תגידו מה דעתכם

shirel2006

New member
תגידו מה דעתכם

האם ניתן להתלונן לערוץ 2 או להפקה על כל מה שהלך בתכנית העונה (חוסר האובייקטיביות של השופטים ומתן ציונים מוגזמים, חלק מהשופטים בכלל לא מגיעים מתחום הריקודים הסלוניים,כל הספיישלים שהיו ומרחו את התכנית-לא כולל את חודש המלחמה כמובן, וכו).אולי זה נשמע כמו הגזמה אבל לי אישית זה ממש הרס כל חשק לצפות בתכנית.גם אם לא יחליפו את גברי וגבי לפחות שיקבלו על הראש (וגם קלוד דרך אגב!) כדי שבעונה הבאה השיפוט יהיה הוגן.אני לא חושבת שזה משנה אם אנה תשתתף בעונה הבאה או לא,זה לא קשור לרקדנים,אלא לשופטים שצריכים להראות מקצועיות ולא לתת סתם ציונים לרקדנית האהובה עליהם או לסלב שהוא חבר שלהם.

tamariku

New member
לדעתי

כמובן שאפשר את יכולה להיכנס לאתר של רשת ויש שם אפשרות של פניות הציבור לדעתי אף אחד לא יתייחס אלייך, וכל מה שהם רוצים זה רייטניג ואנה מביא רייטינג, מה אפשר לרשום שזה לא פייר, זה ילדותי. לגבי דעתך שאנה תהיה שופטת ובכן לדעתי זה מגוחך (חוץ מרייטינג שיעלה בגללה) שוב תהיה תוכנית לא אובייקטיבית כי היא חברה של הרקדנים, היא צעירה מדי, לא יודעת לקבל ביקורת היתה עליהם ביקורת רעה אחת או שתיים והיא התמוטטה היא ממש לא מתאימה . לדעתי חייבים להחליף את גבי וגברי במישהו מעולם הריקודים הסלוניים כמו אלי, מבוגר עם ניסיון שמנסה לתת ביקורת בונה ולא לחייך ולומר היה יופי, הבגד מקסים, ושאר ליהוגים.

shirel2006

New member
אבל אם יחסית הרבה אנשים יביעו את

מחאתם אולי זה כן יעזור.התכוונתי שזה לא משנה אם אנה תשתתף בתור רקדנית או לא,כי צריך לצפות מהשופטים למקצועיות והגינות גם אם יש רקדן או סלב שהם יותר אוהבים.בתור שופטת......לא יודעת.אני מסכימה שמי שלא יודע לקבל ביקורת שגם לא יתן ביקורת.חוץ מזה בעונה שעברה אף אחד לא הכיר אותה והרייטינג היה גבוה. בקשר לגבי וגברי זה באמת מעצבן,למה בארץ תמיד הכל צריך להיות ברמה נמוכה? אם ראית את התכנית האחרונה ב BBC אז שם נראה לי שהשופטים אפילו לא שומרים על דיסטנס עם המשתתפים (אצלינו אסור להם לדבר איתם במהלך התכנית),כי השופטת באה לאולם שאחד הזוגות התאמן שם ודיברה איתם.אבל בתכנית הם שופטים בשיא המקצועיות,ולפי ההערות שלהם רואים שהם מומחים ולא סתם "השימלה יפה" "לא הפסקתי להסתכל על מאשה /אנה" (גברי לוי משתף את כל עם ישראל בפנטזיות שלו.....).

tamariku

New member
בהמשך

אני מאוד אוהבת את התכנית אז ראיתי גם את הגרסה האנגלית וגם את הגרמנית והספרדית ואין מה לומר לגבי ההערות, גם אם הן נאמרות בבוטות הן הערות בונות ואני מאוד אוהבת את המיקצועיות שלהם. לגבי הארץ נראה לי שזה טוב שלשופטים אסור לדבר עם הרקדנים והכוכבים (למרות שלקלוד היתה יומולדת אנה הוזמנה וראו אותם מתחבקים ורוקדים יחד. הוא אמר שהוא יכול לעשות הפרדה. נגיד שאני מאמינה לו). בארץ האווירה יותר שכונתית ואם לא שומרים על דיסטאנס אז קשה להיות אובייקטיבים כי בכל זאת מדובר באנשים, וקשה לומר למישהו שאתה מכיר ומיודד איתו ביקורת שלילית וכמה שאתה מנסה לשמור על אוביקטיביות אין מה לעשות אנושיות היא תכונה שאנחנו הישראלים טובים בה. לכן ככל ש"המרחק" יהיה גדול יותר כך השיפוט יהיה אוביקטיבי יותר. לכן אני חושבת שאנה או אף אחד אחר מהרקדנים לא יכול לשבת בעמדת השיפוט. לפחות שיתנו לאנה להתקרר עונה או שתיים. לגבי גברי אני באמת לא מבינה מה הוא עושה שם יש הערות שגם אם אתה מהרהר לעצמך או מפנטז כדאי שהם ישארו איתך ואל תשתף את המדינה במחשבות המביכות שלך.

tamariku

New member
../images/Emo24.gif

העונה שאני ראיתי הסתיימה לפני 4 חודשים, היא היתה ביום ראשון בסביבות 14:00

למעלה