תגידו, מה זה שמעתי שגם נשים גומרות ?!?!

yeti asx

New member
אתה רוצה להגיד לי שיש מצב שאתה מזיין זונה

בלי קונדום? גם אתה מסכים לזה וגם היא מסכימה לזה?

פנומן 72

New member
אתה רוצה שהוא יחרפן גם אותך ?

יש זונות שהוא צריך לשלם להן כסף ויש זונות שהוא לא צריך לשלם להן. עם האחרונות בד"כ הוא לא משתמש בקונדום. מה זה משנה ...

סתם, רק פעם אחת יצא לי עם זונה

אבל מה ההבדל בניהן לבין כל זונה אחרת שאני מזיין (שאר הנשים) כי אותם אני לא עושה עם קנדום בגלל שהן לא זונות כך שמצחיק אותי שחושבים שזונה יותר מלוכלכת מבחורה רגילה, כשזונה מחריכה אותך להשים קונדום ובחורה רגילה לא חחחחחח ובלי שום קשר אני לא מאמין באיידס גם ככה

פנומן 72

New member
צודק. איידס זו קונספירציה של נשים ... ../images/Emo4.gif

תגיד, כשחילקו את השכל היית בקטיף של גת ?

למה של נשים?

זו קונספירציה של אנשים שלא רוצים שבני אדם יתרבו אגב, ותענה בכנות אתה באופן אישי מכיר מישהו שיש לו איידס והמישהו הזה אישית אמר לך שיש לו איידס ? (אשמח לתשובה ללא שקרים ומסקנות אישיות)

פנומן 72

New member
לא מכיר.

אני גם לא מכיר אישית אנשים שזכו בלוטו או בטוטו או שנפגעו ממכת ברק או שטבעו בים. SO ?

אתה אומר לי SO ?

מה אתה אוטיסט אמיתי אתה, אה ? חשבת שאולי משקרים לך אלי ? תחשוב כמה אוטיסט אתה צריך ליהיות כשאתה מגן על משהו שמעולם לא נתקלת בו חוץ מבטלויזיה ובעיתון כולה אמרתי שאני לא מאמין באיידס ובסיפורים סביבו ומניין הוא נובע, ואתה בעצם מעולם לא הכרת את הנושא הזה באופן אישי, אבל אתה מעיז לקרוא לי מטומטם כי אני לא מאמין בזה כאילו אתה שם לב לעצמך ? ופנומן, ני מתחנן אל תעשה לי פה עוד איזה השוואה של הסיפור הזה לשבלול ונמלה שלא האמינו שיגיע החורף או משהו כזה, בחייאט, או שתענה מעצמך או שתשמור את הסיפורים האלו לנכדים

פנומן 72

New member
אמרתי לך כבר שאני מרחם עליך ?

אני לא פגשתי מישהו שהסמים מחקו לו את המוח, אבל אני מדבר עם אחד כזה בפורום...

yeti asx

New member
בלי קשר לאיידס, יש עוד הרבה מחלות.

גם סתם סטוצים צריך לזיין עם קונדום...

yeti asx

New member
גם אם יש כזה דבר איידס

הסיכוי ליפגוש מישהי עם איידס הוא ממש נמוך, יש בערך 800 (לפי הפירסום) אנשים עם איידס, חצי מהם נגיד בנים, שלושה רבעים מטופל...

Love Today

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif מחלות מין זה לא פחות גרוע

seymore butts

New member
זה כן פחות גרוע

ישנן מחלות מין שאפשר להירפא מהן לחלוטין, וגם רוב האחרות לא מהוות איום על החיים כמו איידס.

למה אתה חושב שהיא לא יכולה להגיד לו לא ?

