תגידו מה זה?!

נראה לי קוניור ראש שחור

אבל אני בספק בגלל הגודל שלו ביחס לארה המקור השחור והרגליים השחורות והירוק הרב ממש מזכירים קוניור

d-edge

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

קוניור ראש שחור הוא יותר קטן עם ראש שחור (דהה) וגוף ירוק.. אז זה לא זה כנראה.. מה זה התוכי הזה?

טופיקה

New member
לא, זה לא קוניור ראש שחור.

קוניור ראש שחור נראה כמו בתמונה. זה קוני היפיוף שלי שאני מתה עליו

Chens15

New member
ווווואי איזה קוניור יפה

יש לי בעיה..... קנו לי ליום הולדת סאן קוניור שתהעללו בו אז הוא היה בזזול ואחרי כמה זמן הוא כל הזמן היה יוצא מכלוב שלו ונכנס לכלוב של הקוניור דסקי אז עכשיו הם ביחד והם לא מרשים לאף אחד לגעת בהם הדסקי והקונייור היו האכלת יד והסכימו שכולם יגעו בבהם כשכל אחד היה בלחוד עכשיו שהם ביחד אף אחד לא יכול לגעת בהם הם מנתפחים כמו נחש שמתקרבים לכלוב שלהם וצועקים עליך....ואפילו להחליף עיתון או אוכל אי אפשר מבלי לקבל נשיכה הגונה אני רוצה להפריד בינהם שוב אבל איך? כי אני לא חושבת שגם שהם יהיו מופרדים מישו יוכל לגעת בהם אני אישית רציתי למכור או למסור אבל האח הקטן שגם קיבל את הסאן קוניור (יש לנו ימי הודלת די קרובים בתאריכים) לא רוצה למכור אותם ....ההורים אמרו שלא אכפת להם פחות ציפורים פחות עבודה להחליף ולנקות אבל בגלל שהם שלנו אנחנו צריכים להחליט..איך משכנעים ילד קטן (10) לוותר על הציפור למכירה? או לכולבים נפרדים הוא גם לא רוצה להפריד אותם כי הוא חושב שהם שמחים ביחד שמנו להם קן הטלה הם לא הטילו שום ביצים אז הוצאנו את הקן הטלה

טופיקה

New member
תודה ../images/Emo13.gif קונל'ה שלי באמת יפיוף ו...

ולשאלתך - אני חייבת לציין שאחיך הוא ממש מותק שהוא לא רוצה להפריד ביניהם כי הוא חושב שהם שמחים ביחד
כל הזמן שאני שומעת על ילדים שאוהבים בעלי חיים ואכפת להם מהם, זה מחמם את הלב, כי יש כל כך הרבה רשעים. לפי מה ששמעתי, כששמים קוניורים ביחד, אז הם מתחברים מאוד ו"שוכחים" מהבעלים שלהם. למעשה, הקוניור המוחתם חושב שאת/ה הוא בן הזוג שלהם, ולכן כשמחברים לו קוניור אחר, זה הופך להיות בן הזוג שלו. תראי, לפי דעתי, אל תמסרו את הסאן קוניור, כי את בעצמך אמרת שהתעללו בו, אז מסירה לבעלים חדשים משמעה התעללות מחדש. לגבי הכלובים בנפרד, אתם יכולים להסביר לאחיך הקטן, שברגע שאתם תעניקו לו תשומת לב, הקוניור יחשוב שאחד מכם הוא בן הזוג שלו והשמחה והאושר שלו יהיו שווים לשמחה ולאושר שיש לו עכשיו לצד הקוניור דסקי. בהצלחה ותמונה נוספת של קוני המתוק שלי

Chens15

New member
צודקת אני אמרתי לו שאני מפרידה אותם

והוא הסכים כדי שנוכל לאלף אותם מחדש.....איזה חמוד כמה עולה קוניור כמו שלך עם מצח שחור...?מוחתם

טופיקה

New member
אני שמחה שבסופו של דבר

אחיך הסכים. תיהנו מהם
דני רצה על הקוניור שלי 1100 ש"ח, אבל עשה לי הנחה ל - 900 ש"ח. אבל בשבילי אין לו מחיר, הוא שווה הכול. אני פשוט מתה עליו

Chens15

New member
חחחחחחחח הכי מצחיקה הסאן קוניור

אני שמה אותה על המקלדת בקצה איפה שהמפסרים והיא פשוט מחכה שילטפו אותה כל הזמן

רן בראל

New member
תשווה את הצבע שלו

לכנפיים של הסקרלט ותראה שזה בעצם ירוק (די בהיר + שמש אבל לא צהוב)

רן בראל

New member
בחלומות שלי....

אגב למי שלא יודע, הארה הזאת לא כ"כ נפוצה בגלל שיחסית לאחיותיה לזן היא "לא צבעונית" אבל... יש לה אופי מדהים והיא יפהפיה לא פחות מארות אחרות! ואוהד אל דאגה ה"קטנים" שלי (אם אפשר לקרוא להם קטנים) יודעים גם להיות מפלצות כשמשהו לא נראה להם...

גם התוכי שלי היה הולך על עדן החלון

לא לנסות בבית התוגי יכול לפרוס כנפיים ולעוף...

למעלה