תגידו, מה זה שמעתי שגם נשים גומרות ?!?!

Matsman

New member
אני לא אוכל במקדונלס

(ולא אוכל בשר בכלל). זאת תעשיה אפילו יותר חולנית. אתה יכול לומר באותה מידה- 'תעשה מה שטוב לך בחיים, ראית סטייק פרה והוא דורש סכום סימלי שתאכל אותו, אז פנק אותו.' אבל זה לא נכון לעשות את זה, כי אז אתה תורם לרצח בעלי חיים שלא עשו שום דבר רע לאף אחד- ופשוט מעלה את הסבל של אחרים בעולם. את המשפט האחרון אני חושב שאפשר להגיד גם על תעשיית הזנות. נעלי נייק- חוץ מהתעשרות של תאגידים שאת זה עם כל קניה שלך בקניון אתה גורם, ולא יכול ממש למנוע, אי אפשר להשוות. וגם אם נניח שאפשר להשוות- זה שדבר אחד גם גרוע, לא הופך דבר אחר ליותר טוב או יותר מוסרי. שניהם גרועים ופוגעניים. אם אתה יודע את זה- למה לעשות את זה ? אני בתור בנאדם עם שכל שואף לא להזיק לאנשים. מהביידה שלי ושלך הכוסית הזאת תהנה כנראה, אבל תזכור שעוד דקה יבוא איזה שמן מכוער בן 64 ואם הוא ישלם טוב היא תשכב גם איתו, למרות שהיא תיגעל ממנו. לי לא עושה טוב לדעת דבר כזה- שהיא לא עובדת בזה כי היא נהנית אלא כי היא במצוקה. אגב- גם עבודות אחרות שבהן אנשים אחרים עושים דברים שהם סובלים מהם בגלל מצוקה- גרועות מאוד לדעתי ולפעמים לא פחות גרועות. אבל בזנות, דווקא בגלל שמדובר בסקס- יש פגיעה גדולה לטעמי. ממקום של קירבה גופנית שאמור להיות מרגש וכיפי- ותזכור את כל הכיף והריגוש בזמן סקס- זה הופך לדבר שהיא חייבת לעשות אותו כדי לסגור את החודש. הקירבה הגופנית שבאקט הזה הופכת את העבודה הזאת ליותר פוגעת מרוב העבודות שאנשים עושים בעל כורחם.

פנומן 72

New member
אתה שוכח דבר אחד מהותי

אישה שיורדת לזנות, אם מתוך מצוקה ואם כי סתם בא לה לעשות עוד כסף, לוקחת בחשבון שמרבית הלקוחות לא יהיו תאומים של בארט פיט או של דיויד בקהאם. מי שנראה כמוהם לא צריך זונות בשכר...

Matsman

New member
אני אומר

שהיא נותנת לגברים שהיא לא רוצה אותם לזיין אותה, אך ורק מתוך מצוקה. מי שסתם בא לה לעשות עוד כסף תלך רק על כאלה שהיא רוצה אותם איתה במיטה.

ובטח שאר בני האדם משרתים בוסים שהם אוהבים

והכסף זה רק בונוס תחשוב שהיא הבעלים של העסק שלה, ואף אחד לא אומר לה מתי לקום ומתי לישון ומה לעשות ואיך לעשות ולמה לעשות ולמה דווקא ככה והיא לא צריכה לסכרן את החיים שלה לפי דרישותיו של מישהו אחר אם היה לי כוס גם אני הייתי מעדיף למכור אותו מאשר ליהיות מזכירה כל החיים עדיף לוותר על יד וליחיות מאשר לשמור את כל הגוף וליהיות עבד ואין פשוט אין מחיר לחופש

Matsman

New member
לא חשבת על האנשים שעובדים ולא עבדים.