ותסביר לי למה כשאתה הולך לזונה אתה בכלל חושב על זקן שמן ומכוער ? למה אתה חושב על כל מה שלא קשור בלזיין ? מה נשמע לך יותר נורמאלי, ללכת לזיין ולחשוב על הזיון , או ללכת לזיין ולחשוב על זקנים ותנאי עבודה אין פה שום רגשות אשם, אין לך מה לחשוב על זה בכלל, אתה הולך לזיין לך כוסית נקודה מה יש כבר לחשוב, למה לערב רגשות אשם, איפה הקשר שלהם לסקס? הפחד ממה שזה מיצג זה מה שמכניס לראש את כל המחשבות האלו, אבל זה מייצג את מה שאתה קובע שזה מייצג למשל אם פנומן ילך לזונה הוא ירגיש מגעיל, ואם אני אלך לזונה אני ארגיש מצוין, בדיוק כמו שאני אלך לזיין יזיזה שלי, רק עם סקס ברמה אחרת ובצורה שונה כזו תחשוב איזה קטע זה כשאתה בוחר לך פצצה לא מהעולם הזה, נכנס איתה לחדר, ואתה קופץ בחדר ורוקד ושר לה "אני הולך לזיין אותך היום", אתה יודע איזה קטעים זה, הבחורה מתה לך מצחוק בחדר, סוף סוף מגיע מישהו שבא בכיף ולא בפחד או ממסכנות אם תלך בכיף אתה תהנה בכיף, אם תלך מפחד אתה לא תהנה ממנו

Matsman

New member
שמע אני מסכים איתך(כרגיל) בקשר להכל

(גם בקשר למה שרשמת על בר רפאלי) אבל לא בטוח שאנחנו מבינים אחד את השני בקשר לעיקר. אני מסכים איתך לגמרי שאם יש מישהי שנהנית מסקס ורוצה להפוך את זה למקצוע, ובוחרת את מי לקבל באופן אמיתי באמת ובתמים- זה מקובל לגמרי מבחינתי. אם היא מקבלת רק את מי שנראה לה סבבה(למשל אני או אתה) מבחירה חופשית אמיתית שלה, זה מקובל עלי לגמרי. יותר מזה- אני בעד. אבל- אתה צריך להבין שזה לא המצב. נשים שמתפרנסות מזנות ב99.9% יקבלו כל מי שנראה להן שלא יחטפו ממנו מחלה. בגלל שזה מקור הפרנסה שלהן השאיפה שלהן היא לעשות כמה שיותר קליינטים, לא משנה איך הם נראים, מריחים או נשמעים. תחשוב איך היית מרגיש לשכב כל יום עם כמה בחורות שמכוערות פחד בעיניך, או אפילו סתם מכוערות, גרועות במיטה, כמעט אף פעם לא היית גומר אלא בעיקר סובל. מי שעושה את זה עושה את זה בד"כ ממצב של מצוקה, ולכן היא תקבל (כמעט) כל אחד שישלם. זה לא מצב של חופשית. היא בוחרת לעשות את זה כי היא לא רואה דרך אחרת להשיג כסף לקורת גג, אוכל ומים. מעבר לזה, יש לי חבר ששרף 30,000 שקל על זונות, ולא על זונות של שתי שקל, אלא על זונות של 600 שקל בממוצע. אין לי איתך ויכוח שיש שם פצצות לא מהעולם הזה, שהדוגמניות מסוכנות לוק לא מגרדות את הרמה שלהן. הבעיה שלי עם זה היא אך ורק מוסרית. אתה לא יכול להגיד על כל דבר "כוסעומו העולם, על הזין שלי מה ההשלכות של זה". למעשים שלנו יש תוצאות, לתוצאות של המעשים שלנו יש השפעות. ההשפעה של ללכת לזונה היא בד"כ לא טובה. זה המצב, ואני לא רואה איך אפשר בכלל לטעון אחרת.

שמע

לא נראה לי ששאר העבודות לא נובעות ממצוקה, פשוט העובדה שזה סקס מלחיצה את כולם כרגיל ומהבחינה המוסרית ? מי קובע מה מוסרי ? ללכת לזונה זה לא מוסרי, אבל לקנות מנה במקדונלדס זה כן ? תעשה מה שטוב לך בחיים, ראיתה כוסית והיא דורשת סכום סימלי על התותה שלה, אז פנק אותה נכון יש תוצאות למעשים שלך, אבל אין הבדל בין ללכת לזונה לבין המבורגר במקדונלדס או נעלי נייק ?

למעלה