?! נשארו עוד 51 יום עד לעונה החדשה (זאת לא ספירה שלי אלא של החבר'ה בטוויטר) אז קדימה - אל תתנו לפורום הזה למות עד אז

riktal

New member
ולידע כללי בקשר לקומיקון

יש לי תמונות ואת הפאנל המלא שלהם, אבל אני במלון מחורבן בוונקובר והאינטרנט בקושי חי אז אין לי כרגע אפשרות להעלות את זה לרשת. בשבוע הבא אהיה במלון בלוס אנג'לס שבו (כך אני מקווה) תהיה רשת הרבה יותר טובה מזאת ואז אעלה את הפאנל לערוץ שלי. בקשר לתמונות - לצערי עד שאחזור הביתה ואשיב את המצלמה לבעליה החוקיים לא אוכל להוציא את התמונות ממנה

riktal

New member
היה מדהים!!!!

אחרי PSYCH הפאנל של על טבעי הוא הפאנל הכי אהוב עלי. בקשר לשאלות - לצערי אני תמיד צריכה לבחור בין לשאול שאלה לבין לצלם את הפאנל בשביל מי שלא יכול להיות בקומיקון, אז אני נאלצת לוותר על לשאול שאלות אבל זה בסדר. מה שכן - לראות את הבחורים האלה מקרוב זאת חוויה אמיתית! אם היופי שלהם היה מים הייתי כולנו טובעים בתוך היכל H (איפה שהיה השנה הפאנל שלהם)!!! דבר אחרון - כמו שכתבתי אני עדיין בוונקובר ואני מנסה נואשות למצוא את הסט שלהם אבל כולם מסכימים שהם הכי קשים למציאה

אוףףף באסה! מקווה שתמצאי..

ואהבתי את המשפט על המים..עמדת ממש קרוב לבמה? איזה שווה זה לראות אותם מקרוב..אומייגאש את כזאת מזליסטית!!

riktal

New member
אומנם לא הצלחתי למצוא את הבחורים של על טבעי,

אבל כן מצאתי את ג'יימס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פגשתי אותו, את דולי (הבחור השחור) ואת היוצר הגאוני - סטיב פרנק (אמרתי לו שהוא גאון והוא מאוד אהב את זה). האירוע המדהים הזה התקיים לפני יומיים לאחר ניסיונות נואשים ועזרה מהמון חברים. אני עדיין בהיי רציני מכך. ורק לידע כללי - ג'יימס מהמם גם במציאות
מחר היום האחרון שלי בוונקובר ואולי יהיה לי מזל עם על טבעי, אבל אני לא ממש סומכת על זה כי למרות שיש המון אנשים שמחפשים אחריהם בלי הפסקה, הם ממש קשים למציאה, אולי הכי קשים

לירונת

New member
יאאאאאאא איזו אדירה את!! ד"א- ההודעה שכתבת

בפורום גלי על זה שפגשת את הבנים נמצאת בראשי!! חחחח איך אני שמחה בשבילך
מסרת להם ד"ש מישראל? XD
ג'יימס כ"כ יפה

riktal

New member
תודה רבה לך ../images/Emo24.gif

זה היה אחד משני החלומות הכי גדולים שלי בחיים ואם אצליח להגשים גם את השני - לא תהיה מאושרת ממני עלי אדמות. וכן מסרתי ד״ש מישראל (הם התלהבו מזה שבאתי מישראל בשבילם) ואתמול קיבלתי הבטחה מקורבין (שמשחק את האבא) שהוא מתכנן לבוא לישראל בקרוב
וכן בגדול - ג׳ונס מהמממנים גם במציאות וכל החבר׳ה שלי מקנאים בי בטירוף אבל משום מה הם כולם חושבים שאני הייתי ראויה לזה
כל מה שאני יודעת זה שבא לי כל הזמן לצעוק: אני פגשתי את ג׳יימס רודה!!!!

יואוווו אני מה זה שמחה בשבילך!!!! ../images/Emo13.gif

מגיע לך!!
איזה חמודים הם נשמעים!! הלוואי עליי לפגוש את ג'נס/קריסטן
טוב נו אני לעולם לא אשכח שפגשתי את טדי דאן..

יבש פה ../images/Emo10.gif

צריך לעורר את הפורום לחיים!
פשוט לא יכולה לחכות לעונה 7, נראלי היא תיהיה אדירה! עם כול הסיפור עם קאס,וסוףסוף סאם עם נשמה! ^_^

למעלה