ועוד פעם אני אומר- אם דבר אחד רע זה לא אומר שהדבר השני יותר טוב. וואלה אני מסתדר טוב מאוד גם בלי זונות ברוך השם. אני עושה את הבחירות שלי מתוך המוסר שלי, אני משתדל להפחית את הנזק שכל מיני נאצים בני זונות עושים בעולם הזה. לכל אחד יש מוסר, גם לך, והקטע הוא שזה טוב לעזור לאחרים, וגם להלחם בשביל זה. להגיד- אני עושה מה בא לי ולא אכפת לי מכלום כי הכל על הזין שלי זה הדבר הכי דפוק שיש. אכפת לי. יש אנשים שאכפת להם. תאמין לי שאני רק מרוויח מזה- במקרה של הצמחונות למשל- אני אוכל אוכל הרבה יותר טעים ומגוון, אני הרבה יותר בריא משהייתי כשאכלתי בשר. אני חושב שמהתחשבות בחלשים שחיים על פני הכדור הזה אתה רק מרוויח. הבעיה שלי בנושא הזה איתך שאתה לא מבין שהזונות לא בוחרות את זה מתוך כיף. אתה אומר גם רוב השכירים שלא נהנים לא בוחרים את זה מתוך כיף- סבבה. גם אנשים שמקבצים נדבות עושים את זה מתוך בחירה בסופו של דבר, אבל זה לא אומר שהם נהנים מזה. גם להם אין בוס על הראש וכו' וכו'- זה לא אומר שלקבץ נדבות זה דבר חיובי. אותו דבר לגבי זנות. אני חושב שלהזדיין עם אנשים שאין לך אליהם חצי דבר מבחינת משיכה, בלי להרגיש כלום זה סבל הרבה יותר גרוע מלעבוד בעבודה משעממת שלא כיף לך בה. תגיד, אם אתה כ"כ אוהב זונות ומחפש סקס כמה שיותר קל- למה אתה לא הולך לעבוד ג'יגולו ? יש גם בארץ גברים שעובדים בזה, ותאמין לי שיש הרבה נשים שרוצות את זה. מלא כסף, מלא זיונים. למה לא ?

Matsman

New member
ולא להרגיש כלום זה במקרה הטוב

תחשוב מה זה פאקינג להיגעל כל פעם מחדש. ככה לפחות נראה לי שהן מרגישות כשהן שוכבות עם כל מיני יצורים

תראה, אני לא מחפש סקס קל

ובארץ לא הייתי אצל זונה כבר איזה 3-4 שנים (מאז שסגרו את המקומות האיכותיים) ותאמין לי שיש המון המון פעמים שאני בורח לבחורות ולא בקטע של השתחצנות בכלל גם אני עולה בסתר על עקומות לפעמים כשהמצב יבש, אבל העיניין הוא לא כמה סקס אתה עושה ולכן אם לא מתאים לי באותו רגע על סקס או שלא מתאים לי על בחורה ספציפית אז אני בורח אני מזיין רק כשאני חושב שזה הולך ליהיות כיף עם הבחורה הספציפית או בסיטואציה הספציפית תזיין כי בא לך, לא כי אתה חייב, ואם יש תקופת יובש אז פנה למקומות המתאימים, ואז תראה שהמקומות האלו בכלל לא קשורים לתקופות יובש, זה פשוט חוויה מסוג אחר, זה כמו שתיהיה לך חברה ותגורו ביחד וכל היום תזין אותה כמה שבא לך ואיך שבא לך, אתה עדין תמצא את עצמך עושה ביד מפעם לפעם למרות שאתה יכול להמיר את זה בלזיין את החברה שלך וזה מהסיבה שפשוט בא לך חוויה אחרת, ועם זונה זו חוויה אחרת זה הכל אבל כמו שכשאני אוכל בשר אני לא חושב על הפרה, כך כשאני הולך לעשות סקס עם זונה אני לא חושב על גברים זקנים ומכוערים ובלי שום קשר, פשוט לך תנסה, מה הבעיה, מתאים לך מתאים לך, לא מתאים לך אז לא מתאים לך וגם מעולם לא הייתה זונה ולא היה לך כוס כך שאתה לא באמת יכול לדעת מה ההרגשה, אתה רק יכול להסיק ולהסיק מסקנות זו אחת הטעיות הגדולות שלנו ותאמין לי, אני היום עצמאי וחיי טוב ברוך השם, ואני יעדיף אצבעות בתחת מאשר לעבוד באיזה עבודה מסכנה תחת בוס מסכן ועם משכורת מסכנה ולהרגיש כלו במקום הזה כי אין לי איך להתפתח, ותאמין לי באמת שאני מעדיף למות מאשר ליהיות כמו רוב האנשים המסכנים שאני רואה ברחוב, אנשים שלא יודעים לחייך וגם אין להם את הזמן לזה ונראה לי הרבה יותר כואב ליהיות הבחור הזה שכלוא בכלא הזה מאשר מחורה שמוכרת את הכוס שלה כולנו במצב עגום מאוד, תעשה את שלך יפה, וזה מספיק בשביל לשנות את העולם אם תעשה את עצמך מאושר זה יתרום לעולם הרבה יותר מאם חצי מיליון איש יפסיקו לאכול בשר, או יתחילו למחזר כל המסביב זה סתם שטויות, תעשה את עצמך מאושר ותראה איזה כמות אנרגיה חיובית אתה תפזר סביבך

