תגידו מה קורה עם העונות הבאות יש צפי להמשך יעלו עוד עונות לסדרה
O OנעמיO New member 1/5/07 #1 תגידו מה קורה עם העונות הבאות../images/Emo35.gif יש צפי להמשך יעלו עוד עונות לסדרה
O o0Invisible0o New member 3/5/07 #5 לא חושבת שוודאי.../images/Emo3.gif פשוט לא נראה לי שהסדרה נסגרת עוד אממ..שני פרקים? זה מה שרשמו בפנאי פלוס, אבל ממש אי אפשר לסמוך עליהם. קיצר אין לי מושג.
לא חושבת שוודאי.../images/Emo3.gif פשוט לא נראה לי שהסדרה נסגרת עוד אממ..שני פרקים? זה מה שרשמו בפנאי פלוס, אבל ממש אי אפשר לסמוך עליהם. קיצר אין לי מושג.
ע עניין סתמי New member 4/5/07 #6 דווקא זה מסתדר לגמור את הסדרה עוד 2 פרקים אם אין להם כוונה להחזיר את לורליי ולוק... זה נראה לכם הגיוני שיעשו את זה? [אני התחלתי לחשוד בזה אחרי הפרק האחרון...]
דווקא זה מסתדר לגמור את הסדרה עוד 2 פרקים אם אין להם כוונה להחזיר את לורליי ולוק... זה נראה לכם הגיוני שיעשו את זה? [אני התחלתי לחשוד בזה אחרי הפרק האחרון...]
O o0Invisible0o New member 4/5/07 #9 זה היה ספוילר..../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif כי מי שצפה בעונה השישית- לא יודע שעד לפרק הנוכחי בעונה השביעית- לורליי ולוק לא ביחד!! ובכלל..בסוף יצא שאת כתבת ספוילר עם ה"זה לא נכון" שלך..ועוד מש"ש..
זה היה ספוילר..../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif כי מי שצפה בעונה השישית- לא יודע שעד לפרק הנוכחי בעונה השביעית- לורליי ולוק לא ביחד!! ובכלל..בסוף יצא שאת כתבת ספוילר עם ה"זה לא נכון" שלך..ועוד מש"ש..