תגידו מה עושים עם...

Devilish Angel

New member
תגידו מה עושים עם...

הורים שמתגרשים, אימא בלתי נסבלת, ואבא חמוד בטירוף??? אני רוצה לגור איתו... אבל אחיות שלי כבר החליטו שהן גרות איתו. אימא ממש אבל ממש תיעלב אם היא תראה שאף אחת מהבנות שלה לא רוצות לגור איתה (מה לעשות, היא הפחידה אותנו) ואני לא יודעת מה לעשות. המצב עם אימא שלי פשוט אנוש ובלתי נסבל. מתי היא תתבגר כבר??? אני נשארתי לגור איתה (בעתיד) כי לא הייתה לי ברירה, אבל אני לא חושבת שאני מסוגלת. מה הייתם עושים? אולי כדאי לי לדבר על זה עם אבא.... תגובות יתקבלו בברכה!! :)

הממ... לגור עם אמא אומר ../images/Emo16.gif

לא לראות בכלל את אבא? או שזה רק לגור רשמית אצל אמא..? ואני חושב שכדאי שתדברי עם אבא, ותראו מה לעשות...
ניר

shiri_b

New member
זה כבר נקבע?

שתגורי עם אמא? תראי את תמיד יכולה לחפש תירוץ (הבית של אבא קרוב יותר לחברות\בית הספר וכו´) אבל לדבר עם אבא.... ולהגיד לו שאת רוצה לגור איתו.. זה ממש תלוי באיזה מצבים ההורים שלך אם הם במצב רע מאוד או שהם ביחסים די טובים (הכל יחסי כמובן) כי אם הם לא אז לדעתי זה לא ממש רעיון טוב.. את תמיד יכולה להגיד שאת רוצה להיות עם האחיות שלך ולחפש תירוצים כי להגיד את זה בפנים לאמא שלך זה באמת קשה..

Devilish Angel

New member
אז ככה בתשובה למה ששאלתם...

כן זה נקבע כבר, אבל זה לא אומר שאני לא רואה את אבא/אימא. זה אומר שהחדר האישי שלי יהיה אצל אימא/אבא. אני נמצאת אצל שניהם בזמן שווה חמישים אחוז מהמזן אצלו וחמישים מהזמן אצלה העניין הוא שעדיין לא עברנו דירה ולא כלום... איפלו לא מכרנו את הבית עדיין. בינתיים המצב בלתי נסבל, ואימאבא לא מסתדרים. מה כדאי לי לעשות? לקחת סיכון מאוד גדול (של התמוטטות עצבים) ולגור עם אימא, או לקחת סיכון מאוד גדול (של להעליב את אימא קשות) ולגור עם אבא?

*neta*

New member
בינתיים כולם גרים בבית?

ומי יוצא מהבית,אבא? את יכולה בינתיים להשאר בבית עם אמא (בהנחה שאבא הוא זה יוצא) שבוע-שבועיים ולראות איך זה, אבל זה באמת תלוי ביחסים שלך איתה. ותלכי לאחיות שלך ותגידי להם את מה שאת חושבת על זה שאי אפשר ככה להשאיר את אמא לבד, זה לא בסדר שכביכול "דפקו" אותך עם הבעיה. ואבא יודע על זה שכולן רוצות לעבור אליו? מה דעתו בנושא? וההורים דיברו אתכן על זה, על מי יגור עם מי?

Pink Punk Girl

New member
אני חושבת ....... ../images/Emo11.gif

תראי ממה שהבנתי את פוחדת לפגוע באמא שלך אבל מעדיפה את אבא שלך בהרבה. הם הבנתי (איזו חכמה אני
) שהאחיות שלך בחרו לגור עם אבא שלך .. אז מה את
איגוואנה
כאילו את צריכה לעשות מה שטוב לך פה .. ולמרות שאמא שלך תפגע תסבירי לה שאת רק חושבת על העתיד בגלל שאת יודעת שאם תישארי איתה זה רק יהרוס לכן את הקשר יותר .. אמרת שבמילא את נמצאת אצל שניהם 50-50 אז נראה לי שאם תסבירי לאמא שלך יפה (אחרי שיחה עם אבא על בדיוק איך כדאי לעשות את זה ..) היא תבין
ואפילו אם זה לא יהיה הכי נעים את צריכה לחשוב כמה צעדים קדימה ..
.. שיר

Devilish Angel

New member
כרגע כולם גרים בבית כן....

וההורים מתץמרנים ביניהם. זה לא שהם חתול ועכבר שונאים אחד את השני, טוב כן... אבל מאז שהם החליטו להתגרש הם לוקחים את הכל הרבה יותר ברצינות ולא צועקים כל כך. אז הם יושבים עכשיו במטבח ומדברים ביניהם על החשבונות ועל הרהיטים ועל התקציב והדירות והכל.... אין ספק שזה קשה. אבל אני חייבת להתמודדד.... תודה לכולכם שעזרתם!! המון

למעלה