Matsman

New member
חבל שאתה לא מתיחס למה שאני כותב

ועוד יותר חבל שאתה ממציא לי דברים, וגם מרגיש שאתה צודק... אם בעיניך זה שבנאדם לא בקטע של זונות או מתנגד לזנות כמו שהיא היום, או שהוא לא שם תמונות של בנות בכרטיס בתפוז זה אומר שהוא לא ראה כוס אז סבבה, שתהיה בריא... >לכן אם לא מתאים לי באותו רגע על סקס או שלא מתאים לי על בחורה ספציפית אז אני בורח אני מזיין רק כשאני חושב שזה הולך ליהיות כיף עם הבחורה הספציפית או בסיטואציה הספציפית< זה ההבדל בינך לבין זונה, היא לא בורחת כי אם היא תברח לא יהיה לה איך לשלם שכ"ד. אם אתה לא מבין מה לא בסדר בזה, אני לא יכול להסביר לך. אתה לא מתיחס למה שאמרתי כי אתה פוסל את הכל ב"כשאני עושה מעשה רע אני לא חושב על הקורבן". >ונראה לי הרבה יותר כואב ליהיות הבחור הזה שכלוא בכלא הזה מאשר מחורה שמוכרת את הכוס שלה< לא מסכים איתך. איך אתה אומר ? תנסה- תדע. אתה היית הבחור הזה אז עכשיו אתה יודע שיותר טוב לך במצב של היום. לך תהיה זונה ותמכור את הזין שלך ורק אח"כ תוכל להשוות. חוץ מזה, כבר אמרתי לך, גם אם נגיד היית צודק- זה שהמצב של הבחור הזה רע זה לא אומר שמצב של זונה זה יותר טוב. כדי לומר שמצב של זונה טוב אתה צריך להוכיח למה הוא טוב. עם זה שהיא מוכרת את הכוס אין לי בכלל בעיה. הבעיה שלי היא שהגוף שלה הופך לכלי של כל מי שישלם מספיק, ואז היא סובלת מכל הדבר הזה, כי אין לה בחירה על מי היא מזדיינת איתו. זה מוריד את כל הערך של הבנאדם וזה מה שמפריע לי. אם זונות היו מסננות את מי שמכוער בעיניהן ומי שלא עושה להן את זה, הייתי תומך בזה. אני מסכים איתך שכולנו במצב עגום מאוד, ושאם כל אחד יעשה את שלו ויצליח להשיג את המטרות שלו ויהיה מאושר עם עצמו זה יתרום המון לעולם. אתה בחור טוב ואני אוהב ומסכים עם החשיבה שלך הרבה פעמים, אבל תעשה טובה, אל תזיין את המוח בדברים שאתה לא מבין בהם. אם חצי מיליון איש יפסיקו לאכול בשר ירצחו הרבה פחות בעלי חיים שהיום עוברים שואה עד שהם מגיעים אליך מתים לפיתה או לצלחת, ככה שהרבה פחות בעלי חיים יסבלו עינויים וסבל נוראי. לבטל סבל כזה בעולם זה קודם כל לא להיות אגואיסט סתום, וזה פשוטו כמשמעו להעלות אושר, אין יותר טוב מזה. גם אם חצי מיליון איש יתחילו למחזר זה יעשה טוב לעולם, לי ולך. אנחנו ננשום אוויר יותר בריא והרבה בעלי חיים שהיו יכולים לסבול ולמות בלי שעשו שום דבר רע היו ניצלים. לגרום לעצמינו אושר זה אוטומטית לגרום לאחרים אושר. הרבה מהעזרה לעצמך והדרך שלך אל האושר נעשית על ידי עזרה לאחרים. אין שום דבר שטותי באחריות. כמו שהייתה לך האחריות לפתוח עסק כדי לחיות יותר טוב, יכולה להיות לך האחריות לעשות עוד דברים טובים. בסוף מי שמרוויח זה אתה.

yeti asx

New member
למה פשוט לא הורגים את החיות בצורה

הומנית? הרי זה הרבה יותר פשוט מאשר ליגרום לחצי מיליון איש להפסיק לאכול בשר.

