תגידו, מה עדיף

ערן-e

New member
תגידו, מה עדיף

לצאת עם חבורת מכוערים ולהיות הכוסון של החבורה, אבל להיחשב כסתמי... או לצאת עם חבורת כוסונים להרגיש יפה ושאף אחד לא ישים אלייך לב , ועלייך איבר מין מכל סוג שהוא?

אני לא רוצה להיות רעה אבל...

אם הגעת למצב שזה מטריד אותך, הכי עדיף כבר להתאבד... סתם, לא לשים לב אליי, אני מרושעת. דולצינאה.

מיה...

New member
שאלה יהיו הבעיות שלי...

אם נמצאים במצב שזאת הדילמה הכי גדולה... אז הכי כדאי להישאר בבית... או לפחות למצוא חבורת ממוצעים... ואם אף אחת מהאפשרויות לא נראית... תמיד אפשר למצוא בעיות יותר מסובכות...בחיים

sharon91

New member
לצאת עם מי שכיף לך איתו!

לא כל מה שחשוב הוא מראה חיצוני! אולי אני לא יוצאת עם בנים שלא נראים טוב בעיניי, אבל אני לא בוחרת את החברות שלי לפי המראה שלהן! ולא חושבת איך אני אראה ביניהן...

N0

New member
כמו הבעיה שיש לN0 כל פעם שהוא פותח את המקרר ?

מוכרת לN0 הבעיה כל פעם אבל כל פעם שהוא פותח את המקרר הוא שוקל מה עדיף עכשיו הקולה או האבקודו . מצד אחד הקולה היא בבקבוק החדש ושזופה מצד אחר אבל האבוקדו הוא ירוק ויש לו גבשושיות מגניבות אבל הטעם המתקתק של הקולה ואילו הטעם האבוקדי של האבוקדו משאיר בידיו של N0 רק ברירה אחת לאכול כמה שיותר וכמה שמהר משניהם לפני שהוא ילך לישון ויגלה שגמרו לו את הסופגניות (הו נפלאות חנוכה) ואז לN0 יש שוב חשק לאבוקדו וקולה והוא שואל את עצמו מה עדיף לשתות עוד קולה ולתחון עוד אבוקדו ואז ששוב יהיה חשק לטעם או להתנזר עד שN0 לא יזכור איך נראה אבוקדו ומי זה קולה והוא יעבור לג`חנון אבל מה לעשות N0 תמיד בוחר האופציה הראשונה. אז נכון זה לא ממש קשור לבעיה שלך (הבעיה של N0 קצת יותר עקרונית ) אבל בכל זאת אם אתה לא יודע מה לבחור תבחר תמיד באופציה הראשונה לN0 זה עבד עד עכשיו.

eyal@

New member
אם ככה אתה חושב אז.....

אז אני חייב להגיד שאתה חומרני(ולאו דווקא מבחינת כסף) כמו לא יודע מה. תצא עם מי שאתה אוהב לצאת, אם מי שאתה נהנה.... ולא איך שהם ניראים.... ממתי אני מסתכל על החברים שלי ורואה אם כדי לי לצאת????? ומה הקטע שלך להיות הכוסון של החבורה....מה זה פה קרב על בנות..כל אחד מוצא לעצמו את הבת שלו.

למעלה