תגידו מה הקטע שלו?

blinknetta

New member
תגידו מה הקטע שלו?

לא נמאס לו כבר?? הוא עשה אלפי ניתוחים פלסטיים והוא נראה כמו חייזר שהפנים שלו נמסו אבל בלי קשר לזה... כל יום אני שומעת בחדשות אמ טי וי או באיזה עיתון או משהו שמייקל ג´קסון בחובות, שהוא זורק תילדים שלו מהמרפסת (מה הוא מפגר?!?!) שנגמר לו הכסף, שאנשים לא קונים את הדיסקים שלו.... אני במקומו הייתי פורשת מזמןןן אני לא באה לפה לבקר אתכם או משהו כי על טעם ועל ריח... וזכותכם לאהוב את השירים שלו הסיבה באמיתית שבאתי לפה היא כדי שתראו את המשחק הזה על מייקל ג´קסון מצחיק בטירוף!!!

moonwalker

New member
תמשיכי להקשיב לעיתונים ותראי אייך

את יוצאת פה הכי מפגרת....

moonwalker

New member
ומה זה "הדיסקים שלו"?

אפשר לחשוב שהוא הוציא 5 דיסקים בחודש.... הוציא אלבום לפני שנה וקצת...לא הצליח כמצו שציפו(אבל בכל זאת עשה מכירות לא רעות) כל הדיסקים האחרים שלו נמכרו כמו בקצב מטורף. הקלפים שלו הם הקליפים הכי טובים שנעשו. אף אחד, אבל אף אחד, לא יכול לרקוד כמו מייקל גקסון, כלומר הוא הרקדן הכי טוב בעולם המוזיקה!!! מספר העותקים של האלבום "טרילר" שנמכרו הוא בדיוק אותו מספר של הגברים שזיינו את כריסטינה אגילרה- יותר מ50 מיליון..... אז אם את נכנסת לכאן ושואלת אותנו על התינוק ועל החובות-אז מצטער מאמי, אנחנו מצטערים-מייקל לא מסר לנו את דו"ח הכספים של חודש דצמבר, ואם נכנסת לכאן וכל מה שיש לך להגיד זה על הפנים שלו ועל מראה החייזר שלו- שיהיו לך חיים נעימים.

rinatgor

New member
מה הקטע שלך../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

תשבי בשקט,תמשיכי להיות מטומטמת ולהקשיב לרדיו,לחדשות,ולעיתונים. את לא מכירה את מייקל ואין לך זכות לשפוט אותו. ודבר שני המשחק הזה מזה לא מצחיק זה עצוב ןאם הייתי ליד מי שעשה אותו הייתי יורקת לו בפנים.

למעלה