תגידו מה העניין עם דל?

daphne86

New member
תגידו מה העניין עם דל?

אני בקרוב טסה לארה"ב לפלורידה, ואני מעוניינת לקנות נייד שם, חשבתי להזמין דרך האתר כי אפשר לעשות מפרט לפי רצונך, עכשיו פעם ראשונה שנכנסתי ראיתי שבדגם של XPS 1330 יש אופציה לשלושה צבעים כחול שחור ואדום, נורא שמחתי כמובן כי אני רוצה אדום. העניין שעכשיו נכנסתי לבדוק ופתאום אין את האופציה הנ"ל יש רק שחור... מישהו יודע מה העניין עם זה? האם אתם מכירים חנויות בארה"ב שעדיף לקנות דרך החנות כבר את המחשב? ולא דרך האתר של דל? אני רוצה מפרט של: Intel® Core™ 2 Duo T8300 - 2.4GHz/800Mhz FSB/3MB cache הארדיסק סאטה 160 ג'יגה בייט. כרטיס מסך אנבידיה 8400GS זיכרון 2 ג'יגה ראם. וגם בלוטות' נראה לי תוספת סבבה. והכי חשוב אחריות ל3 שנים שאוכל לנצל אותה גם בארץ. תודה, דפנה.

יאיר B

New member
תבררי את נושא האחריות בארץ מול דל ישראל

את קונה מחשב בבניה אישית (Costum אם לא טעיתי באיות). לא כל החברות מוכנות לקבל מחשב כזה לאחריות בינלאומית.

daphne86

New member
יכוליות שאני לא אקנה customize

מפני שאני לא רוצה לקנות בצבע שחור! ובאתר של דל מציעים רק שחור. לכן פניתי פה בפורום, לבדוק אם אתם מכירים חנויות טובות בארה"ב שאפשר לקנות דרכם את הדל XPS 1330. במפרט דומה שציינתי הנ"ל.

יאיר B

New member
החנות היחידה שאני מכיר בארה"ב היא

B&H זאת חנות מאוד מפורסמת ואפשר למצוא אותה גם ברשת. מעבר לזה אני לא ממש יודע - מעולם לא הייתי בארה"ב (אבל אולי יש מישהו אחר שיודע).

daphne86

New member
יאיר ושאלה נוספת.

בהנחה ואני כן הולכת על האתר של דל עם המפרט מותאם אישית (customize), עם מי לבדוק בנוגע לאחריות, בדקתי שאכן כשאני קונה את המכשיר כתוב לי 3Yr In-Home Service, Parts Labor, 24x7 Phone Support כך שבבירור יש אחריות, אך האם היא כוללת בארץ. דרך מי ניתן לבדוק זאת? תודה, דפנה.

RoyBO

New member
דל נותנים אחריות

רק על דגמים שנמכרים בארץ ויש עליהם חלפים. האחריות היא רק על החלקים ולא על שעות העבודה של הטכנאי. לכרטיס האישי של yaelgroהאחריות הגלובאלית ניתנת במדינות בהן DELL מיוצג , משווק ונמכר באופן ישיר ללקוח הסופי. תוכל לקרא על כך ב- http://www1.us.dell.com/content/topics/global.aspx/services/en/prog_portables?c=us&cs=555&l=en&s=biz בישראל נמכרים המחשבים באמצעות משווקים מורשים אשר הוסמכו ע"י DELL למכור מחשבים בישראל. רשימת המשווקים המורשים ב <http://www1.euro.dell.com/content/topics/topic.aspx/emea/contact/edb/israel?c=il&l=he&s=bsd> ללקוח שרכש מחשב DELL בחו"ל - המשווקים המורשים יכולים לתת מענה לחלקי חילוף לדגמים שנמכרים בארץ בלבד ובעבור השירות יחוייב בהתאם להסכם ביניהם. לדגמים שאינם נמכרים בארץ לא יוכלו לתת מענה מכיוון שאין להם חלקי חילוף עבורו ולא הוכשרו לתת לו תמיכה טכנית. לפרטים נוספים נא צור קשר עם חברת יעל 09-9527556 . ואכן תוכל לעשות העברה לישראל מצב כל האינפורמציה הנדרשת לך The customer needs to use the form on the following URL: http://www.dell.com/content/topics/reftopic.aspx/pub/ccare/transfer_intl?c=us&cs=19&l=en&s=dhs

yaelgro

New member
אולי שווה לבקש מיאיר שישים במאמרים

או בשאלות נפוצות. בכל מקרה, נראה לי שרצוי לברר כל מקרה באופן פרטי מול חברת יעל.

daphne86

New member
אוקיי בניתי את המחשב שאני רוצה...

אשמח אם תגידו לי, אם המפרט יהיה בעייתי לתמיכה פה בארץ (אני מודעת לזה שכרגע מבחינת מעבד תיהיה בעיה, כי כרגע עדיין לא משווקים אותו בארץ). מצורף קובץ וורד עם המפרט. תודה, דפנה.

RoyBO

New member
הייתי חוסך בזיכרון

מספיק 2GB (שניים של 1GB). מערכת הפעלה הייתי לוקח ויסטה ביזנס מפני שניתן אם רוצים לשנמך אותה לXP.

daphne86

New member
הלוואי!!!

זה העניין שמשום מה באתר שלהם אני לא יכולה להוריד את הזיכרון ל2 ג'יגה (אז אם כבר ויסטה שיהיה 3)... אה צודק זה חכם לקחת אולי ביזנס... כדי שאוכל לשנמך לXP... אבל זה יעלה קצת יותר, טוב נבדוק את העניין... אבל סה"כ המערכת תוכל לקבל תמיכה בארץ?

kobi 23

New member
אתה יכול לשדרג מכל גירסה שהיא

רק שתהיה לך בעית חוקיות או שתצטרך לרכוש XP כחוק

למעלה