אולי תשאל את עצמך

שכשאתה הולך (בדרכך שלך) להציל את החיות תשאל את עצמך מי הוא זה שבאמת צריך הצלה פה ? כשאתה רואה חתול ברחוב ואתה רוצה לקחת אותו ולהציל אותו מהחיים האלה, אז תשאל את עצמך מי פה זה שבאמת צריך שיצילו אותו, אתה או החתול ? ובקשר לזנות אני מבין אותך למה זה לא יכול להנות אותך אתה לוקח איתך אל הזונה את כל השירשור הזה ובגלל זה לא כיף לך כשאני הלכתי לזונה, הלכתי אך ורק עם הציוד הנידרש

Matsman

New member
החתול.

לגבי זנות, כמו שאמרתי כמה פעמים לאורך הדיון הזה, אני לוקח אחריות על מה שאני עושה בחיים. כשהייתי בן חמש לא חשבתי על מה שאני עושה. מאז שמתי לב שיש לכל דבר שאני עושה השפעה, אז אני משתדל לא לעשות דברים שליליים ולעשות דברים חיוביים. אם לא הייתי חושב על מה שאני עושה, הייתי אומר "יאללה, זה כולה זיון, מה הסיפור". בגלל שאני חושב על מה שאני עושה, אני יודע שללכת לזונה זה לתרום לתעשיה שלילית שדורכת על זכויות אדם. מילה אחרונה- ככל שבנאדם ברמת מודעות יותר גבוהה היכולת שלו(לאושר שלו ושל אחרים) עולה. תנסה להבין את זה.

תחשוב שזונה מוכרת רק את הכוס שלה

ועוד בעד סכום גדול של כסף אתה מוכר את כל הגוף שלך כולל הנשמה לבוס שבמקרה הטוב משלם לך 5 אלף ש"ח כך שנראה לי שאם לא היו אנשים שמסתכלים בזילזול על זנות אז היה לנו קצת יותר זונות בארץ ואני מצטער, אני לא יכול לחשוב על גבר מכוער בן 64 בזמן שאני חרמן, אם זו זונה או לא זונה וזה גם לא משנה לי אם זה בחור בן 25 חתיך אחושרמוטה, עדין אני לא אחשוב עליו, סורי, הם לא עושים לי את זה ותאמין לי שכיעור לא מצביע על מחלות מין, דווקא יותר סביר שלגבר שנראה מצוין יש הרבה יותר מחלות מגבר מכוער וסמוך עלי בדבר אחד שאם תמשיך לחיות חיים של מוסריות אתיות ורצון להראות טוב בעיניי אחרים תוך כדי ביטוו מה שאתה ומי שאתה, זה הרבה יותר גרוע בשביל ליהיות מאושר אתה צריך לממש את עצמך ואת מי שאתה מבלי להתנגד לדברים שאתה מרגיש, ואפילו לקבל אותם באהבה, הזונות זה רק אם בא לך חוויה מעניינת, זו לא חובה, אני לא ממליץ לך לעשות מזה מה שאני עושה מזה, אני רק מציע לך לעשות מה שבא לך עם זה ולא מה שנראה לך שאמור לבוא לך, וזה תופס גם לגבי סתם נשים שהן לא זונות, לא תמיד חייבים לזיין גם אם היא כוסית וגם אם היא לא, מזיינים כי זה כיף, כי זה בא לך טוב, ולא כי אתה צריך, ולא מפחד שזה יוציא אותך הומו מלחתוך מכוסית או לא לנצל מצב סקס עושים באהבה או לא עושים בכלל הכל בחיים זה כלים לשרת אותך, תהנה מהחיים שלך עכשיו כי אין מחר ואין עוד ניסיון ואף אחד אחר לא יתן לך עוד פסילה כי הייתה ממש גבר לאחרים בחיים שביזבזת בשביל לרצות את כולם וכדי שתלמד את זה מהר מאוד, אחרת תמיד תרוץ במעגלים

למעלה