תגידו מה יהיה?????

תגידו מה יהיה?????

לאן שאני מסובבת את הראש אני שומעת נשים בוכות על כך שהגבר שאליו יש להן רגשות לא נענה להן ואני שואלת למה...זה קורה? למה לא שומעת גברים עם שברון לב שנשים לא נענות להם? זה כל כך מצער והמוני

הנה אני עם לב שבור לרסיסים....

שאף אשה לא נענית לי למה?? למה?? עד מתי?? לא יכול יותר..!!!! שבוע טוב לכם

כי לאותן נשים כנראה אין מספיק ביצים

כמו לגברים להבין שלא רוצים אותן ואז מה יוצא??? יושבות ובוכות מתי נשים ילמדו שכשאין דואליות, לא צריך להיות שם????? ולא בטוחה שלגברים לא נשבר הלב, הם פשוט מתמודדים עם זה אחרת

folkman1

New member
אנחנו בעלי הביצים משתדלים

.להשתמש בהם וכמה שיותר ,לא בוכים מכסימום מיללים!!!!!!!!! ואתן בעלי הביציות ..... מבזבזות לפעמים.....ובוכות

תשמעי סופי הפתעת אותי עם תגובתך...

תגידי היית מאוהבת פעם? תני כמה עצות איך משתחררים מהרגש כשאת נדחת? אולי העביר את העצות שלך למקורביי

למה הפתעתי אותך יקירתי???

כן, הייתי מאוהבת פעם אחת הייתי מאוהבת, רק פעם אחת (וזה לא היה הפרוד שלי), וזה נגמר יפה בלי חסכים. אחר כך, במרוצת השנים,הכרתי ויצאתי עם גברים, בהתחלה הייתי כמו כל אותן נשים שבוכות ולא מבינות למה הם לא יוצרים איתי קשר או נעלמים, אבל עם הזמן, למדתי להבין שלא רק אני כאן, יש גם את הצד השני שכנראה לא רוצה קשר איתי מכל סיבה שהיא, ולמדתי לא להתעכב במקום בו אני לא רצויה. אני לא יכולה להכריח אף אחד להיות איתי, וגם לא יכולה להבין את הלך המחשבה שלהם ובינינו גם לא רוצה. למדתי שזה גוזל ממני זמן ואנרגיות שלא מוליכות לשום דבר, אז למדתי לדפדף מבלי להיפגע. נכון, זה לא נעים להיות דחויה, אבל ברגע שתעריכי את עצמך טיפטיפה יותר, תראי איך הדחיה הזאת עוברת לידך ולא מתוכך. תאמיני לי שזה עובד

ניסיתי להקפיץ את הנושא של מחיקת

הודעות, אבל עכשיו עם התגובות שלכן בשירשור זה, הוא הולך ונעלם אי שם...
אולי תיכנסו לשירשור ההוא ותביעו את דעתכן?... לא שאני חס וחלילה ממעיטה מחשיבות ההודעות כאן, אבל נחוץ דיון...וכולם נעלמו לצ'אט או הלכו לישון?!?!...

למעלה