תגידו מה הסיפור של : ....

דוד דב

New member
תגידו מה הסיפור של : ....

דרגון בול הראשון .. לא דרגון בול זי ... אלא הראשון שיצא ... משהו עם פיקולו וכאלה ?

Gohan

New member
בקצרה..

זה על גוקו, בלומה, טן שין האן, יאמוצ´ה ואחרים כשהיו קטנים..או במקרה של בלומה, צעירים יותר.. הם פשוט חיפשו את הדרגון בולס...ומנעו מכוחות רעים לאסוף את כולם...כמו פיקולו למשל, שהיה רע (והיה בכלל מישהו אחר)..או הרד ריבון..

Gohan

New member
הממ..

אני לא יכול ממש לפרט לך, כי לא ראיתי את הסידרה...אבל ממה שאני יודע, גוקו חי עם סבא שלו, שהוא בעצם לא סבא שלו, ויום אחד פוגש נערה בשם בלומה...איכשהו, לא יודע איך, הם מתחילים לחפש את הדרגון בולס, וגוקו הולך להתאמן אצל קאמה סנין, או איך שקראו לו בדרגון בול, מוטן רושי. הוא מכיר דרכו את קורירין, וגם יאמוצ´ה וטן שין האן. וגם את מיס לאנץ´, שנעלמה לה באיזשהו פרק בדרגון בול זי. ויש כל מיני רעים שמנסים לאסוף גם הם את הדרגון בולס...פיקולו, גרליק ג´וניור, והרד ריבון ארמי..אבל גוקו מביס את כולם, וגם באיזשהו שלב משתתף בתחרות אומנויות לחימה, ומנצח כמובן.. זה מה שידוע לי, אם טעיתי, אני מתנצל..

michael sama

New member
אתה מתבלבל...

זה לא גרליק ג´וניור אני לא שוכר מי זה שמחפש אותם גם...
גרליק ג´וניור הוא הבן של גרליק שניסה להתשלט על כדוה"א ברודנות אבל קאמי עצר אותו ושלח אותו למימד שבו הוא נשאר עד שהוא מת גרליק ג´וניור נשבע לסיים את מה שהוא התחיל אז הוא ביקש מהדרגון בולס שהוא יהיה בן אלמוות וחזק... ואז הוא נלחם נגד גוקו ופיקולו והוא פתח את השער למימד הזה שאליו אבא שלו עף וניסה להעיף את קאמי גוקו ופיקולו לשם... אבל אז גוהאן התעצבן יצא והעיף את גרליק ג´וניור למימד הזה והוא נתקע שם...

Gohan

New member
כן...../images/Emo58.gif

אבל זה בדרגון בול זי בכלל..בסרט הראשון..

roychu

New member
אני חושב שאתה מתבלבל בין ../images/Emo58.gif

גרליק ג´וניור לבין פילף, אחד האהובים עלי

Brolly

New member
Emperor Pilaf

איך אהבתי את הפרק שגוקו הפך לאוזרו והרס לו את הטירה שלו חחח

Brolly

New member
פילאף...

הוא איזשהו רודן קטן שרוצה להשתלט על כדוה"א בעזרת הדרגון בולס אבל גוקו תמיד עוצר אותו בקלות... בסוף כשהוא מוצא את הדרגון בולס (הנאמקיות), בפרק הראשון של דרגון בול ג´י טי הוא בטעות מבקש שגוקו יהיה קטן... וככה מתחיל דרגון בול ג´י טי...

Gohan

New member
אהה..הוא...

חחחח אמרו לי שזה גרליק ג´וניור בדרגון בול..והוא גם די דומה לו, ככה שהאמנתי

gogumagog

New member
שאלה ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

זוכרים כשגוקו נעלם אחרי הקרב עם פריזה, בזמן העדרותו גוהן וקורילין ופיקולו היו צריכים להסתדר לבד, אקיצקץ... בא איזה רשע קטן כזה שיכול לגדול למשהו ענק, ונלחם בהם וגוהן פתח להם ת´צורה... מישהו יודע איך קוראים לו? ומה הרקע ההיסטורי שלו? האם הוא קשור לעבר?(למיטב זכרוני הוא קשור לעבר איכשהו לא???)

katykr

New member
השם שלו זה גארליק ג´וניור

והיסטוריה שלו נמצאת בסרט מס´ 1.

gogumagog

New member
זהו!!!

בילבלתם אותי לגמרי! הייתי בטוח שאתם מדברים על משהו מ-DB, כי יש לי קצת בעיה עם שמות (גם בגלל שראיתי את זה בצרפתית, ובהרבה מקרים משנים את זה, לדוג´: פיקולו= פטי קור, והפירוש הוא: לב קטן)

king kazabubu

New member
זה רק אני או שבשתי התמונות הנ"ל

זה פילאף? גרליק ג´וניור לא נראה ככה אם אני זוכר אותו נכון. זה פילאף... אני חושב שיש תמונה של גרליק בגלריה.

roychu

New member
../images/Emo3.gif

אתה צוחק נכון? כל השרשור הזה היה על זה שהוא התבלבל בינהם

king kazabubu

New member
ראסמי?

לא הבנתי את כל הששרשור.. וחשבתי שאני מפגר ואני מתבלבל בדמויות. טוב לדעת שאני שפוי...

למעלה