שמע אני מסכים איתך(כרגיל) בקשר להכל
(גם בקשר למה שרשמת על בר רפאלי) אבל לא בטוח שאנחנו מבינים אחד את השני בקשר לעיקר. אני מסכים איתך לגמרי שאם יש מישהי שנהנית מסקס ורוצה להפוך את זה למקצוע, ובוחרת את מי לקבל באופן אמיתי באמת ובתמים- זה מקובל לגמרי מבחינתי. אם היא מקבלת רק את מי שנראה לה סבבה(למשל אני או אתה) מבחירה חופשית אמיתית שלה, זה מקובל עלי לגמרי. יותר מזה- אני בעד. אבל- אתה צריך להבין שזה לא המצב. נשים שמתפרנסות מזנות ב99.9% יקבלו כל מי שנראה להן שלא יחטפו ממנו מחלה. בגלל שזה מקור הפרנסה שלהן השאיפה שלהן היא לעשות כמה שיותר קליינטים, לא משנה איך הם נראים, מריחים או נשמעים. תחשוב איך היית מרגיש לשכב כל יום עם כמה בחורות שמכוערות פחד בעיניך, או אפילו סתם מכוערות, גרועות במיטה, כמעט אף פעם לא היית גומר אלא בעיקר סובל. מי שעושה את זה עושה את זה בד"כ ממצב של מצוקה, ולכן היא תקבל (כמעט) כל אחד שישלם. זה לא מצב של חופשית. היא בוחרת לעשות את זה כי היא לא רואה דרך אחרת להשיג כסף לקורת גג, אוכל ומים. מעבר לזה, יש לי חבר ששרף 30,000 שקל על זונות, ולא על זונות של שתי שקל, אלא על זונות של 600 שקל בממוצע. אין לי איתך ויכוח שיש שם פצצות לא מהעולם הזה, שהדוגמניות מסוכנות לוק לא מגרדות את הרמה שלהן. הבעיה שלי עם זה היא אך ורק מוסרית. אתה לא יכול להגיד על כל דבר "כוסעומו העולם, על הזין שלי מה ההשלכות של זה". למעשים שלנו יש תוצאות, לתוצאות של המעשים שלנו יש השפעות. ההשפעה של ללכת לזונה היא בד"כ לא טובה. זה המצב, ואני לא רואה איך אפשר בכלל לטעון אחרת.