תגידו מה יהיה?????

אילנה חביבה ../images/Emo141.gif

על כל פעם אחת שדחו אותך, דחו כל גבר ממוצע בערך פי 5 או 6. ככה זה כשמצפים מאיתנו לחזר בעדינות אך בתקיפות, להיות דיפלומטים, מעודנים, גבריים אך רגישים, סמכותיים אך ילדיים, בעלי קסם אישי רך אך בוטה, קסום אך ישיר, לבכות בסרטים או להתעלם בניכור, ובעיקר - ליזום. ומכיון שכך, נסי רק לחשב על כל כמה וכמה יזמות כאלה רק מגיע טלפון, על כל כמה טלפונים מגיעה פגישה, ועל כל כמה פגישות מגיעה לא רק התחלה, אלא גם המשך, ואם - אפילו קשר.. לא יאומן. כל גבר יספר על מספר גדול מאוד של פוזות אדישות, התעלמות מוחלטת, או ניתוק כשדברים לא קורים בתקן הממוצע. אמה-מה - עם הזמן אתה מתחספס קצת, מתקשח קצת, לומד לא לקחת ללב (כן, גם אני, רומנטיקן שכמוני) ולהיישיר מבט גם אחרי שחשבת שאו טו טו, כי לפעמים, לפעמים.. שויין, הבנת את הפרינציפ. אז עם כל הכבוד והרספקט על זה שפעם דחו אותך - בינינו, חליק.. אל תחשבי אפילו להשוות את זה אלינו. וכמו שאמרה כאן סופי: גברים לא כואבים פחות, ואפילו להיפך (באחריות!) הם רק לא מדברים על זה יותר מדי, אולי כי זה גם לא יעזור.. בטח לא כאן, בפורום. לילה.

../images/Emo45.gif נכון מאוד

אין לך בכלל מושג מה גברים מרגישים כשדוחים אותם. עם השנים פיתחנו רובנו עור של פיל מול דחיות אבל זה עדיין כואב. למרות זאת לא עושים מזה עניין. כולה דחו אותך פעם אחת ואת מתפרקת? תשאלי כל גבר ממוצע כמה פעמים אמרו לו לא ותקבלי פרופורציות.

../images/Emo66.gif באמת מה יהיה?

לאן שאני מסובב את הראש אני רואה גברים מתוסכלים וממורמרים בגלל שקשה להם למצוא נשים מתאימות ובגלל שאם כבר הם מוצאים אחת כזו אז אחרי שהיא שוברת להם את הלב היא עוד באה בטענות ובוכה שהגבר הזה הוא חרא בן חרא חסר רגשות אנוכי ומפלצת. זה כל כך מצער ומתסכל .

למעלה