תגידו מה יותר טוב

• פותח הנושא asi0
  • פורסם בתאריך

asi0

New member
תגידו מה יותר טוב

אופיס XP PRO או אופיס 2000 PREMIUM?

ronnyorbach

New member
שטויות. תמיד לקחת את הפחות חדש.

ממש ממש שטויות. מרוב שXP חדש, עדיין יש איתו המון בעיות תאימות של דרייברים, משחקים, ותוכנות. הכלל האמיתי והטוב יותר הוא שתמיד תקנו את הכמעט הכי חדש. אחרי שתצא גרסת ווינדואז חדשה אחרי XP אני אחשוב על לקנות את XP.

kitt

New member
קודם כל לפני שאתה אומר למישהו שהוא

מדבר שטויות תסתכל על מה מדובר
השאלה והתשובה הן על אופיס אתה צורח על זה שחלונות לא מתקינים אחרון..... מה הקשר
ועכשיו בקשר לשאלה המקורית: הprimium של ה2000 מכיל מוצרים שלא מוכלים בpro של הXP. מצד שני הXP מתקן כמה בעיות של ה2000 (בעית המקפים לדוגמא) ומוסיף כמה פיצ´רים (נחוצים או לא, לשיקולך). השאלה היא האם נחוצים לך היישומים שבחבילת הprimium אז אתה לא יכול לעבור, אם לא נחוצים לך תשקול אם אתה רוצה את הפיצ´רים החדשים או שטוב לך עם משהו מוכר. שים לב שאין תאימות בין XP ל2000 בקבצי אקסס.

עבדתי עם שניהם ואני לא זוכר יישום

שנעדר מה- XP.. כל ההבדל הידוע לי בין 2000 Pro ל- 2000 Premium הוא Frontpage, שכלול גם ב- XP Pro (לפחות אצלי). יחד עם זה, ה- XP פותר באגים לא קטנים שהטרידו כל "חובב" Word...

kitt

New member
אם לא חסר לך כלום, ואפילו יש

פתרונות לבעיות, אז למה אתה מחכה?

kitt

New member
מחכה בקשר למעבר. אם עבדת עם משהו

מתקדם יותר, לא חסרים לך בו יישומים, ואפילו מתוקנות בעיות אז תעבור.

אני מדבר על Office ואתה קוטל אותי

כאילו דיברתי על Windows..... בקשר ל- Windows, אני כמעט מסכים איתך. אין צורך לחכות שתצא גירסה חדשה של Windows כדי לקנות את XP. מספיק לחכות כמה חודשים מהרגע שהמערכת יצאה לשוק, עד שהבעיות הראשוניות ייפתרו ויצא Service Pack ראשון. אל תשכח שמערכות ההפעלה עדיין נוטות לפגר אחרי חידושי החומרה (XP היא יוצאת מהכלל, מפני שאין בה שיפור משמעותי בעליל לעומת 2000).

lizansak

New member
למתחילים XP, למתקדמים 2000

הסיבה - XP נוטה לחשוב במקומך ולהציע הצעות מגונות כמות היתרונות מתבטלת לדעתי מול החסרון הזה.

למעלה