תגידו מה נהיה לכם?????

תגידו מה נהיה לכם?????

איפה אתם? אני רק עוברת איזה שבוע קשה וכולכם נעלמים? איפה אייב? איפה נריסתי? אסתי? האבודה? תגידו מה שתגידו, נהיה כאן קצת שקט מדי. זוד שנארגן מסיבה? למי יש יומולדת בקרוב? (פומלית משתעממת ומחפשת צומי)

Z o d i a c

New member
לארגן מסיבה?

בכיף אני אומר! תני לי קודם כל לסיים את הפרוייקט שלי למכינה על קומפוזיציה דיסהרמונית (נכון שזה נשמע כמו מחלת מין?) ואז בכיף. היומולדת הבא אם אני לא טועה הוא ב-1 במרץ והוא של אייבורי.

ממש לא

אני מתכוונת שזה ממש לא נשמע כמו מחלה. אתה לומד מוזיקה זוד? אייב, מה אתה רוצה מתנה ליומולדת?

nerissa

New member
אותי ../images/Emo9.gif

לבושה בבושם בלבד עם סרט סגול בקוקו <חסר לו שיבקש פתק החלפה!
>

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

אחותי, מה נהיה לך? בחורה לזוד? זה מקסימום בשביל חיבוק ונשיקה בלחי, אז את יכולה להתלבש, שלא תתקררי. מה שלומך? כמה את מתגעגעת אלינו?

nerissa

New member
Nי דיבר על זוד, מסטולה ../images/Emo6.gif

בתור מתנה ליומלדת של אייב! אני בכלל לא מתגעגעת. קצת .. מקולקלת - אבל יהיה בסדר

אוי אני דפוקה ../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif

פשוט דפוקה. אפשר להתעטף איתך באותו סרט סגול? ותרגמי לי את המקולקלת הזה. (תיבת המסרים שלי עובדת, במידה שאת זקוקה לפרטיות) יש לך ד"ש ונשיקה מהעו"ד הנכבד.

nerissa

New member
גרררר

תמסרי לו ליקוק.. אההה..אופס. נישוק! נישוק! ממני חזרה
אני מקווה שהוא כבר מאומן בלאכול מצות
אניי אכתוב לך.

מצות? השתגעת?

שאני אהרוג את העו"ד החביב עלי? ועוד באמצעות מצות? אין סיכוי. תגידי, את פוגשת אותי בקרוב לאיזה צאט חביב? אם כן, צ'לחי איזה מסר וניפגש. למרות שאת בכלל לא מתגעגעת לאף אחד, אני כבר מאד מתגעגעת אלייך. מאד.

אייבורי

New member
יששששששששששששש

אפשר להוסיף פירסינג פיטמה של כוכב (הכי אופנתי עכשיו) מפתאום פתק החלפה...שתגעת ?

אייבורי

New member
בוקררררררר פומפום

תגידי איפה הזמן אקסטרה שהובטח לי זוד...אתה אחראי להגדלת מספר השעות ביממה נריסה...תעשי ג'סטה לתוסיפי יומ-יומים לשבוע זמןןןןןןןןןןןןןןןןן נוזל....מבין את דאלי

רוני קל

New member
קצת שקט ,זה אנדר סטיטמנט,יש פה

לוויה חס ושלום ,מה זה פורום ?הודעות פעם באף פעם, משעמם רצח אין תגובות אין כלום אפילו לריב כבר אי אפשר כמו בן אדם גם להיתנצל אין טעם גם ככה אף אחד לא קורא את ההודעות תעשו טובה לעצמכם תתחילו לכתוב ולהגיב נגבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב סיפור אחד העמיד לי תזין סוף סוף אז התגובה הורידה לי את הזיקפה פיייייייייייייייי טוב די כמו שאני מכיר את הפורום הזה אחזור בעוד חודש לראות את התגובה

Z o d i a c

New member
שקט לך כפרה?

פורום חי ונושם בזכות יושביו לא רק מנהליו. יש כאן מעט אנשים לטעמך? אתה מוזמן להביא חדשים! לא מספיק מדברים? תעלה נושאים לדיון, מבטיח לך שיהיה מי שיגיב. פורום שעוסק בעיקר בתחום ה-BDSM הוא לא פורום שאנשים נוטים להכנס אליו לעיתים קרובות שלא לדבר על לכתוב בו. למה? כי זה מפחיד את מי שלא מכיר. הכי לגיטימי בעולם. יחד עם זאת ישנה קבוצה קטנה או גדולה של גולשים שמעדיפים לשמור על אנונימיות, לאט לאט גם הם יפתחו אין לי דאגה. במקום להצביע על הבעיה בוא תנסה לפתור אותה.

hadasilela

New member
נכון ../images/Emo13.gif

אני רואה אותכם והפורום חי אני מעדיפה להישאר אנונימית ולא להגיב. אגב, אהבתי את הבחור שכתב שהוא אוהב השפלות מילוליות קראו לו מציצה אגרסיבית בגרון אני חושבת.

Z o d i a c

New member
אני שמח שהצלחת להבהיר נקודה

השאלה מה אתה כמעלה הטענה מציע על מנת לשפר אותה?

רוני קל

New member
אני קודם רוצה להכיר את השחקנים

הראשים במחזה, את הבמאי , התאורן ,את הסאונד מן אחר כך אגיב ואנסה לגייס שחקני חיזוק ולעלות נושאים חדשים

למעלה