תגידו, מה לגבי המשפחה?

פרסאוס

New member
תגידו, מה לגבי המשפחה?

האמת חשבתי להעלות את זה במקום אחר, אבל פה יש לי וותק, אז מפאת כבוד המקום... כשאתם פוגשים מישהו, כמה חשובה המשפחה? והיחס שלו אליה והפוך?

רות 2

New member
בטח לגבי עניין זה

המציא מי שהמציא (?)את המשפט .... "עם כל הכבוד ... ויש כבוד" ... בפרק ב' ... כמעט ולא רלבנטי ...כמעט

אורמור

New member
באמת מה לגביה?...

הכל תלוי למה אתה מתכוון כשאתה אומר "פוגשים" כי אם מדובר בפגישה, חצי פגישה, מבט אחד חטוף קטעי ניבים סתומים ודי, ( + פעילות גופנית לרגע או לא)... אז לא חשובה המשפחה אבל אם הפגישה למטרות נישואים (בבני אדם) אז רצוי שהחממה בה גדלה תהיה בריאה ורצוי שהדמויות שילוו אותך בעתיד יהיו לרוחך (פחות או יותר) אמרת "משפחה"...לא?.... משפחה זה דבר חשוב..תמיד אור

tvrui10

New member
אבל הרי ,"משפחה לא בוחרים"

בטח לא את המשפחה שבה נולדנו. אזדווקא את בן הזוג לבחור לפי יחוס משפחתי ? לא פייר !! אני מוחה ! מוחה ! מוחה !

אורמור

New member
זה כמו ש"אוכל לא זורקים.."

אז אמרו נו... בגלגול הבא אני ועוד איך אבחר את ה"חם" שלי ואולי גם אלמד פרק בניבוי, משהו בסגנון תפוחים ונפילתם ביחס למיקום העץ... אל תמחה!! ת ב ח ר.....! את הכי טובים
אור ואתה לאן נעלמת?.. מי נתן לך אישור להתפוגג?

פרסאוס

New member
העניין הוא שבנאדם הוא גם תוצא של

המשפחה שלו.. ודוגמא טובה היא מישהי שיצאתי איתה שהמשפחה הייתה נוראית, ובדיעבד השפיעה על כל תפיסת עולמה.

שירלי6

New member
חשובה מאד!

ואני לא מדברת על מוצא/מעמד וכאלה. חשוב בעיני לבחון את הדינאמיקה המשפחתית היחס בין בני המשפחה חינוך, הרגלים וכאלה. והיחס שלו למשפחתי, חשוב לי מאד ,כמובן, שכן המשפחה עבורי היא חלק בלתי נפרד ממני ומיחסו אליי.

חשובה רק שמחליטים על בלעדיות/למסד..

את הקשר-עד אז לא ממש! נכון שאנו "תוצר" של הורינו, אך הדינמיות של החיים, הסביבה בה אנו מצויים, הנפש, ההרגלים שסיגלנו לעצמנו כל המכללות גם יחד עושה אותנו מי שאנחנו!(דגם משופר/או שלא) אבל כשמתחתנים/או מחוייבים במערכת זוגית כלשהי, גם המשפחה של הצד השני מתווספת למשוואה. יכולה לומר לך שלעיתים היא אף נדבך חשוב ומהותי שלא ניתן לגישור(כמעט), חילוקי הדעות היחידים ביני לבין אישי מבוססים על "חמתי שתחיה ודרך ההתנהלות שלה בחיינו".

למעלה